Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

viherpiha

selaan kuvastoa ja kauhee istutuskuume... kasvihuonekurkun ja tomaatin taimet on jo kasvamassa, herneet yms on jo hankittu, mut kukkia..kaikkia ihania kukkasipuleita toi lehti pullollaan.. ja jos tänäkeväänä viimein sen omenapuun sais hankittua

12.3.2012
satumamma
satumamma

Ootavaa satumamma jahka meidänki pihalta lumet lähtee niin tää mamma pamauttaa nousiaisii ostaa kunnon omenapuut ja marjapensaat pihalle. Suosittelen sitä taimistoa sullekin niin paljon hyvää naapureilta kuullut. Tiiät varmasti mitä tarkoitan. Meillä on nii kuuma piha ettei raaski mitää isoi kukkapenkkei alkaa laittelee ja sit ku tulee viel autotallin rakennus eteen niin sit mene kaik taas uusiks. josko talon sais käsiteltyä ulkopuolelt ja maata takapihal ni se ois siinä.

12.3.2012
Etana81
Etana81

Meillä viime kesänä ostettiin viiniköynnös :) Kahtellaan, miten se tuossa viihtyy. Ihan on aurinkoisella paikalla melkein keskellä pihaa. Meillä on tehty pojalle leikkiaitaus ja sen "portilla" on 3 karhunvatukkaa ja sit toi yks viiniköynnös. Toisella portilla joka johtaa kasvimaalle ja kasvihuoneelle, on köynnöskukkia vino pino.

12.3.2012
misukka
misukka
3 years, 8-month-old toddler

mullon ton omenapuun kanssa sama juttu,aina ku löytyy muka hyvä paikka, siihe tuleekin jotain muuta :D nyt ku keksin sille paikan takapihalla,siihen tuleekin talon laajennusta. etupihalla olis muutama hyvä paikka, niin on joko pahasti ajettavan leikkurin eessä tai sit suihkulähteen(tulossa olevan) tms paikalla.. ei oo helppoo!

 

ja en oo vieläkään osannu päättää tuleeko tohon etunurmikon harkkoreunalle minkälaisia perennoja..  kaikkee vaan tekis mieli,mut pitää pitää järki päässä et jaksaa hoitaakin :D

12.3.2012
satumamma
satumamma

Meillä himoitaan tyrnejä, jo kolmatta vuotta. Ehkä tuossa muutaman vuoden sisään löydetään niille hyvä paikka. Vähän jo suunniteltiin et  avataan tota takapihan pusikkoa ni sinne multakuorma tai pari ja sit puut pystyyn.

12.3.2012
misukka
misukka
3 years, 8-month-old toddler
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...