Iltahuuto?

Neuvolan tädinmielestä meillä on vatsan väänteitä kun 2kk poika huutaa joka ilta klo 18-23 välisen ajan mutta mun milestä kyse on enemmänkin jonkinlaisesta koliikista iltaisin? Onko muilla ollut tällästä,tää on nyt kestänyt n.kuukauden ajan ja illat on aika hirveitä. Kokemuksia?

11.3.2012
ELLu90
ELLu90

ja koliikkipullo meillä on ollut syntymästä asti käytössä,cublatonia kokeiltu,pahensi vaan,maitohappobakteerit ja d-vitamiinit saa aamuisin :)

14.3.2012
ELLu90
ELLu90

Yksinkertaisesti kävelin vain kauppaan eilen,ostin parit tuttelit(aikaisemmin siis nan) ja päätin kokeilla tuttelia.Otin ison riskin,pelkäsin vaan että se pahentas mutta mitä tapahtuikaan.HILJAISUUS! olen nyt vähän yli vuorokauden syöttänyt tuttelia ja maha on toiminut,huutoa ei ole ollut ja välillä nukkuessa poika inahtaa tai hymyilee että vatsassa vääntöö on mutta sellaista normaalia :) Nukahti tänään jo 21,yleensä puolilta öin vasta.Tosin kylvetettiinkin se tänään mutta ei kylvetys ennen mahaan ole auttanut :) Jos tää vielä huomenna jatkuu näin niin mä täytän kaapit tuttelilla :DD

14.3.2012
ELLu90
ELLu90

Kiitos tosta maitovinkista :) Meillä menee korviketta litra päivässä joten olen tota jauhetta miettinyt mutta nyt suuntaan ostamaan tota:) Joskos meillä vaikka alkais illat oleen mukavempia:)

12.3.2012
ELLu90
ELLu90

saapi nutrilonia  tetrassakin on se 2dl tetra paitti se on sitä normi nutrilonia omneosta en tiiä. kerran erehyin antaa sitä meijän kakkoselle... en enää ikinä anna!!!! apua mikä huuto!

11.3.2012
imppuliina
imppuliina

hmm aloittaisin disflatylin enkä cuplatonia! on pikkusen paremmin siedetty tuo disflatyl. ja koliikki pullot ja hmmm joku rytkytin xD eli meillä koliikkikiikka saatiin naapurista ja aaaah 3 sitten liinailu poistaa ilmaa ja antaa sitä läheisyyttä :) kapalointi tosin ajaa samoja juttuja mutta tuossa liinailussa se liike poistaa ilmaa. hmm mitähän meillä oli muuta. kokeile vaihtaa myös korvikemerkkiä. meillä ei käy mm. tutteli ollenkaan josta vielä tänäkin päivänä varmaan huutaisi.

11.3.2012
imppuliina
imppuliina

En imetä,saa nan-korviketta,relat käytössä.Päivät on niin iloinen,hymyilevä ja itse jumppaa pierut ulos ym mutta iltaisin aloittaa huutaan. Mahallaan viihtyy kyllä joten alettava pitämään enemmän. Raastavaa on että poika ei nuku 18-22 välisenä aikana kun 5min torkkuja,yleensä ton ikäinen nukkuu pitkin päivää vielä uniaan :)

11.3.2012
ELLu90
ELLu90
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...