Iltahuuto?

Neuvolan tädinmielestä meillä on vatsan väänteitä kun 2kk poika huutaa joka ilta klo 18-23 välisen ajan mutta mun milestä kyse on enemmänkin jonkinlaisesta koliikista iltaisin? Onko muilla ollut tällästä,tää on nyt kestänyt n.kuukauden ajan ja illat on aika hirveitä. Kokemuksia?

11.3.2012
ELLu90
ELLu90

ja koliikkipullo meillä on ollut syntymästä asti käytössä,cublatonia kokeiltu,pahensi vaan,maitohappobakteerit ja d-vitamiinit saa aamuisin :)

14.3.2012
ELLu90
ELLu90

Yksinkertaisesti kävelin vain kauppaan eilen,ostin parit tuttelit(aikaisemmin siis nan) ja päätin kokeilla tuttelia.Otin ison riskin,pelkäsin vaan että se pahentas mutta mitä tapahtuikaan.HILJAISUUS! olen nyt vähän yli vuorokauden syöttänyt tuttelia ja maha on toiminut,huutoa ei ole ollut ja välillä nukkuessa poika inahtaa tai hymyilee että vatsassa vääntöö on mutta sellaista normaalia :) Nukahti tänään jo 21,yleensä puolilta öin vasta.Tosin kylvetettiinkin se tänään mutta ei kylvetys ennen mahaan ole auttanut :) Jos tää vielä huomenna jatkuu näin niin mä täytän kaapit tuttelilla :DD

14.3.2012
ELLu90
ELLu90

meillä oli kans ensimmäisen kuukauden aikana myös 01.00-03.00 välisenä aikana että poika huus kurkkusuoraa koko ajan jostain syystä. neuvolassa kans sanoivat että vatsanväänteitä mutta alkoi myös hirveet puklailut ja hengitys katkokset ja arvelin että refluksia olis mutta neuvolassa ja lääkärissä sanoivat että vatsan väänteitä. lähete saatiin varmuuden vuoksi sydänultraan ja siinäkin oli jtn sekaannusta ja oltais liian myöhässä päästy sinne sekä kaikki oireet oli jo hävinny niin ei tarvinnu enää sinne mennä. mutta menee ajallaa varmasti ohi tai jos arvelluttaa niin kannattaa mennä lääkärille.

13.3.2012
immortal
immortal

Meillä oli tossa jonkun aikaa semmosta, et klo 17-19 välillä meinas huudella lähes joka ilta, mut sit ku sai tossa välissä sen nukahtamaan, niin heräs ihan ok, siitä iltahommat ja sitte yöpuulle taas ihan niinku ei mitään. Nyt on ehkä vähentynyt noi huudot, mut siis ihan silmät kiinni huuti menemään. Päättelin, että oli kai vaan niin väsynyt.. Nyt oon koittanu tähätä noita iltatirsoja tohon saumaan jotenki paremmin, niin ei tartte niin huutaa sit..

13.3.2012
pelargoni1
pelargoni1

Kiitos tosta maitovinkista :) Meillä menee korviketta litra päivässä joten olen tota jauhetta miettinyt mutta nyt suuntaan ostamaan tota:) Joskos meillä vaikka alkais illat oleen mukavempia:)

12.3.2012
ELLu90
ELLu90

saapi nutrilonia  tetrassakin on se 2dl tetra paitti se on sitä normi nutrilonia omneosta en tiiä. kerran erehyin antaa sitä meijän kakkoselle... en enää ikinä anna!!!! apua mikä huuto!

11.3.2012
imppuliina
imppuliina

hmm aloittaisin disflatylin enkä cuplatonia! on pikkusen paremmin siedetty tuo disflatyl. ja koliikki pullot ja hmmm joku rytkytin xD eli meillä koliikkikiikka saatiin naapurista ja aaaah 3 sitten liinailu poistaa ilmaa ja antaa sitä läheisyyttä :) kapalointi tosin ajaa samoja juttuja mutta tuossa liinailussa se liike poistaa ilmaa. hmm mitähän meillä oli muuta. kokeile vaihtaa myös korvikemerkkiä. meillä ei käy mm. tutteli ollenkaan josta vielä tänäkin päivänä varmaan huutaisi.

11.3.2012
imppuliina
imppuliina

En imetä,saa nan-korviketta,relat käytössä.Päivät on niin iloinen,hymyilevä ja itse jumppaa pierut ulos ym mutta iltaisin aloittaa huutaan. Mahallaan viihtyy kyllä joten alettava pitämään enemmän. Raastavaa on että poika ei nuku 18-22 välisenä aikana kun 5min torkkuja,yleensä ton ikäinen nukkuu pitkin päivää vielä uniaan :)

11.3.2012
ELLu90
ELLu90
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...