Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

Apuva!!

Heips! Ajatukset on hiukan selkaisin joten toivottavasti saatte tekstistä selvää! Esikoiseni syntyi joulukuussa sectiolla ja kävi viikko sitten perjantaina pieni vahinko: kondomi hajos..täys imetys menossa, mutta tänään tehty testi ja näytti nopeasti kahta viivaa! En tiedä pitäiskö itkeä vai nauraa, mutten ihan kyllä näin nopeasti toista olis halunnut. Abortti ei kuitenkaan ole vaihtoehto..MUtta siis miten nyt sitten kun section jälkeen ei saisi vuoteen raskautua?! Entä imetys, pitäisikö alkaa jo syöttämään kiinteitä, ipana parin päivän päästä 3 kk? Kun tuo ravinto ei varmaan riitä meille kaikille kolmelle jos vielä täysimettäisin..

9.3.2012
mössykäs
mössykäs

Kyllä minustakin voit imettää niin kauan kuin se sinusta hyvältä tuntuu.. Itsekin imettänyt niin pitkään, kunnes käynyt olo pahoinvoinnin vuoksi kovin heikoksi..

9.3.2012
ämppis
ämppis

imetykseen sen ei pitäs vaikuttaa, jatka ihmeessä samaan tahtiin ja sitte mieti muutoksia jos on tarvis :) Varovaisesti onnittelen täältä :)

9.3.2012
riu
riu

ompa kiva kuulla ämppis, minua oikeesti rupes mietityttämään ja huolettamaan vieraan ihmisen kohtu :D mutta hienoo ku oli tämmönen hyväki kokemus tässä..

9.3.2012
ninnup
ninnup

Jos yhtään lohduttaa, niin minä oon tullut pian section jälkeen raskaaksi, vauvoilla 12kk ikäeroa, ja hyvin kaikki meni.. Lääkäri minulle silloin sanoi, että ei ole mitään syytä olla huolissaan, naisen kohtu on ihmeellisen kestävä ja haavat nopeasti parantuvia.. Ei mun raskautta edes seurattu yhtään enempää kuin normaalisti ja sen seuraavan lapsen synnytin kaiken lisäksi alakautta :) 

Onnea vain kovasti raskauteen! :)

9.3.2012
ämppis
ämppis

ompas hurja tilanne :O en osaa kyllä auttaa mutta tosta kannattaa kysyä ihan neuvolassa.. ei kait siinä muuten ois mitään mutta se kohtu kun on leikattu auki sectiossa ni ei oo ehken kerenny vielä parantua niin että kestäs sen kasvamisen ja supistelut.. 

imetys en usko kyllä että haittaa mitään ku syöt vaan hyvin että tää nykynen vauva saa maitoa, masun asukas ottaa ravintonsa sun elimistöstä vaikka et söis mitään.. ainaki näin lääkäri sano ku mulla oli järkyttävä mahatauti itellä alkuraskaudessa, hyvä jos lusikallinen nestettä kesti sisällä että siitä ei toinna huolehtia, sikiö saa kyllä ravintonsa ja monethan oksentaa kaiken syömänsä vaikka kuin pitkälle (mun serkku liki loppuun saakka ja tätäkään en itse osannut ajatella siinä tilanteessa) ja mahassa kasvetaan normaalisti. sun oma olo voi kyllä mennä huteraks varsinki jos tulee pahoinvointia ja sen lisäks imettää. 4kk iässähän voi kiinteitä jo rueta "luvan kanssa" kokeilemaan..

en tosin ole asiantuntija mutta näin arvelisin.. ehdottomasti käy lääkärillä/neuvolassa mahdollisimman pian että tietää ku tuo kohtu asia on minusta vähän huolestuttava juttu..

9.3.2012
ninnup
ninnup
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...