Termospullo

Jos imetys ei onnistu ja lasta syötetään yöllä pullosta, osta tuttipullo termos! Lämmitän aina pullon ennen nukkumamenoa ja litan termokseen (lämmitän pullon noin minutin) ja laitan termokseen, niin ei tarvi juosta yöllä keittiöön vaan vauva saa pullon suoraan suuhun ja uni jatkuu helposti!

11.3.2012
Baala
Baala
3 years, 3-month-old toddler

aivan niin mammaliini :). hyvä kun sait ton ajan tohon..en muistanu kuin kauan sitä noin suurinpiirtein vois säilyttää..itel toi on 2 kuisesta asti ollu korvike vauva..ja jos ei syö,niin samantien kippaan menemään..karmee löyhkä lähtee siitä jo hetken päästä jos jää seisomaan..

12.3.2012
jeini
jeini

nii..ja jos tossa on että se korvike tehään suoraan pulloon niin huono idea.. koska korviketta ei sais seisottaa kauaa.. se alkaa tosi nopeesti haista happamalle..

12.3.2012
jeini
jeini

Kävin sen lukemassa ja siin puhutaan termospullosta.tässä vinkissä tuttipullo termoksesta,johon pistetään suoraan se pullo,jossa valmis maito.

12.3.2012
vaahtokarkki06
vaahtokarkki06

TAIVALTAJAN VINKKI(kopsattu siitä suoraan):

"Korvikkeen lämmittelyt yöllä, reissussa jne on vähän tyhmää touhua. Siihen liittyen siis vinkki.

Meillä käytetään NAN-jauhetta. Ostin 0,5l termospullon, jonka pesin ja kiehuvalla vedellä desinfioin. Keitän kattilalla vettä, odotan että se jäähtyy himpun yli kädenlämpöisen ja kippaan termospulloon. Mittaan tuttipulloon valmiiksi tarvittavan määrän korvikejauhetta ja tadaa. Esim yöllä tuttipullo jauheineen on yöpöydällä, termari vieressä. Joten yöllä kun tulee pipanalle nälkä, ei tarvitse ees nousta sängystä ylös: kippaa vaan termarista pulloon vedet jauheen päälle, sheikkaa ja plop, pullo suuhun. Jos vauva syö useemmin kun kerran yössä, voi siihen yöpöydälle latoa vaikka 2 tuttipulloa jauheet mitattuna, ni ei tarvi yöllä paljon niveltä letkauttaa. :D

Tuo termari on näppärä reissussa ja kyläillessäkin. Tuttipullo mukaan, jauheet mukaan ja termarissa vedet. Ei tarvi etsiä mikroa, voi suoraan reissun päällä sekottaa maidon ja vaikka levähdyspaikalla syöttää vauvan.

Toki isommankin termarin voi ostaa, mut tuo 0,5l mahtuu näppärästi laukkuun tai hoitokassiin. :D"

 

eli ihan sama vinkki..vähän eri muodossa..

12.3.2012
jeini
jeini

Itsekin muistan Taivaltajan vinkin, mihin toiset viittaa.

12.3.2012
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Miten niin kopsatttu toiselta?

12.3.2012
vaahtokarkki06
vaahtokarkki06

Onkin aika sekalainen vinkki tämä!

Ja inhottavaa, että on kopsittu toiselta vinkin antajalta.

12.3.2012
PekkajaMatti
PekkajaMatti

hahaaaa:D Sitä ku kiireessä kirjottaa niin sattuu kirjotushäröjä..Jäi se tuttipullo sana tuolt pois.Siis vesi termariin ja se jauhe tuttipulloon piti kirjottaa..

12.3.2012
vaahtokarkki06
vaahtokarkki06

Ihan vaan ohimennen mainitten,että termospullo ja tuttitermos on eri asia. Mä ainakin käsitin,että tässä tarkotetaan sitä "putkiloa" johon pistetään se tuttipullo,jossa on se maito jo valmiina..Eikä niin,että vesi termarissa valmiina ja sinne vaan jauhe..

12.3.2012
vaahtokarkki06
vaahtokarkki06

VANHA

11.3.2012
imppuliina
imppuliina
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...