päevee :D

Miun piti käyvä minimii pois tarhasta ku sillä oli lämpöö. Nyt se nukkuu tuolla ja miun pitäs oikeesti syyä vähän ja sitte lukkee tenttiin... Melkein kiinnostaa X) Hirveen märkä keli siellä, tosi kiva ku lumityöt on tekemättä niin aika painavaa lunta lykkiä pitkin pihoja :D Äsken kuulu ku autokatoksen/varaston katolta putos lumet. Jee :D Mitäs mammojen päivään kuuluu? :)

12.3.2012
riu
riu

Tää mamma on kyl sekasi ku seinäkello. Mitään järkeä ei mun touhuissani ole, saati puheissa. Just äsken laitoin vauvalle tutit steriloituu ni varottelin esikkoo et se vesi on kylmää :D daa! No kuumaa jos kuitenkii.

Mies meinas tuossa ruveta leivän tekkoon. Noinkohan se kerranki osais tehä ees likimain normaalia limppua. No ei nähtävästi, ohrapohjanen piimälimppu tulossa :D

Taas on lämmöt nousussa ja sen huomaa. Paleltaa niin pente**esti. Jos sitä illasta nappais jotain kuumetta alenntavaa. Jos nyt vielä koittais pärjäillä näin. Ja isukki saa ottaa vetovastuun tästä perheestä.

12.3.2012
misukka
misukka

voi eiii, kävi puolalainen ovikaupustelija, kauppas tervetuloa kylttejä ja semmosia puisia juttuja tuulikellon tapasia. oisin yhen ampiaisjutun voinukin ostaa mutta eihän sitä käteistä ole ikinä. 

hankalaa kun ei mitään yhteistä kieltä ollut, ja toinen siinä levittää koko kassin kuistille ja yritää myydä  tavaraa, viime viikolla kävi jehova ja sitä edellisellä viikolla joku afrikkalainen jolloin mies oli ovella.

täällä näköjään käy kaiken laisia. ei tuolla edellisellä paikkakunnalla käyny kukaan :D

12.3.2012
mustikka88
mustikka88

joo niissä ei oo mitenkään ruhtinaalliset nuo aukioloajat, ainakaan tässä pitäjässä :D

Enkä siis vieläkään oo syöny saati avannu tenttikirjaa :D

12.3.2012
riu
riu

no kun mä en ikinä kerkee semmosiin paikkoihin kun on vaan yksi auto. ja ne on tuolla kaupungissa.

12.3.2012
mustikka88
mustikka88

voe satumamma, nyt se kauan odotettu päivä siis koitti :) Pikkasen ehkä oon kade, mutta enemmän onnellinen siun puolesta :D

Felie ei täällä sitä siivousvimmaakaan näy :D Varmaan meni naapuriin, se ku näkkyy tamppaavan mattoja... Pitäskö käyvä hakemassa? Soittasin ovikelloo, että anteeks miun sivousvimma tais tulla tänne :D

Mustikka, pyykit tosiaan, miunkii pittää laittaa :) Ettei löytys ihan mistään paikalliselta kirrätyskeskukselta niitä pöytää ja tuoleja?

Ei tuu nyt oikeesti mistään mittää, ei jaksa keskittyy lukemaan, on niin kauheen puiseva kirja. Ei ees kuvia XD

12.3.2012
riu
riu

ai niin ne pyykit, pitääkin käydä laittamassa :D 

etin netistä taas lasten pöytää ja tuoleja, semmosia mitkä kestää aikuistakin. löysinkin pari mut ihmiset on laiskoja lähettämään matkahuollon kautta, useissa vaan nouto.

12.3.2012
mustikka88
mustikka88

Täällä juurikin lounas syöty.. Aamusta kipaistiin jo kauppaan ja ostettiin -30%lihoja pakkanen täytee :D Kohta lähdetään kaverin luo päiväkahville ja sieltä muskariin..

Sillon, kun mun piti lukea tentiin niin iski aina ihan kauhee siivousvimma XD

12.3.2012
Felize
Felize
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...