kenet olet päässyt unohtamaan?

mie onnistuin vuosia sitten  unohtamaan miltä  pomoni  näytti. tämä tuli mun tokana työpäivänä  työmaalle sovitusti tuomaan mulle työsuhdepapereita allekirjoitettavaksi. kahtelin vaan jotta  kukas mein oven kahvassa oikein roikkuu tollai, kävelin sit ohi,  hymyilin ja tervehdin  ja nykäsin oven kiinni perässäni jättäen pomoni röyhkeästi ulkopuolelle tyrmistyneenä. tajusin vasta iltapäivästä miksi se oli   niin tutulta näyttänyt, hävetti hyirmusesti! pomokin oli lähteny  sit pois kun aatteli mun  oikkuilevan. kehtasin kysellä papereitten perään uudemman kerran vasta vuoden kuluttua tapahtuneesta:D

11.3.2012
Blanco
Blanco

Aikas paha.

Mulla on kai jokseenkin rajallinen kapasiteetti nimimuistissa. Monetkin tunnistan kasvoista tutuksi mutta ei mitään hajua mikä kyseisen henkilön nimi on tai mistä mä jonkun tunnen. Etenki jos edellisestä tapaamisesta on hiukkaki pidempi aika.

Tuossa joku aika sitten kattelin ala-astekuviani ja ei kyllä ole ku ihan parista kolmesta ihmisestä muistikuva et minkä niminen on. Ja aika monesta oon esim. hoksannu pitkän aikaa moikattuani et toihan on esim. esikon varahoitopaikan (tarhan) hoitajia joitten kanssa on kuitenki kohtuu useinki tekemisissä oltu. Ja yksi nainen on tällä suunnalla joka aina kyselee et mitä esikolle kuuluu ja mulla ei ole mitään käsitystä kuka se on ja mistä se tuntee mut tai meidän lapsen. Aina sit kohteliaasti pittää jotain jutella.

11.3.2012
misukka
misukka
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...