Uhmaa. ihanaa!

Meinasin jo laittaa tuonne juhlitaan osioon vähän sarkasmina mutta, mutta... Meillä on siis 6v-uhma rantautumassa tähän taloon. Johan tässä pari kuukautta oli rauha maassa. Nyt alkaa selvästi oirehtia Mä_teen_mitä_mä_haluun - asenne ja ihan sama jos joku hänen tempauksistaan kärsii. Ja pienempi alkaa ottaa raivoja joka ikinen kerta ku häneltä jotain kielletään. Mut kahtellaan kauanko tuo pienempi jaksaa kiukustella. Pientähän tuo vielä on. Ja rajoja haetaan kovasti. Mitä saa, ja mitä ei saa tehdä. Mut tuon isomman uhmaan kaipailisin vinkkejä. Mitä on odotettavissa ja mahdollisesti kuinka kauan tässä saa taas repiä hiuksia päästään?

11.3.2012
misukka
misukka

Meillä tuntuu suurin auktoriteettiongelma olevan isi. Kyllä tuo tottelee ku minä sanon mut isälle länkyttää jatkuvasti eikä usko mitään. Ja tästä on puhuttu pojalle et kumpaaki pitää uskoo ja en oo menny väliin vaan antanu noihin vääntää keskenään.

Ja paljon puhutaan asioista ja yritetään selvittää mutta vastauksetki on melkein poikkeuksetta "en mä tiiä" tai "koska mä haluun" Edelleen kyselen että onko tämmöisestä kyse tai tämmöisestä ja sillä saadaan joskus avattua juttuja mut siltiki eka vastaus kaikkeen on jompi kumpi edellä mainituista.

11.3.2012
misukka
misukka

Meillä kesti 4 ja 5v uhmat putkeen reilun 1,5 vuotta et pitempi tauko ku 2kk olis ollu kiva :/

11.3.2012
misukka
misukka

Meillä nuorempi kohta 5, ja vuoden ollut uhmaa. Lapsen oma tempperamentti vaikuttaa, meillä nuorempi on oman tiensä kulkija.

11.3.2012
PekkajaMatti
PekkajaMatti
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...