Heikunkeikun mammat- ipu is back

Ensinnäkin kaunis kiitos onnitteluista. Kävin sairaalassa jo puhelimella täällä surffaamassa mutta pinna ei riittäny alkaa puhelimen kanssa taistelemaan että olisin saanut teille kiitokset laittaa. Poika on mitä ihanin ja niin rauhallinen. Mitä nyt isänsä ja siskon kaltainen äidin hyppyyttäjä, mulle kaikki nyt heti kun kiljaisen -tyyppi :) Mut mikäs siinä, mamma hyppää. Eilen päästiin kotiin ja ah olipa ihana tulla. vähän meidän reissu pitkitty. Mähän menin vaan käymään siellä synnyttäjien vastaanotolla et katotaan paljonko sitä verta tihkuttelee kohdunsuulta. Jotenkin niin minulle sopivaan ipumaiseen tyyliin, pääsin synnyttäjien vastaanotolle sisään niin vartin päästä lorautin lapsivedet ja sit alkokin heti supistelut parin minuutin välein ja aukeaminen vauhdilla. Lapsiveden menosta menikin se 3,5h niin poika oli maailmassa. Niin vauhdilla hommat eteni että en meinannu saada herra iputtimelle ilmotettua ja se kerkeski paikalle puol tuntia ennen pojan syntymää just kun alettiin ponnistamaan. Kirjottelen synnytyskertomusta sit tarkemmin kun ehdin. Poika tosiaan oli napanuoran pyöräyttäny kolme kertaa kaulan ympäri ja oli vähän haipakat tilanteet synnytyksessä. Tuon huonon alun ja huonojen pisteiden vuoksi oltiinkin sitten vähän tarkkailussa kotiinlähdön vuoksi. alkuun oli hemoglobiini ja sokerit matalat. Sit odoteltiin et nouseeko bili. Niin ja sattupa semmonen lastenlääkäri jonka kans olen ollut ennen työn merkeissä napit vastakkain niin se ei ihan helpoksi tehny kotiinlähtöä :D Nyt täällä harjotellaan vauva-arkea ja yritetään keikutella ton neidin kans. Vaikka on ikionnellinen pikkuveljestä niin vähän on mustasukkaisuutta ilmassa ja tietysti neitiä harmittaa kun niin kamalasti haluais touhuta vauvan kanssa, mutta kun ei vielä osaa ja pysty. Ihanaa, herra iputin on kaks viikkoa kotona apuna. Ai niin ja loppukevennys ipumaiseen tyyliin. Onneks jouluun on vielä aikaa et voin parantua kaunein pipari kisaan, se meni ihan rikki :( pitäs lähtee vissiin joku neidin uimarengas ettimään.

11.3.2012
iputin
iputin

Boco, voihan grand canyonit :D Eilen uskaltauduin peilin kans kurkkaamaan ja kah, tuho ei olekaan niin paha kuin tuntuu ja oon luullu. Herra iputin kurkki että ei tosta entisenlaista priimaa tule mutta kelpaa XD

Ja pikkuherran mitat 3385g ja 50cm :)

Metalli, mitähän muuta yhteneväisyyttä löydetään :D No kah, molemmat syntyny oysissa. Muuten, mä ajattelin et pitääkö kenkkuilla liberolle ku mainostavat hienoa kassia jonka sairaalasta saa... En mä ainakaan liberon laukkuja nähny missään :(

Wanhis, kirjottelin synnytyksestä vähän enemmän tonne helmikuun odotusketjuun. Kauheen paljoa ei ole muistikuvia itsellä synnytyssaliin pääsyn jälkeen, sen verran oli haipakkata.

Hienosti meni jo eilinen päivä isosiskon kans. Vähän oli kenkku tuulella kun mummu ja pappa kävi ja koki saavansa liian vähän huomiota. Mutta tänäkin aamuna piti ennen kouluunlähtöä ehtiä heipat sanoa ja silitellä.

Tissibaaria vaaditaan aukaistavaksi... morooo!

Eiku pitää vielä äkkiä kiirehtiä kirjuuttamaan herra iputtimesta. se on yllättäny mut ihan täysin... Se on aivan *piip* tarkka ton pojan vaatetuksesta. Eilen lähti kauppoihin ja tuli kotiin aivan älyttömän ihanan puvun kanssa, illalla tilattiin uus toppapuku pojalle ja herra iputin valitsi sen ja kohta aiko lähteä neidin kanssa ostaan pojalle kevätpukua :) Meillä kävi sellainen että toppapuku on kokoa 62 ja tuo poika hukkuu sinne. Osa 50cm vaatteistakin on isoja. Juu-u, kasvaa kyllä mutta mahdottomuus saada esim. turvakaukaloon...

Nyt meen...ihan aikuisten oikeasti :) Kaunista aurinkoista päivää kaikille!

12.3.2012
iputin
iputin

Onnea täältäkin vielä kerran, oikein roppakaupalla!

Ihanaa et ootte päässy kotiin ja kaikki on teillä hienosti. Kunpa isosiskolla helppaisi pian tuo mustistelu. Kaikkeen pikkumiehen hoitoon otatte mukaan ja annatte sylitellä paljon. Onhan neiti iputin jo iso tyttö.

11.3.2012
misukka
misukka

Oikein paljon onnea ja hienoa ettei kovin kauaa tarvinnu itse aktia kärvistellä, vaikka jälkipuinti kestikin, mut onneksootte päässy jokotiin. Ja tsemppiä neiti iputtimelle :) kyllä se siitä, kunhan tottuu uuteen arkeen

11.3.2012
Mummy83
Mummy83

Onnea ipulle pienestä pojasta. Olen samassa luulossa kuin pekkajamattikin että tuo napanuorakaulan ympäri ei ole mitenkään harvinaista. Teillä oli kolme kertaa joten se voi jo olla. Mutta meilläkin pojalla oli kahdesti miehellä on ollut myös ja samoin mun veljellä.

11.3.2012
alexsandra
alexsandra
2 years, 1-month-old toddler

Onnea oikein kovasti♥

voin kuvitella haipakan kun nuoris ollu kaulan ympärillä, minullakin joka penskalla ollu mut 2 ekalla löyhästi ja vain kerran joten nou panik. mut tää viimesin, 2krt ja tiukalla vauva oli veltto syntyissään ja lopetti väliin hengittämisenkin, pisteet oli matalat. vielä kotona ollessa peläsin että vauva lopettaa hengittämisen.

mut takaisin teidän rakkauspakkaukseen :) mitkäs on prinssin mitat? mulla on ainaki menny ohi jos tääl on jossain jotain mainintaa ollut siitä...

ja tosta piparista, se kuuluisa grand canyon ketju jäi sinne vanhaan libbeen, harmi, sieltä ois saanu hauskasti "vertaistukea" ;D

11.3.2012
Boco
Boco

Hei onnea vielä kerran!

Tuo on muuten yleistä, että vauvalla on napanuora syntyessään kaulan ympärillä, kertoi synnytyslääkäri toisen lapseni synnytystapa-arviossa. Tuo teidän tilanne on ehkä harvinaisempi.

Tuo synnytyslääkäri sanoi, että joka päivä Suomessa syntyy lapsia, joilla napanuora  on kaulan ympärillä. Meilläkin esikoisella oli.

Neiti iputtimen mustasukkaisuus menee ohi, hän taitaa nyt olla hieman vanhempi kuin meillä esikoinen, kun toinen meille syntyi.

11.3.2012
PekkajaMatti
PekkajaMatti
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...