Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

Mukaan synnärikassiin...

Näitä ei pahemmin mainita missään synnärille mukaan- listoissa. Synnärikassiin kannattaa pakata mukaan omat imetysliivit ja jokunen pari liivinsuojia. Sairaalan sideharso/verkko-yhdistelmät kun eivät minulla ainakaan pysyneet paikoillaan ja sänky tulvi. Lanoliini (rasva kipeytyville rinnanpäille) on myös hyvä. Tosin sitä saa kyllä sairaalastakin pyytämällä. Kassiin kannattaa pakata myös lakuja ja kuivattuja luumuja, jotka edistävät vatsan toimintaa. Omassa synnytyssairaalassani ainakin seurataan synnyttäneen vatsantoimintaa ja kotiinpääsykin on kiinni siitä... Ja paras neuvo jonka voin kahden lapsen äitinä antaa, varsinkin esikoistaan synnyttämään lähtevälle on se, että asioista kannattaa ja pitääkin kysyä. Kätilöt eivät aina muista mainita kaikista asioista, mutta kannattaa itse olla aktiivinen jos joku asia askarruttaa. :)

9.3.2012
turilasjäärä
turilasjäärä

meillä ei edes ollu mitää imetysliivejä/korvaavia tarjolla sairaalassa. sitä ihmetellyki et ku monet täälläki sanoo ettei niitä kantsi ottaa mukaan mut ei ainakaa OYS:sta löydy..

rasvaa sai sieltä ja aika paljon laittovaat että riitti kotiinki asti. meilläki sai keittiöstä käyä hakee välipalaa ym et ei välttis kantsi kauheesti omia eväitä kuskata mukana :)

9.3.2012
ansku90
ansku90

Peesaan täysin pelargonia.

Sairaalan vaatteilla, ruuilla ja muilla menin.

Meidön sairaalasta sai ottaa myös Pajalan puuroa. Jääkaappi oli täynnä kaikkea terveellistä syötävää.

9.3.2012
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Mä kans sain sairaalasta tissivoidetta. Luumuja myös oli ihan talon puolesta yms muuta ruokaa, mitä halus ruoka-aikojen ulkopuolellaki syödä.. Kantsiihan ne hyödyntää, kun kerta siitä hommasta joutuu maksamaan. ;-)

9.3.2012
pelargoni1
pelargoni1
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...