mitä ihmettä??

elikkäs miula on ollu menkat viimeeksi 5.2 ja nyt ne on jo aika hyvin myöhässä. Syön mercilon pillereitä ja niis ku pidetään viikon tauko niin tulee menkat sit ku se tauko kestäny viikon ni pitäis alottaa uus liuska,no nyt sit kävi nii et se ku olis sillo pitäny alottaa ni ei miul ollu niit pillereitä ja sain ne vasta viikon myöhemmi ku olis pitäny alottaa.No sit niit saa  alkaa syömää vasta ku seuraavat kuukautiset alkaa..niit täs nyt sit ootellu mut ei oo kuulunu... meil on ollu kondomi käytössä paitsi sen yhen kerra sillo ku menkat oli just loppunu.vime viikon keskiviikkona vein labraa raskaustestin mut se oli negatiivine.no missäköhä ne menkat nyt sit oikee viipyy??voiko se olla et se ei olis näkyny viel jos oon? yöunetki jo menny ku miettii vaaa et mitäs jos oon raskaana jne.mut kai se pitää viel tää viikko ootella jos alkais ja jossei ni tehä uus testi?mitä neuvotte?

12.3.2012
iinasarita
iinasarita

Heips. Mulla oli samanmerkkiset pillerit käytössä melkeen 5v, ja kun jätin ne sit pois, kun haluttiin alkaa hankkia lapsia, niin mulla oli eka kierto yli 40pv!! Eli noi pillerit on voinu sekottaa sen kierron ihan täysin. Ja tossahan on nyt vähän sama tilanne sulla, vaikka et ookaan tarkotuksellisesti jättäny niit pillereitä pois. Eli älä nyt turhaan hermoile, kyse voi olla ihan vaan siitä, että pillereiden jälkeen kierto on sekasin, ja sen takia ei oo vielä niitä menkkoja kuulunu. Ja mulla siis ton 42pv kierron jälkeen sit ei enää tullukaan menkkoja, vaan tulin raskaaksi. Mut silläkin kerralla kierto oli ollu vielä 35pv, vaikka se ennen pillereitä oli mulla ollu tosi tasasesti sen 28pv. Mut toki varmuudeks tekisin itekin uuden testin.

14.3.2012
mamskis
mamskis

jep, uusi testi :) Se ei kaho aikaa kuukaudesta ja raskaaksi voi tulla kertalaakista jne, kyllähän sie tiiät :) JOten ilman muuta uutta testiä!

12.3.2012
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...