Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

Väliaikainen asuminen muualla?

Elikkäs suomen puolustusvoimat vievät mieheni kesällä kertausharjoituksiin ja tämän takia en ajatellut kahden pienen lapsen kanssa jäädä yksin pariksi viikoksi kerrostaloasuntoon vaan menen oman sukulaisteni luo asumaan maalle ainakin siksi kahdeksi viikoksi,mutta mitä mun pitää huomioida? Siis lakipykälien mukaan. Posti?Kela?Lääkärit? En haluaisi tehdä pysyvää osoitteen muutosta koska sillonhan meille miehen kanssa astuu "ero" voimaan ja hän joutuu elatusmaksuja maksaan vai miten tän hoitaisi fikuiten.Pääasia olis että saisin pojat lääkäriin toisella paikkakunnalla jos tarvii ja postit sinne missä oleillaan:)

11.3.2012
ELLu90
ELLu90
3 years, 4-month-old toddler

Me oltiin OYS:ssa muutama vuosi sitten vanhemman lapsen kanssa päivystyksessä, koska oltiin Oulussa käymässä. Asutaan Espoossa.

Meille ei tullut siitä lääkärikäynnistä mitään maksua edes. Sanottiin vaan paikanpäällä, että ollaan espoolaisia.

12.3.2012
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Me ollaan käytetty ambulanssia aikasemmal kyläilyllä poikaystävän luona, ja ihan sinne lähempään sairaalaan ne kuskas. Pikkasen enempi joutu antaa tietoi siel sairaalas, mut ihan hienosti meni. Ja laskut tuli normaalisti siihen kotiosotteeseen. Varmaan riippuu tietty kunnastaki, mut aika hurjaa se oiski ollu ku oisivat kuskannu 400km päähän. :D

11.3.2012
Sralla
Sralla

Aikaisemmin kun oleiltiin samalla tavalla viimeksi niin pojalle kun ambulanssi jouduttiin tilaan niin eivät voineet viedä lähimpään sairaalaan vaan veivät kotipaikkakunnan sairaalaan.siitä oppineena tätä aloin pohtimaan :D mutta eikös joku uusi sääntö tullut näihin terveysasema juttuihin?:)

11.3.2012
ELLu90
ELLu90

Samoil linjoil Misukan kans, eli otat vaa postin siirron. :) Senhän voi ottaa vaikka kesäks mökille... Myö oltiin just kolme viikkoo poikaystäväni luona mun pojan kans, enkä mie mitää mihinkä ilmotellu. Ei tarttenu tehä ees postin siirtoa ku äitini toimi sihteerinä. :) Kävi siis kattoo postit ja infos mulle laskun näkösistä. :)

11.3.2012
Sralla
Sralla

En mää lähtis kahden viikon tähden varmaan tekemään mitään. :D

Tietty, jos on oletettavissa, että se kaks viikkoa saattaa venyä pidemmäks, niin just postin vois kääntää sinne. Eihän sitä pysyvää muuttoilmotusta tiettykään tarvii tehdä tommosen takia, majaileehan ne ihmiset kesämökilläkin ilman että vaihtaa osoitetta. ;)

11.3.2012
Monster
Monster

No joo, me oltiin neljä viikkoa reissussa ulkomailla ja mun varotoimet oli lappu oveen että ei ilmaisjakelua ja kukat töihin työkavereiden huolehdittavaksi.

Laskut tietty on semmoisia mitkä voi erääntyä, mut nekin tulee melkein kaikki meillä verkkolaskuna tai sähköpostiin ni nekää ei ollu ongelma.

Ja tosiaan lasten kelakortit mukaan, niin lääkäriin pääsee missä vaan.

Tiety jonkun kaverin voi pyytää käydä tsekkaamassa välillä et koti on ok, riippuu niin asumismuodostaki ja paikasta.

11.3.2012
Mummy83
Mummy83

Lääkäriin pääsee kyllä ihan missä satut olemaan, se ei ole ongelma. Itse kävin muutama vuosi sitten joulun pyhinä Kuhmossa päivystyksessä ku pukkas korvatulehdus. Ja ite asutaan Vihdissä. liki 700 kilsan päässä.

Postiin voit tehdä joko postin väliaikaisen siirron tai pysäyttää postin tulon kokonaan ja käyt sitten postit hakemassa ku palaatte kotiin.

Ei kyllä mitään muuta mun mielestäni tarvii ottaa huomioon. Kunhan itellänne on vaatetta riittävästi mukana ja kaikki tykötarpeet

11.3.2012
misukka
misukka
3 years, 6-month-old toddler
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...