Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

Milloin on aika?

Milloin olisi siis hyvä aika pukea vk-haalari - tai takki päälle? Onko jotain suositusta?

9.3.2012
uppis
uppis
16-month-old baby

Eli semmone vuoreton ulkoilupuku? :-) Jihuu, tässä taas oppii uutta tämäki tuore äitee. xD

15.3.2012
pelargoni1
pelargoni1

Välikausi-asu on siis ihan ulkopuku, ja siihen käyttöön tarkoitettukin. Ohkaisempi kuin talvihaalari. Tuo kevyt vanuhaalari ei ole sellainen.

14.3.2012
PekkajaMatti
PekkajaMatti

En oikein oo varma, mikä se välikausihaalari on? Esim. toi äitiyspakkauksen "kevyt vanuhaalari"? Tarkoitatko sellasta?

Meillä on koko nää 3 kk menty tommosilla ohkasilla vanuhaalareilla. Turvaistuimessa on Wallaboon kaukalolämpöpussi, niin on ihan kuumissaanki jopa ollu, et on saanu aukoo vetskarit melkein aina autoillessa. Ja vaunuissa kans tekoturkispehmusteinen kantokassi, jossa myös vetoketjullinen päällinen ja siinä vielä päällä jalkapeite, eikä ole ollut lapsi kylmissään niilläkään 10-15 asteen pakkasilla. Silloin toki oon pistäny villapaitaa ja -housuja vanuhaalarin alle.. Nyt oon turvaistuimessa ollessa pistäny muutamia kertoja jo ihan tommosta trikoovuorellista haalaria ja on ollut aivan riittämiin..

14.3.2012
pelargoni1
pelargoni1

Meillä ainakin jo nukkuu pihallakin välikausihaalarissa, tosin poitsu on tosi kuumakalle :) Kauppareissut onkin haasteellisia kun tulee niin helposti lämmin... Pihalla ollu nyt nollakeliä ja -2 on semmonen millä vielä voin laittaa ulos nukkuu välikausihaalarissa, meillä ainakin ollu aina ihan lämmin ukkeli kun sen sieltä makuupussista kaivaa :)

11.3.2012
Satuliini1980
Satuliini1980

Meillä myös hikoilee kovin. Meillä on kaukalossa ja vaunuissa lämpöpussi. Aattelin et jos ei oo pakkasen puolella ni vois heittää ja vk takin päälle kauppa/kaupunkireissulle. =)

9.3.2012
uppis
uppis
16-month-old baby

ei varmaan mitään suosituksia. sitten kun pysyy lämpimänä vk-vaatteissa. ite meinasin jo että varmaan kauppareissulle laittaisin koska ei ole ulkona kun ihan hetken vain. ja meillä nuo hikoilee niin helposti. eilen huomasin muskarissa että muutamalla oli jo käytössä takit ja jaloissa vaan sukkahousut ja farkut.

ainakin noilla -3 - plus keleillä jos käy kaupassa niin aion jatkossa laittaa vk-vaatteet.

9.3.2012
mustikka88
mustikka88
3 years, 11-month-old toddler
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...