Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

Voihan 4Xvauvasuihkut

Niin, kyselin yheltä mun raskaana olevalta kaverilta että ollaanko hänelle järkkäämässä vauvakutsuja. No ollaan, mutta niillä samoilla kutsuilla on myös kolmen muun äidin kutsut. Tiedän nämä henkilöt, mutta en oikein ole heidän kaveri, tai no juttelen jos nähdään, mutta en siis kyllä yleensä vietä aikaa heidän kanssaan. No ongelma on, lahja. Tänään sain sitten virallisen kutsun jossa pyydettiin tuomaan äidille tai vauvalle lahja, ja lisäksi vielä tarjoilua. Yleensä jos olen ollut kutsuilla niin olen panostanut lahjaan n. 10e. Pakko kai sinne on kaikille lahjat ostaa. Mutta 40e + tarjoilu on oikeesti iso raha meidän perheelle. Millään ei oikein kehtais mitään pelkkää vaipsi pakettia viedä kaikille, varsinkin kun tietää että ne ketkä sinne on vieraaksi tulossa niin niillä ei ole rahasta niin pulaa. Plaah, mitäköhän sitä veisi, ideoita otetaan vastaan. Ja 5 e lärvä.

9.3.2012
Lizzy
Lizzy

itse oon ollu 2 kertaa, eikä se oo ollu mikään "lahjojen kerjäys" tapaus,vaan me ystävät ollaan haluttu pitää odottavalle ystävälle ns. "babyshowerit"

 

toki oon törmänny suomessa siihenkin,että joku halusi järjestää itse itselleen sellaiset-se kyllä kuulostaa oudolta.. minusta kun nää on samalla tavalla kaverien järkkäämä juttu niinkuin polttaritkin.

 

samaa mieltä kuin muut, sille omalle ystävälle joku kunnon lahja ja niille kolmelle muulle vaikka sitten ne tutit..ite en kehtais olla veättä kaikille jotain,mut ei tosiana tarvii mitään isoa puolitutuille

12.3.2012
satumamma
satumamma

No niin oliskohan tämmönen sitten hyvä kaikille http://www.ikea.com/fi/fi/catalog/products/90131515/#/00129908

12.3.2012
Lizzy
Lizzy

Ninnup, en tarkoittanutkaan puolituntemattomalle, vaan sille omalle kaverille.

10.3.2012
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Itse en ole koskaan vauvasuihkujuhlissa käynyt, mutta oudolle kuulostaa pitää neljät kutsut yhdellä kertaa! :/

Itse veisin lahjan vaan sille mun kaverille, eli sille joka minut on kutsunu juhliin. Tai sit jättäisin kokonaan menemättä koko pirskeisiin. :P

10.3.2012
Monster
Monster

minusta ei oo kyllä puolituntemattoman lahjanantajan asia miettiä käyttääkö toinen joskus vauvalla tuttia.. voihan sen jättää käyttämättä, ompahan valmiina jos päättää kokeilla.. mamillahan on esim semmonen tutti + ketju yhdistelmä marimekon kuviolla.. miksei.

10.3.2012
ninnup
ninnup

no ompas kemut! hullua jos pitää kaikille ostaa mut jos näin olis ni ostasin varmaan niille 3 muulle jotain tosi pientä, tyyliin tumput ja sukat tai pienet pehmot/helistimet niille vauvoille tms.. ja sit sille omalle kaverille jotain "isompaa"..

mä ite vein mun kaverin vauvajuhliin lahjaks kuumemittaripaketin missä oli normaali kainalomittari ja tuttikuumemittari se oli jotain 12e ja oli kuulemma hyvä ku joskus 4v myöhemmin tuli siitä puhetta..

9.3.2012
ninnup
ninnup

Lisään, että vauvalahjaa miettiessä kannattaa varmistaa, aikooko äiti käyttää vauvallaan tuttia tai tuttipulloa. Kaikki eivät suinkaan niitä käytä.

9.3.2012
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Mie kyl veisin sen lahjani pelkästään sille omalle kaverille. Ei kukaan voi vaatia et jos järkätään tollaset pirskeet, et kaikki tuo kaikille jonku lahjan. Etenkään jos nää muut juhlittavat ei ole edes kunnolla tuttuja sulle.

Ja jokainen oman kykynsä mukaan, jos ei ole laittaa rahaa ni ei laita. Toivottavasti näille mammoille on tuossa juhlassa tärkeintä et porukka on juhlistamassa yhdessä eikä sitä kuinka paljon rahaa kukakin panostaa lahjaan.

9.3.2012
misukka
misukka
3 years, 7-month-old toddler

No ohhoh, johan on melekonen idea heillä... Mie en kyllä varmaan edes menis, tai jos menisin nii ostasin ainoostaan sille omalle ystävälle vauvalahjan. Ei mullaka tollasia rahoja olis... Ennemmin käytän nei rahat omaa poikaa ku puolituttujen vavoihi.

9.3.2012
Sralla
Sralla
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...