Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

sukupuolen selvittäminen

kuinkas moni on halunnu etukäteen tietää kumpi sieltä tulee maailmaan? :)

8.3.2012
tuvitus
tuvitus

Ekasta ei kerrottu ku just silloin oli kauhea kalabaliikki niistä "vääristä arvauksista". Ei se silloin harmittanut yhtään kun en ollut ite varma et oisinko halunnutkaan tietää.

Kakkosesta halusin tietää et on poika tulos ko olis ehkä ollu liian iso järkytys jos oliski yllättäin tyttö ollut.

Olen niin asennoitunut siihen että meille on pelkkiä poikia tulossa, että tyttö olis hirveä shokki. Miehen suvun miehet ku ei oikein osaa tyttöjä tehdä.

15.3.2012
misukka
misukka
3 years, 11-month-old toddler

Me haluttiin kyllä tietää ja kyllä ne oikein ties eli poikahan sieltä tulla tupsahti 3

15.3.2012
Satuliini1980
Satuliini1980

En halunnut ja jos joskus ihmeen kautta saan lisää apsosia niin en tahdo tietää ennen h-hetkeä. :) Ihana jännitys ja arvailu. :)

9.3.2012
Monster
Monster

halutiin tietää joo mutta silti haluttiin hommata esim vaatteissa neutraaleja värejä ja huone rempattiin neutraaliksi jne.. oli vaan helpompi ja kivempi puhua siitä asukkaasta että poika ku että vaan vauva tms.. tuli jotenki itelle enempi tajuntaan koko asia ku ties mitä odotella vaikka 100% en luottanu ennen ku ulos tuli ja pylly lintattiin melkein naamaan kiinni jotta kato, siinä ne on pallit :D

9.3.2012
ninnup
ninnup

molemmista haluttiin, isäntä enemmän ko ite. esikosta saatiin vastaus: "ei näkyviä ulokkeita" ja tosikostsa "ai niin, unohdin, mutta ei siellä tainnut näkyä mittään.." (tosikosta katottiin pari kertaa uudestaankin muttei suostunut näyttämään..) molemmat tyttöjä(=

9.3.2012
spede10
spede10

Mä halusin selvittää :) Poika siellä kuvissa näky ja poika syntyi :) Mä oon niin malttamaton, että jos vaan uudelleen raskautuu niin varmasti silloinkin selvitän..

9.3.2012
Felize
Felize

Me. Mä en olisi kestänyt raskausaikaa jos en olis saanut tietää. Mulla oli ehkä jopa pieni pakkomielle asian suhteen. :D Ja kun olin varma alusta asti että poika tulee, niin se piti varmistaa ettei tuu kalliiks.. :D Ja poikahan sieltä tuli. :)

Oli helppoa kun tiesi rakenneultrasta asti kumpi tulee, sai ostaa sinistä, sinistä, sinistä ja sinistä. :b

Toki jos olis tullu tyttö, ei sitä takasi olis lähetetty. :b

9.3.2012
RJ89
RJ89
2 years, 9-month-old toddler

ekasta kysyttiin. tokasta ei enää koska oltiin niin varmoja tytöstä. tyttösukupolvi menossa 11 serkusta ja vain 1 poika. eli  varmaan kaikki lapset tulee olemaan tyttöjä. niin ei kysytä jatkossakaan. koska jos tulis poika se ois niin ihana yllätys/ihme että haluan säästää sen synnytykseen :D

9.3.2012
mustikka88
mustikka88

me haluttiin ihan vaan sen takia tietää heti koska oli siskojen lapsilta kaikki tarvikkeet pojille valmiina mutta tytölle vaan muutama hassu vaate (onhan monet tarvikkeet tietysti unisex-tyylisiä mutta kuitenkin..) niin piti tietää että pitääkö ostaa paljon tarvikkeita vai ei mitään :D ja ei mitäänhän se oli kun poika näkyi ultrassa ja poikahan se tulikin x)

8.3.2012
AMP91
AMP91

Kolme ekaa haluttiin tietää etukäteen, neljättä ei olis haluttu, mutta näin ultrassa kumpi tulee :( Jospa joskus viides vielä saadaan, niin silmät pidän kiinni ultratessa :D

8.3.2012
tyttö
tyttö

mä oon ite päättäny etten aio ottaa selvää :) kiva odottaa synnytykseen saakka ja saada siellä sitte tietää, että kumman saa viedä kotiin hoidettavaks :)

8.3.2012
tuvitus
tuvitus

myö EI olla haluttu tietää kertaakaan. Jotenkii se ois vieny miusta jotakii olennaista pois siitä odotuksesta :)

8.3.2012
riu
riu

me ollaa kans kysytty molemmista ja ekassa tunsin itekki että tyttö sieltä tulee enne ku ees kysyttiin. tyttöhän se oli :)

toisesta tiesin kans heti että tämäon poika, kysyin ekassa lääkärineuvolassa ku kuunneltii ääniä et osaako sanoo kummalta kuulostaa, veikkas poikaa sykkeen perusteella, eka ultra ja taas sano et pojalta näyttää. rakenneultrassa sitten varmistu vielä et poikahan se on :) ja poika tuli

8.3.2012
ansku90
ansku90

hep!! 3xpoika ja aina oon RUssa itse vehkeet pongannu :)

8.3.2012
Boco
Boco

Me haluttiin tietää. Ei se mikään maailman tärkein asia ollut, mutta kun oli mahdollista, niin miksipäs ei. Mukava oli laitella matskua valmiiks, ku ties "kuka" sieltä tulee. :-)

8.3.2012
pelargoni1
pelargoni1
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...