vauva ei huoli enää tissiä mutta haluaisin imettää

Vauva siis 5kk ja alkanut hylkiä tissiä. Yösyötöt 1-2 kpl vielä menee, mutta päivällä ei oikein enää maistu kuin vähän, n. 3-4 kertaa suostuu syömään. Silloinkin tuntuu, että ottaa vain "sen verran kuin on pakko". Tätä on kestänyt kohta 2vk. Soseita saa 2x päivässä n. 3/4 dl kerrallaan, eli ei kovin paljon. Joka ilta myös iltavellin ottaa 120 ml. Hampaita ei ole vielä näkyvissä... voiko tämä protestointi enteillä hampaiden puhkeamista? On siis ollut pakko ottaa jo korvikeet käyttöön / antaa omaa pumpattua maitoa pullosta ettei kuivu koko vaavi :( Voiko kyseessä olla vain jokin vaihe? Osaako kukaan  neuvoa miten vaavin saisi taas innostumaan tissistä? Jotenkin harmittaa, kun maitoa tulee vielä reilusti ja haluaisin kovasti jatkaa imetystä... Kaikki vinkit siis otetaan vastaan :)

8.3.2012
sarinna
sarinna

3-4 kertaa päivässä vähäsekin on mun mielestä aika paljon. Meillä vauva on nyt 11k ja kepeesti 4 tai 5 kuukautta on nyt juonut tissistä vain aamuin illoin maidot. Ruuan kanssa haluaa juoda vettä ensimukista. Kiinteät aloitettiin viikkoa vaille 4kk iässä ja kuukauden sisään tippui päiväimetykset just tuollaisiksi että pikaisesti ottaa pikku hömpsyt ruuan päätteeksi, jos ottaa.

En ole nähnyt tuota ongelmaksi millään tavalla. Ja kesken ruuan kun halusi juotavaa ni annoin vettä mukista. En ruvennut puljaamaan ruokaa, tissiä, ruokaa, tissiä. Ei kelvannut pelkkä ennen tai jälkeen tissittely vaan piti saada välissä ni vettä annoin.

9.3.2012
misukka
misukka
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...