Väliaikainen asuminen muualla?

Elikkäs suomen puolustusvoimat vievät mieheni kesällä kertausharjoituksiin ja tämän takia en ajatellut kahden pienen lapsen kanssa jäädä yksin pariksi viikoksi kerrostaloasuntoon vaan menen oman sukulaisteni luo asumaan maalle ainakin siksi kahdeksi viikoksi,mutta mitä mun pitää huomioida? Siis lakipykälien mukaan. Posti?Kela?Lääkärit? En haluaisi tehdä pysyvää osoitteen muutosta koska sillonhan meille miehen kanssa astuu "ero" voimaan ja hän joutuu elatusmaksuja maksaan vai miten tän hoitaisi fikuiten.Pääasia olis että saisin pojat lääkäriin toisella paikkakunnalla jos tarvii ja postit sinne missä oleillaan:)

11.3.2012
ELLu90
ELLu90

Me oltiin OYS:ssa muutama vuosi sitten vanhemman lapsen kanssa päivystyksessä, koska oltiin Oulussa käymässä. Asutaan Espoossa.

Meille ei tullut siitä lääkärikäynnistä mitään maksua edes. Sanottiin vaan paikanpäällä, että ollaan espoolaisia.

12.3.2012
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Aikaisemmin kun oleiltiin samalla tavalla viimeksi niin pojalle kun ambulanssi jouduttiin tilaan niin eivät voineet viedä lähimpään sairaalaan vaan veivät kotipaikkakunnan sairaalaan.siitä oppineena tätä aloin pohtimaan :D mutta eikös joku uusi sääntö tullut näihin terveysasema juttuihin?:)

11.3.2012
ELLu90
ELLu90

No joo, me oltiin neljä viikkoa reissussa ulkomailla ja mun varotoimet oli lappu oveen että ei ilmaisjakelua ja kukat töihin työkavereiden huolehdittavaksi.

Laskut tietty on semmoisia mitkä voi erääntyä, mut nekin tulee melkein kaikki meillä verkkolaskuna tai sähköpostiin ni nekää ei ollu ongelma.

Ja tosiaan lasten kelakortit mukaan, niin lääkäriin pääsee missä vaan.

Tiety jonkun kaverin voi pyytää käydä tsekkaamassa välillä et koti on ok, riippuu niin asumismuodostaki ja paikasta.

11.3.2012
Mummy83
Mummy83

Lääkäriin pääsee kyllä ihan missä satut olemaan, se ei ole ongelma. Itse kävin muutama vuosi sitten joulun pyhinä Kuhmossa päivystyksessä ku pukkas korvatulehdus. Ja ite asutaan Vihdissä. liki 700 kilsan päässä.

Postiin voit tehdä joko postin väliaikaisen siirron tai pysäyttää postin tulon kokonaan ja käyt sitten postit hakemassa ku palaatte kotiin.

Ei kyllä mitään muuta mun mielestäni tarvii ottaa huomioon. Kunhan itellänne on vaatetta riittävästi mukana ja kaikki tykötarpeet

11.3.2012
misukka
misukka
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...