Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

Päivälörps :))

Mitäs päiväänne?

12.3.2012
Surunauha
Surunauha

Täällä taas muksut sairastaa ja vietetään päivää sisällä. Saanpahan tehtyä taas tilauksia rauhassa tässä sisällä :)

12.3.2012
Etana81
Etana81

ihme, tytöt nukkuu vieläkin, ne on koisinu jo 2 tuntia molemmat :D tai ovat ainakin hiljaa hereillä. pitäs ruveta miettimään taas kauppalistaa. mitähän ruokaa sitä tekis.

12.3.2012
mustikka88
mustikka88
3 years, 11-month-old toddler

Täällä taas muksut sairastaa ja vietetään päivää sisällä. Saanpahan tehtyä taas tilauksia rauhassa tässä sisällä :)

12.3.2012
Etana81
Etana81

Lörps! :)

Mulla oli tänään aamulla vaan 3h työturvakoulutusta, eli kerkesin hakee tytön hoidosta ennen päikkäreitä. JES! ♥ Sit se meni siitä niin hepuliin, ettei suostunutkaan nukkuun, eli nyt katsoo dvd:tä ja kohta oteaan kai välipalaa ja lähdetään ulos auringonpaisteeseen. ♥

Ihanaa kun tulee kevät! :)

Jouduin siirtään tytön neuvola-aikaa ton koulutuksen takia (ois ollut huomenna) ja se meni ens kuulle. :( Ihan mälsää... Mutta meidän uus neukkuäti kuulosti puhelimessa tosi ihanalta ja aurinkoiselta. :) Edellinen oli jotenkin väsähtänyt ja tympiintynyt. EI siellä tosin käyty kuin kerran sillon 1,5 v ja onneks muutettiin, niin ei tartte toiste mennä. :D

12.3.2012
Monster
Monster

ei mitään.. 

pojat nukkuu, mun olkapäätä särkee ja nälkä on hirviä.. siinäpä tärkeimmät :D 

ukon pitäs kohta lähtee korjaamaan kakkosautoo ja käydä apteekista mulle panadolia.. pojat nukkuu hyvällä tuurilla johki 15 saakka.. jotain pitäs kaapista teurastaa mahan täytteeks ja kehitellä illalle joku ruoka, puuh! ei yhtään järki juokse kyllä mitä vois tehdä.. melkein tekis mieli tehdä kinkkukiusausta mutta kinkkusuikaleet kerkes vanhentua eikä oo peruna-sibbe-sekotustakaan, jauheliharuokaa syötiin eilen että sitä ei ainakaan.. ideoita? helppoo, nopeeta ja ei kalaa..

12.3.2012
ninnup
ninnup

Täällä poika heräs ekan kerran klo 5.00 siis voi ei sanon minä,siinä sitten annan sille aamupalan ja laitan lastenohjelmat päälle ja meen ite koisii,täällä se leikki itsekseen sitten lastenohjelmat pyörii,mä nukun,kunnes huomaan kun herään puhelin soittoon poika nukkuukin äidin vieressä,tuhisee. Sit herätään välipalalle,ja alankin tekee lounasta,ei viel kerinnyt minnekää. Tää päivä ollut ihan unissakävvelyä,toi viikonlopun työkeikka vei mehut. Pitäisi illalla mennä vielä tanssimaan,ihan kivaa kun tää hammaskin parantunut,viime viikolla piti jättää väliin kun tää hammas vedettiin pois,ei saanut mennä.

12.3.2012
Surunauha
Surunauha
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...