vaatteitten ostamisesta :)

Oonko mie ainut joka ei vaan osaa ostaa itelleen vaatetta? Lapsille ostaa ilolla, ja omasta mielestäni vieläpä ihan hyvän näkösiäkin vaatteita. Mutta auta armias jos itelle pitäs jotakii hommata... :D Mie en kertakaikkiaan löyvä kaupasta mitään, ja jos löyvän niin pakko ostaa vaikka ei ees istu kunnolla X) Enkä ees raaski ostaa, kun samalla rahallahan sais yhtä sun toista, vaikka lapsille sitä vaatetta :D Onko kellään muulla näin? :D Nyt sitte samalla pakko kehua miun äitii ja siskoo :D Tännää soitin siskon kaveriks miun kaa kaupoille, kun farkut oli pakko saaha. Sisko ehtii rekistä kolmet farkut siinä kohtaa ku mie etsin ekoista vasta oikeita kokoja :D Sitte mie meen sovittamaan ja se kantaa uutta tilalle ja vanhoja pois. Ja sillä on taivaallinen kyky löytää AINA jotakii alennuksesta :D No äiti tuli töistä päästyään kaveriks (pakkohan se on tulla todistamaan semmonen ihme ku mie oon vaatekaupassa :D) ja sen kävi niin sääliks minnuu ja miun köyhäilyy, jotta sain tältä reissulta jakun, kaks paitaa ja kahet housut, itelleni makso nää ostokset 20 e, eikä miun äitillekkää paljoo enempää. Siis kun miulla oli alennuksia ongaava personal shopper mukana :D Miun perhe on vaan paras ♥

9.3.2012
riu
riu

jes ai nou :D Siulla on vielä niin iahana ku saat ostaa kaikkia merkkilaukkuja, miun on vielä tyydyttävä pigeoniin :D

9.3.2012
riu
riu

No mie tossa ihan repäsin ja tilata pasautin ebaystä itelleni, HUOM ihan itselleni, harrastustamineita eli itämaisen tanssin asusteet. Nyt on vimpan päälle vetimet. Vielä kun hame tulisi ni olisin tyytyväinen. Rintsikka+vyö tuli jo ja on IHKUT. Mut siis oikeeta vaatetta. Oon mie joskus ostanu itellenikii jottain. Pakostikii ku vaatetta kaappi täynnä. Tosin aika monet alkaa olla jo kohtuuttoman kulahtaneessa kunnossa. :(

9.3.2012
misukka
misukka

No joo, mulla käy yleens niin että sillon ku en oo shoppailumielellä liikentees ni näkee vaik mitä ihanaa ja upeeta. Sit ku menee varta vasten shoppailee ni edes ne ihanat ja upeet ei enää oo niin hienoja.. ;) ja sit ku koittaa päälle niin blääh.

Siks mä impulsiiviostelen netistä ja ku oon laiska palauttaa, ni puolipakolla pidän niitä kunnes totun :)

Tytölle oon aikaisemmin ostanu ihan hirveesti, mut sit ne on kuitenki ne samat muutamat vaatteet mitä se kelpuuttaa päälleen, ni en viitsi törsätä rahaa silleen turhaan, ku ne on kohta pieniä kuitenki. Ja kuitenki se käytännöllisyys mielessä enempi ku söpöstely :) en osta iiiihanaa juhlamekkoa vaan siks et se on niiin söpö, jos ei oo juhlia tiedossakaan jne. Ja toinen on ehkä se, että mun mielestä lasten vaatteet enää tossa oli 100cm koossa oo edes niin söpösiä enää, ei tuu semmoisia aah pakko saada juttuja usein vastaan.

9.3.2012
Mummy83
Mummy83

moi marikaly :))))) Piiiitkästä aikaa :)

 

Tuo on totta että lapsille pittää sitte ostaa tasapuolisuuden nimissä kaikille vuoronperään. Loppumaton kierre :D

Miulla on painoo aika paljon ja alaosa on yläosaa selkeesti isompi. Sekä tietty mahanröllykkä :D

9.3.2012
riu
riu

mä oon kanssa ihan samanlainen kun riu ja metalli :D siks oonki varmaan viimiset 5 vuotta tilannu omat  vaatteeni netistä :) kaupungilta löytää aina lapsille kaikkee ihanaa.

9.3.2012
mustikka88
mustikka88

ja kyllähän miekii käsilaukkuja, kenkiä ja huiveja löyvän vähän liiankii hyvin :D Ne on ne vaatteet se suurin ongelma :D Ja en miekää tykkää notkuu vaatekaupoissa ollenkaan.

Onneks meillä mrsmursun kaltaisia shop assistantteja :D

9.3.2012
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...