Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

Kesälomareissun suunnittelua

Tervehdys! Olen kesällä lähdössä kotimaanlennolle tyttöni kanssa ( nyt 5 kktta eli reissun koittaessa 9 kktta) niin pohdiskelin, minkälaiset rattaat kannattaisi lennolle ottaa mukaan? Tyttöni nukkuu kaikki päiväunet, ainakin tällä hetkellä, vaunuissa, joten kaipaisin kokemuksia hyvistä matkarattaista. Kesällä tulee todennäköisesti reissattua enempikin autolla, niin ratkaisevaa olisi rattaiden mahtuminen pieneen tilaan. Lisäks pitäis saada selkänoja vaakatasoon, mikä ei ymmärtääkseni ole kaikissa matkarattaissa mahollista.

11.3.2012
perhonen
perhonen

Meillä kans carenat, lieback luxit. Menee pieneen tilaan ja hyvin niissä on Siiri nukkunut. :)
Ja oli edulliset, sitarista saa satasella.

12.3.2012
nasulin81
nasulin81

Kirjoittaja on poistanut kommentit.

12.3.2012
nasulin81
nasulin81

Kyllä ne ainakin tuolla loskassa kulkee, että eiköhän hiekkatielläkin sit. :D Vähän täryyttävää on kyyti epätasasemmalla just johtuen noista kääntyvistä etupyöristä, että helposti tekee semmosta sivuttaisliikettä, että tärisee. Ja joo menee noi melko pieneen tilaan ja niistä saa renkaat irrotettua myös, että menee vielä vähäsen pienempään tarvittaessa. Mutta kevyesti auto perään ihan toltaankin. YouTubessa on katsottavissa semmonen video, missä noi kasataan ja avataan, et siitä saa varmaan osviittaa, että kuin pieneen menee. :)

11.3.2012
Monster
Monster

Menee siis pieneen tilaan kasattuna? Se olis aikas tärkeetä, jotta mahtuu kyytiin matkasänkyjen yms. kanssa! Kulkevatko hyvin myös epätasaisella alustalla? Matkat suuntautuu pääosin maalle, missä tulis kärräiltyä hiekan ja nurmikon päällä pääasiallisesti!

Kiva kuulla, että on korvanneet vaunut käytössä, koska kaavailin matkarattaista samalla kakkosrattaita lähinnä mökille :)

11.3.2012
perhonen
perhonen

Niin ja noissa on vieläpä se kuomu, mitä ei kaikissa rattaissa ole, eli saa auringolta suojaksi. :)

11.3.2012
Monster
Monster

Oih, mie ostin just loppuvuodesta Carena Easy matkarattaat ja on aivan äärettömän ihanat ja loistavat. :) Meillä siis ainoostaan noi enää käytössä ja vaunuista luovuttu kokonaan. Noissa on kääntyvät etupyörät, mitkä saa lukittua, iso tavaratila alaalla ja saa säädettyä selkänojan kolmeen asentoon. :) Pari kertaa tyttö nukkunutkin niissä. Ihanan värisetkin on eikä ees sieltä kallemasta päästä. Helppo laittaa kasaan ja avata uudestaan. Suosittelen! :)

11.3.2012
Monster
Monster
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...