Teka HOI!!!

Mitäs teille kuuluu? mä soitin tänään polille. antoivat vaihtoehtoja: poika koulusta kotiin opiskelemaan, EI onnistu kotona meno muuttuu vaan hurjemmaksi, koska ongelmia myös kotona. toinen vaihtoehto: sossusta apuri aamuiksi, no juu ehkä alkuun vois toimia ja siltä kantilta ok että tiedän että poika pääsee kouluun kun olen töissä mut asiaa se ei paranna ja varsinkaan noita raivokohtauksia. ja se viimonen vaihtoehto: oman kunnan tk:sta lähete polille, se ehkä on siis se oikea osoite. pojalle kerroin näistä suunnitelmista (paitsi tuosta että kotiopetukseen jos koulussa ei asiat luista) ja sanoin että nyt jos vaan kykenet, muutat toimintamallias, muuten lähtö osastolle.

12.3.2012
Boco
Boco

Nostelen jos vaikka teka sattus huomaamaan :)

12.3.2012
Boco
Boco

ei kyllä...ja minäkin kuullut että jotku testit pitäs olla tehtynä. oon ammatiltani koulunkäyntiavustaja ja nuo pedagogiset asiat on kyllä tuttuja mutta en kuitenkaan itseeni niin paljon luota että osaisin opettaa itse ilman parempaa koulutusta. kuitenkin sen mitä ammatissa oon toiminut olen ollut tiimi opettajan kanssa, yksin en ole toiminut ollenkaan.

12.3.2012
Boco
Boco

Oma vanhempihan voi antaa kotiopetusta, mutta kun siinä pitäisi, niin ainakin itse ajattelen, olla jotain pedagogista tietämystä. Sekään ei vielä riitä, koska ne kotiopetuksen tulokset mitataan koulusta saatavilla tasokokeilla, ne siis tehdään koulussa.

Ei vaikuta teidän tilanteessa mitenkään realistiselta.

12.3.2012
PekkajaMatti
PekkajaMatti

PM: ihan samaa minäkin mietin :D kai ne jotenkin yrittäs että mä voisin itse opettaa koska sanoi että opettaja laittaa kotiin opetusmateriaalin...no juu, kyllä mä osaisin ehkä, mut mistä mä sen ajan repisin??? ja kun työt alkaa niin täällä poika yksin kotona päivät :o

12.3.2012
Boco
Boco

En ole Teka, mutta mulla heräsi kysymys, miten sieltä polilta oli ajateltu käytännössä järjestää tämä mahdollinen kotiopetus?

12.3.2012
PekkajaMatti
PekkajaMatti
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...