Voi ei, ei kai taas

No niin , kivasti on raskaus oireita, nuorin vasta 4kk... Tavallaan toivon että tää on vaan joku vatsatauti joka on tulossa ja muut oireet uupumusta lapsista ja talon rakennuksesta... Olen syönyt cezarettea, mutta pari kertaa unohtunut..    Tää on niin hullua, jos olisin raskaana..

11.3.2012
Nailfairy
Nailfairy

Joo mun kaks lasta on yllätyslapsia, ja ikäeroa heillä on 1v 7kk.. Niin seuraavat lapset saisivat mielellään tulla kun äiti ja isi oikeasti jaksavat antaa kaikille tarpeeksi huomiota. :) 3

11.3.2012
Nailfairy
Nailfairy

Joo tein negatiivisen testin! Wohooo!!

Ei sillä, jos olisi ollut positiivinen niin olisihan se ollut ihan kiva, mutta kivempi on kyllä itse päättää milloin se plussa olisi tervetullut.. ;)

11.3.2012
Nailfairy
Nailfairy

Mulle tuli kameet raskausoireet tytön ollessa jotain 3kk ja söin itsekin cerazetteja. Ja siis hauskinta oli se, etten seksiä ollut harrastanut kertaakaan, eli ei mitään toivookaan olla raskaana siinä vaieessa, mutta siis luulen et johtui ihan vaan noista hormonien heittelyistä. :)

Testillähän se selviää, mutta voi olla myös tota hormoniheittelyä, eli ei vieä paniikkia. :D Toivotaan parasta, oli se paras nyt sitten raskaus tai ei. :D

11.3.2012
Monster
Monster
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...