Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

Vinkkejä vauvan maidonjuontiin?

Eli siis puolivuotias tyttäreni ei ala juomaan pullosta maitoa. Tissin jätti pois noin kuukausi sitten eikä vieläkään kunnolla ala juomaan pullosta. Väsyneenä saattaa juoda vähän ja olen antanut maitoa hänelle kun hän nukkuu. Unissaan juo ihan hyvin. Banaania ja persikkaa olen laittanut maidon sekaan ja tehnyt pirtelöksi niin sitä juo vähän paremmin. Eri maitomerkkejäkin on kokeiltu. Mistähän vois johtua ettei oikein juo?

12.3.2012
Kallikali
Kallikali

Joo pitääpä hommata semmonen jos siitä paremmin jois. Ja niin, kyllähän niistä soseista saa nestettä ja kuitenkin ipana unissaan jonkin verran juo mutta mutta.. huolettaa kumminkin vähän :S Ja ei meilläkää niitä pirtelöitä kokoajan juoda :D

13.3.2012
Kallikali
Kallikali

no en miekää makeita soseita koko aikaa antas maidon seassa, se ei tee kauheen hyvää hampaitten kiilteelle.

Tuon ikäsenä meijänkii lapset joi paaaaljon vähemmän ku olivat päässeet kunnolla kiinteiden makuun. Jos vaipassa on pissiä jne niin ei huolta, vauva saa soseista paljon nestettä ja jos itse maidon saanti huolettaa niin sie voit tehdä puurot korvikkeeseen ja antaa jo niitä jogurttisoseita :)

12.3.2012
riu
riu

En minä niitä täysin epäterveelliseksi ala väittämään. Jokainen juottaa sitä mitä juottaa.

12.3.2012
alexsandra
alexsandra
1-month-old baby

MrsMetalli en osaa sitä kovinkaan hyvin selittää. Mutta ainakin englanissa hammanlääkärit ovat huolisssaan erityisesti lasten runsaasta pirtelön juonnista myös hedelmäpirtelöiden. Pirtelössä olevat esim. hedelmän palat jäävät eritavalla hampaiden pintaan kun samanhedelmän tavallisesti syömällä. Varsinkin kun pirtelö monesti juodaan pillillä. Mutta parempihan pirtelö varmasti on kun ei maitoa ollenkaan.

12.3.2012
alexsandra
alexsandra
1-month-old baby

Komppaan huopista. Haluan vain huomauttaa että pirtelöthän ei ole mitenkään terveellistä hampaille. Joten jatkuvasti en siinä muodossa maitoa juottaisi.

12.3.2012
alexsandra
alexsandra
1-month-old baby

Ja taas sama vinkki, anna sillon ku se nukkuu tai heti ku on heräilemässä et on vielä tokkurassa. Unissaan ku oppii juomaan, ni luultavasti pikkuhiljaa rupee hereilläänki kelpaamaan.

12.3.2012
huopis
huopis
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...