Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

Ponnistusvinkki

Ensisynnyttäjälle, ponnistaminen kaunistelematta tuntuu samalta kuin olisit kovalla kakalla. Siksi, olen suositellut (jos pystyy) kokeilemaan jakkaralla ponnistusta koska tunne on sama kuin istuisit pöntöllä. Ei kuulosta kauniilta, mutta jos auttaa niin luulen että se rumuus katoaa ;)   Pyytäkää myös että kätilöt pitäisivät lämmintä märkää rättiä "siellä" supistusten välissä, se lievittää kipuja ja edesauttaa että ei tulisi niin paljon repeytymiä!   Tässä mun vinkki. :)

11.3.2012
Nailfairy
Nailfairy

no minä synnytin istuma asennossa..oli tullut relax birth synnytys tuolit testiin.. ja oli loistava :). Siinä se istuma osa nostettiin sängyn yläpuolelle ja jaloilla sai tukea sängystä sekä siinä oli niskalle ja käsille tuet..kätilö otti sitten koppia alhaalta :). Kätilökin liputti istuma tekniikkaa koska siinä näki hyvin ja pysty komentelee kunnolla millon ponnistaa ja millon ei.. selvittiin 3 pikku ruhjeella :)

12.3.2012
jeini
jeini

se voi myös tuntua siltä että suoli räjähtää selän läpi :D (mä ton "vähän ku kakka ois tulossa" olin kuullu joo mut se oli aika räjähtävä "kakka" XD) mulla käskivät pitää tyynyä jalkojen välissä mut en ottanu.. olin siis kylellään mut pein päällimmän jalan silleen pystyssä ettei tarvinnu tyynyä laittaa väliin..
ja mulla oli lääkäriopiskelija siellä paikalla ni se suihkutteli liukastetta ponnistusvaiheessa siihen vauvan pään ympärille jos näytti tiukalle ni ei tullu repeemiä :D täytyy pitää märät rätit mielessä jos ei ens kerran oo opiskelijaa suihkimassa :D

12.3.2012
ninnup
ninnup

hahaha, okei.. :D

Mut tosiaan, se autto Minulle.. :D Eka synnytys meni rätin kera, ei sattunut, toka ilman, sattu.. :D

Mutta esimerkki ensisynnyttäjille, että voivat pyytää kokeiluksi. :)

11.3.2012
Nailfairy
Nailfairy

sori mut mie oon sitä mielipuolta että josko se oisi jo majava niin turta siinä vaiheessa että jos joku mulle ois rättiä ruvennu työntämään sinne niin luultavasti oisin potkassu ja lujaa..

11.3.2012
imppuliina
imppuliina
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...