Ostokset

Vauvoille tuodaan niin paljon vaatteita lahjaksi että ei kannatta itse hirveesti pieniä vaatteita ostaa, mielummin isompia kokoisia! Kotona on hyvä olla valmiiksi apteekistä hankittuna cuplaton (mahavaivoihin), mallasuute (ummetukseen) ja suppoja (särkyihin) ja kunnon rasvaa kipeihin nänneihin. Ei ole hauskaa sellaisia asioita miettiä sitten kun on kotona pienen vauvan kanssa! Valkokaalia rintsikoihin niin kipu helpotuu! ;)

11.3.2012
Baala
Baala

Painorajasta muistan itsekin, mutta toisaalta meillä neuvolassa on myös tuosta ikärajasta mainittu.

Rotahan ei ollut rokoteohjelmassa vielä meidän nuoremman aikaan.

12.3.2012
PekkajaMatti
PekkajaMatti

miustakaan ei kannata etukäteen hankkia mitään noista :) Ja vaatteista miun vinkki on että kannattaa AINA kysyä vanhemmilta että minkäkokosta tarvii :D Vauvat on todella eri kokoisia. Meijän poika piti 1v 2kk iässä samankokoisia vaatteita ku miehen siskon poika 5 kk iässä, että silleen :)

12.3.2012
riu
riu

Kuten MrsMetalli toteaakin, Panadol-suppojen antamisessa on painoraja.

Ei niitäkään etukäteen kannata hankkia. Cuplatonia, mallasuutetta ja voidetta ei kannata myöskään etukäteen hankkia, koska ei voi tietää, tarvitseeko niitä.

12.3.2012
PekkajaMatti
PekkajaMatti

joo ei tarvii noinkaan paljon olla ja ostaa.. cuplaton on todella suurella osalla tarpeeton ja samoin mallasuute. suppoja ei saa käyttää alle 3kk ja siinäkin suosisin mieluumin nestemmäisiä särkylääkkeitä. että jos niitä tarvitsee niin kerkee kyllä ostamaan myöhemminkin. lanoliini on oikeestaan ainoa mitä suosittelen jos aikoo imettää...

11.3.2012
imppuliina
imppuliina
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...