Voihan 4Xvauvasuihkut

Niin, kyselin yheltä mun raskaana olevalta kaverilta että ollaanko hänelle järkkäämässä vauvakutsuja. No ollaan, mutta niillä samoilla kutsuilla on myös kolmen muun äidin kutsut. Tiedän nämä henkilöt, mutta en oikein ole heidän kaveri, tai no juttelen jos nähdään, mutta en siis kyllä yleensä vietä aikaa heidän kanssaan. No ongelma on, lahja. Tänään sain sitten virallisen kutsun jossa pyydettiin tuomaan äidille tai vauvalle lahja, ja lisäksi vielä tarjoilua. Yleensä jos olen ollut kutsuilla niin olen panostanut lahjaan n. 10e. Pakko kai sinne on kaikille lahjat ostaa. Mutta 40e + tarjoilu on oikeesti iso raha meidän perheelle. Millään ei oikein kehtais mitään pelkkää vaipsi pakettia viedä kaikille, varsinkin kun tietää että ne ketkä sinne on vieraaksi tulossa niin niillä ei ole rahasta niin pulaa. Plaah, mitäköhän sitä veisi, ideoita otetaan vastaan. Ja 5 e lärvä.

9.3.2012
Lizzy
Lizzy

No niin oliskohan tämmönen sitten hyvä kaikille http://www.ikea.com/fi/fi/catalog/products/90131515/#/00129908

12.3.2012
Lizzy
Lizzy

Ninnup, en tarkoittanutkaan puolituntemattomalle, vaan sille omalle kaverille.

10.3.2012
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Lisään, että vauvalahjaa miettiessä kannattaa varmistaa, aikooko äiti käyttää vauvallaan tuttia tai tuttipulloa. Kaikki eivät suinkaan niitä käytä.

9.3.2012
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Mie kyl veisin sen lahjani pelkästään sille omalle kaverille. Ei kukaan voi vaatia et jos järkätään tollaset pirskeet, et kaikki tuo kaikille jonku lahjan. Etenkään jos nää muut juhlittavat ei ole edes kunnolla tuttuja sulle.

Ja jokainen oman kykynsä mukaan, jos ei ole laittaa rahaa ni ei laita. Toivottavasti näille mammoille on tuossa juhlassa tärkeintä et porukka on juhlistamassa yhdessä eikä sitä kuinka paljon rahaa kukakin panostaa lahjaan.

9.3.2012
misukka
misukka
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...