päevee :D

Miun piti käyvä minimii pois tarhasta ku sillä oli lämpöö. Nyt se nukkuu tuolla ja miun pitäs oikeesti syyä vähän ja sitte lukkee tenttiin... Melkein kiinnostaa X) Hirveen märkä keli siellä, tosi kiva ku lumityöt on tekemättä niin aika painavaa lunta lykkiä pitkin pihoja :D Äsken kuulu ku autokatoksen/varaston katolta putos lumet. Jee :D Mitäs mammojen päivään kuuluu? :)

12.3.2012
riu
riu

ninnup: syksyllä olikin ensin puhetta että kela alkaa vaihtamaan pakkausta aina vuodenvaihteessa. mut nyt oli toi laatikko kisa, ja se otetaan vasta elokuussa käyttöön,eli uusi pakkauksen sisältökin vasta sitten. Tuo pakkaus on ihuna!! sopii niin hyvin kummalle vaan kaikki vaatteet :)ja makuupussi on ylisöpö 3

12.3.2012
satumamma
satumamma

Voi hitsi, mie olen kateellinen kaikille teille jotka ootte saanu tänää siivota. :D Mieki oisin halunnu... Meiän päivä muuttu ihan kamalaks tossa yhes kohtaa. Siis bussimatka meni kivasti, mummon luona oli kivaa, kaverilla oli kiva käydäkyläs, mut sitte alko mennä suohon... En tajunnu varata tarpeeks aikaa, ku me oltiin pulkan kans liikentees, ja siel oliki lumet jo sulanu. Mie vedin välil asfaltil poikaa pulkassa, ja välil kannoin sitä sekä pulkkaa. Sit kaupas taistelin raivoovan lapsen kärryihi, ja juoksin äkkii mummon ostokset kärryihi. Lapsi kainaloo ja ostoskassi pulkkaa, kunnes voimat loppu ja laps ostoskassin kans pulkkaa.Sit alko haise palanu, joten nostin lapsen taas kainaloo ja puuskutin perille. Äkkii ostokset ja vaihtorahat isomummolle, huomasin et leipä oli tippunu matkalle, ja liberopahvilaatikko mukaan. Laatikko pulkkaa ja laps kainaloo, ja puuskutin pysäkille. Molempien jalat oli likomärät kotona, ja pojalla lisäks housutki. Tulipa todistettua et meil ei missään nimes goretex korvaa kuriksia. :D

12.3.2012
Sralla
Sralla

Tää mamma on kyl sekasi ku seinäkello. Mitään järkeä ei mun touhuissani ole, saati puheissa. Just äsken laitoin vauvalle tutit steriloituu ni varottelin esikkoo et se vesi on kylmää :D daa! No kuumaa jos kuitenkii.

Mies meinas tuossa ruveta leivän tekkoon. Noinkohan se kerranki osais tehä ees likimain normaalia limppua. No ei nähtävästi, ohrapohjanen piimälimppu tulossa :D

Taas on lämmöt nousussa ja sen huomaa. Paleltaa niin pente**esti. Jos sitä illasta nappais jotain kuumetta alenntavaa. Jos nyt vielä koittais pärjäillä näin. Ja isukki saa ottaa vetovastuun tästä perheestä.

12.3.2012
misukka
misukka

möh, no joo.. sama pakkaus mut 2011 näkys olevan.. no nättihän se on kyllä.. ois ollu kiva se uus laatikko ♥ vai tuliko se jo uudessa laatikossa?

12.3.2012
ninnup
ninnup

jaa niin ku näitä onnii kaks näitä päivähörppöjä.. 

mä varmaan saan sit saman paketin ku satumamma, eikös ne nykyään vaihdu jo alkuvuodesta? 

maha on ehkä täynnä.. kumipizza, ei sen ravitsevampaa, odotan millonka maha kurahtaa pahaenteisesti mutta ei ollu muutakaan näin nopealla aikataululla :/

12.3.2012
ninnup
ninnup

No nyt pyörii pienimmät vaatteet,vaipat, liinavaatteet,makuupussi ja peitto et saa ne silitettyä valmiiksi 3 on tuo pakkaus vaan niin ihuna!! 3 suloisia vaatteita,ja iha käy kummalle vaan yhdistelemällä sopivan värisiä omasta varastosta sekaan :)

12.3.2012
satumamma
satumamma

voi eiii, kävi puolalainen ovikaupustelija, kauppas tervetuloa kylttejä ja semmosia puisia juttuja tuulikellon tapasia. oisin yhen ampiaisjutun voinukin ostaa mutta eihän sitä käteistä ole ikinä. 

hankalaa kun ei mitään yhteistä kieltä ollut, ja toinen siinä levittää koko kassin kuistille ja yritää myydä  tavaraa, viime viikolla kävi jehova ja sitä edellisellä viikolla joku afrikkalainen jolloin mies oli ovella.

täällä näköjään käy kaiken laisia. ei tuolla edellisellä paikkakunnalla käyny kukaan :D

12.3.2012
mustikka88
mustikka88

joo niissä ei oo mitenkään ruhtinaalliset nuo aukioloajat, ainakaan tässä pitäjässä :D

Enkä siis vieläkään oo syöny saati avannu tenttikirjaa :D

12.3.2012
riu
riu

no kun mä en ikinä kerkee semmosiin paikkoihin kun on vaan yksi auto. ja ne on tuolla kaupungissa.

12.3.2012
mustikka88
mustikka88

voe satumamma, nyt se kauan odotettu päivä siis koitti :) Pikkasen ehkä oon kade, mutta enemmän onnellinen siun puolesta :D

Felie ei täällä sitä siivousvimmaakaan näy :D Varmaan meni naapuriin, se ku näkkyy tamppaavan mattoja... Pitäskö käyvä hakemassa? Soittasin ovikelloo, että anteeks miun sivousvimma tais tulla tänne :D

Mustikka, pyykit tosiaan, miunkii pittää laittaa :) Ettei löytys ihan mistään paikalliselta kirrätyskeskukselta niitä pöytää ja tuoleja?

Ei tuu nyt oikeesti mistään mittää, ei jaksa keskittyy lukemaan, on niin kauheen puiseva kirja. Ei ees kuvia XD

12.3.2012
riu
riu

ai niin ne pyykit, pitääkin käydä laittamassa :D 

etin netistä taas lasten pöytää ja tuoleja, semmosia mitkä kestää aikuistakin. löysinkin pari mut ihmiset on laiskoja lähettämään matkahuollon kautta, useissa vaan nouto.

12.3.2012
mustikka88
mustikka88

ni ja jos muistais samalla reisulla hakia tytöt koulusta ;)

12.3.2012
satumamma
satumamma

Täällä juurikin lounas syöty.. Aamusta kipaistiin jo kauppaan ja ostettiin -30%lihoja pakkanen täytee :D Kohta lähdetään kaverin luo päiväkahville ja sieltä muskariin..

Sillon, kun mun piti lukea tentiin niin iski aina ihan kauhee siivousvimma XD

12.3.2012
Felize
Felize

tää lähtee hakemaan PAKKAUSTA!!! JEEEE!!!

12.3.2012
satumamma
satumamma
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...