Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

Paras hankintamme

Ehdottomasti paras hankintamme vauvallemme on ollut kantoliina. Mahtuu pieneen tilaan, kaupungilla ei tarvitse tungeksia vaunujen ja rattaiden kanssa, vauva tyyntyy ja nukahtaa kantoliinaan helposti, lähelle äidin tai isän sydäntä. Myös vatsakipuitkut ym. on laantunut liinassa ja vauva nukahtanut melko pian liinaan. Itsellä jää kädet vapaiksi vaikkapa imurin varteen tai moppailuun. Myös pieni keinuttelu tyynnyttää lasta. Hyvä puoli on myös se, että liinassa lapsi oppii oman kehonsa tunnistusta. Eikun liinailemaan :D

9.3.2012
turilasjäärä
turilasjäärä

Liina sidotaan ihan itsellään ja kun solmun täräyttää kunnolla kiinni ni kyllä pysyy. Suosittelen kaUnis tutustumaan kantoliinakanavaan, löytyy ihan Googlella. Sieltä löytyy tietoa erilaisista liinoista ja niistä kymmenistä sidonnoista joilla lasta voi kantaa. Itse olen tykännyt trikooliinasta, etenkin ihan pienen kanssa. Nyt kun vuosi tulee kuukauden päästä täyteen ja painoakin on vauvalle kertynyt, niin olen harkinnut kudotun liinan hankkimista, trikoinen alkaa joustaa ehkä hitusen liikaa mun makuuni. Joutuu kiristelemään useammin.

Ja hinnoista, ihan uusia saa sanotaan 40-100 euroa väliltä. 40 euron liinat on ihan hyviä. En tiedä mitä hifistelyä niissä liki satasen liinoissa on ettei halvemmallakin pärjäisi. Itse ostin liinani huutiksesta 20 eurolla. Ja on erinomaisessa kunnossa.

9.3.2012
misukka
misukka
3 years, 7-month-old toddler

Moi, oon kans miettiny liinan hankintaa. Reppu olis mun mielest jotenki epämukava, tai en oo kyl kokeillu, mut liina kuulostaa mukavalta. Millaset niissä on ne sidosta/kiinnitys systeemit, et pystyykö 100% luottaa et pysyy sit kiinni? Mistä olet hankkinut semmoisen ja paljonko maksoi? =)

9.3.2012
kaUnis
kaUnis
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...