Suositelkaa jotain leffaa :D

Apuja leffavalintaan. Oon katsonut kaikki omat dvd:t niin tuhanteen kertaan, että tartteis ehkä saada vaihtelua. :D Niin suositelkaas jotain ihanaa leffaa, minkä vois katsoa illalla, kun tyttö menee nukkumaan? :) Actionista ja paukkesta ja mätöstä ja autolla kaahailusta en tykkää, eli ne saa jättää suosiolla pois. :D Draama, romantiikka, fantasia, sci-fi käy. Komediat on vähän siinä ja siinä, tykkään suurimmasta osaa romanttisista komedioista, mutta Mister Beanit jätän suosiolla katsomatta. Adam Sandler saa olemuksellaan jo aikaan sen, etten suostu katsoon yhtään sen leffaa, kun se jotenkin ärsyttää mua. :D Tositarinat iskee yleensä aina, viime viikolla katsoin pitkästä aikaa Pianistin ja eilen illalla Kaunis mieli -elokuvan ja molemmat on vaan aina yhtä ihania. :) Kotimaisesta en yleensä tykkää, mutta saa kotimaistakin ehdottaa, jos joku helmi on olemassa. Tähän mennessä Pitkä Kuuma Kesä on ehkä ainoo kotimainen mihin oon rakastunut. :D Eli vinkkejä? Mitä lähden vuokraamaan? ;)

12.3.2012
Monster
Monster

Kaunis mieli on yks parhaimmista elokuvista:) Sit muita hyviä leffoja on mm. Mamma Mia ja Naiset. The Game on kans tullu katottuu muutaman kerran..

14.3.2012
Perhonen44
Perhonen44

Kirjoitit että kotimaisesta et tykkää,  mutta ehdotan kummiski :)
Ite vuokrasin just viimeviikonloppuna sen Krista Kososen ja Peter Franzenin elokuvan Syvälle salattu. Oli munmielestä tosi jänskä ja mielenkiintoinen. :)
Mun mielestä jotenkin erilainen kun normi suomalaiset elokuvat.

13.3.2012
kaUnis
kaUnis

nii ja sylvester stallosen over the top, sekin tosi hyvä leffa pistää miettimään ja on surullinen, ei mitään hirveetä actionii.

Lincoln Hawk (Sylvester Stallone) on aikapäiviä sitten vaimostaan eronnut rekkakuski, joka harrastaa kädenvääntöä. Poikaansa hän ei ole tavannut vuosiin, mutta ex-vaimon sairastuessa hän saa tilaisuuden tutustua poikaansa paremmin. Pojan Appi-isä Jason Cutler (Robert Loggia) ei pidä siitä, että poika alkaa kuljeskella kiertolaiselämää viettävän isänsä kanssa. Poika on tietysti ylpeä isästään, joka hänen uskoakseen pystyy vääntämään vaikka käden irti.

13.3.2012
immortal
immortal

elämä on ihanaa (jack nicholson) se on tosi hyvä leffa, righard gere, hachiko vai miten se ny kirjotettii just pyöri canal+:lla on erittäin hyvä tositapahtumiin perustuva surullinen tarina joka kertoo koirasta joka odotteli monia vuosia juna-asemalla omistajaansa kotiin joka kuoli työpaikalleen, siinä vasta hyvä ja surullinen leffa pisti oikein kyyneleet tulemaan.

13.3.2012
immortal
immortal

ja tv viidelta tulee joka päivä joku elokuva, välillä siellä on tosi hyviäkin! Ja sitte semmosia hmmm ei niin hyviä myös :D

13.3.2012
riu
riu

Voi vitsi paljon hyviä ehdokkaita! :D Lisää saa ehdotella, niin teen niistä sit listan johkin kaapin oveen ja voin siitä sit valkata aina jonkun kivalta tuntuvan, kun on tylsää. ;D

Enhän mä eilen voinut tään katsoo, kun tuli ne soramonttuprinsessat ja sit heti perään teen mom ja tyttöhän ei nukkumaan suostunu, kun vasta viiden jälkeen heräs paikyiltä. :D Tänään paremmalla onnella, kun toi sipsipussikin huutaa mun nimeä tuolla kaapissa. ;D

13.3.2012
Monster
Monster

canal+ pyörii nyt Percy Jackson: Salamavaras, siinä yhdessä elokuvassa fantasiaa ja komediaa :) wilwn sen katsoin ja tykästyin heti.

toinen on vanha mutta hyväksi koettu, saanko esitellä, Joe Black (ja mikäs siitä tekee hyvän, no brad pitt tottakai)

12.3.2012
Boco
Boco

Morsiusneidot / bridesmaids oli hauska.

Saman katon alla katoin eilen vai toissapäivänä ja se oli ihan romanttinen. Siinä on ah Josh Du jotain, se ketä oli las vegasissa. Ihana 3

12.3.2012
Mummy83
Mummy83

vuosi nuoruudestani -girl interrupted.

lempparileffani vuosienkin jälkeen. tositapahtumiin perustuva, säälimätön, ihana ja täydelliset näyttelijäsuoritukset!

12.3.2012
Blanco
Blanco

Voi Riu! Toi Ylpeys ja Ennakkoluulo on niin ihana et mun sydän sulaa! Tahdon herra Darcyn! :P

12.3.2012
Monster
Monster

mie en suosittele leffaa vaan sarjaa :D BBC:n ylpeys ja ennakkoluulo on kertakaiikisen huippu! :)

12.3.2012
riu
riu

Hei, ton Friends with benefitsin trailerin näinkin joskus ja vaikutti ihan hauskalta. :D Saa nyt nähdä, et kerkeenkö tänään katsoo mitään, kun tyttö edelleen korsnaa hyyyyvin paljon myöhästyneitä päikkäreitään, eli ei taida kovin aikaisin nukkumaan illalla käydä. ;P Mutta jos ei tänään, niin huomenna ja jos ei huomenna, niin ylihuomenna. ;)

Pitääpä tarkistaa, että onko soneran vuokraamossa edes mitäännoista leffoista. :D

12.3.2012
Monster
Monster

niin sullakin :D

12.3.2012
jeini
jeini

Sulla on sit hyvä leffamaku! ;D

12.3.2012
Monster
Monster

heh :D. Hyvä kun jollain on sentään suht samanlainen leffa maku kuin miulla :D.

12.3.2012
jeini
jeini

Noi on molemmat just sen kuulosia leffoja, että voisin tykätä. :D

Hmmm, nyt haluun nähdä molemmat! ;P

12.3.2012
Monster
Monster

nii ja Tuhkasta noussut!! se haluisin käydä ihan tosissaan vuokraamassa..:) sekin noita keskitysleiri juttuja..:)

12.3.2012
jeini
jeini

Pianisti on kyl loistava..pari kertaa sen jo nähny.. sit haluisin nähdä sen piiat elokuvan..

12.3.2012
jeini
jeini
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...