Lämpöä ?

Mikäs se olikaan se "raja" että on lämpöä/kuumetta? Meillä ukko puski yhtäkkiä ihan liekkiin ittensä ja mittasin lämmön niin näytti 37.3. Lämpöä?

8.3.2012
RJ89
RJ89

MiTan, lähinnä lääkitsen sen takia kun taitaa tehdä niitä hampaita. Kun en jaksaisi ihan koko yötä valvoa. :) Muuten antaisin olla siihen asti että juurikin on kipeen olonen. :)

9.3.2012
RJ89
RJ89

Niin ja NaaNaa, kylläpäs mä itsenikin lääkitsen heti ku on pikkasenki lämpöä, että kyllä mä lapsenikin lääkitsen. :)

8.3.2012
RJ89
RJ89

riu, jjep, niinhän mun pitäis. :D Mut ku ei sitä ikinä muista ku tälläsinä hetkinä.. :D Ehkä mä nyt muistaisin tässä sitä vähä mittailla ja tutkia. :b Mutta tuolapa tuo tuhisee ainakin vielä kovin tyytyväisenä särkylääkkeineen päivineen, eilisilta oli yhtä kiljumista niin olinkin fiksu ja annoin jo nyt särkylääkkeen. :)

8.3.2012
RJ89
RJ89

meijän lapsilla tuommonen lukema on jo lämpöö. Siunkii kannataa mittailla vähän sen lapsen normaalilämpöä niin tiiät sitte paremmin. Joillakin kun tuo on tosiaan normaalilämpö ja joillakin ollaan jo tauvin puolella :)

8.3.2012
riu
riu

Aika railakkaasi saa leikkiä, että kaikusta 38 tuloksen mittarilla saa..

Pienimmän lapsen lämpöjä olen saanut seurailla viime viikkona melko tarkasti. Ihan normaali kodin lämpötila ja mittaushetki ja sitä edeltävöä aika oltu rauhoksiin. Pepusta mitaten pojan normaalilämpö on 37,2 ja tunnen kädelle päästä/otsasta kun kääntyy lämmöksi, niin tuolloin peppulämpö menee 37,7-37,8 ja tuo on siis lämpöä hippusen.

Kropan normaalilämpötilat on ihmiskohtaisia. Jollain normilämpö on 37, jollain 35,6.

Hampaita lämpöillään "normaalisti" 2 päivää ennen ikenestä läpituloa ja 2 päivää sen jälestä. Ja juuri tuommoinen pikkulämpö voi hyvinkin hampaista johtua.Voi toki nousta 38 päälle, muttei enää 38,5 päälle hammaskuumeena.

8.3.2012
tyttö
tyttö

Ah jaa, meillon tuttimittari niin sillä sain moisen lukeman. En kyllä ihan satasella luota siihen kapistukseen, mutta eipä nyt tähän hätään ollut muutakaan. :o
Nii ja ja ja vaipanvaihdon seassa ihan yhtäkkiä veti tosiaan liekkiin. :o

Aiemmin ku tuli alaetuhampaat niin teki ihan samaa pari päivää, et yhtäkkiä nousee lämmöt ja melkein hikoilee koko toukka, mut ei muuta. Ja nyt on ollu tekevinään ylähampaita jo jonkun tovin, eli elän toivossa et tää johtuis hampaista. :)

8.3.2012
RJ89
RJ89
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...