mun on iha pakko laittaa tää tänne

koska tää on surullista miten jotkut idiootit tekee tollasta. liikuttaa ja kauhistuttaa mua tosi paljon. en haluis kenenkään kokea tollasta http://taruolento.com/blog/category​/Elisa

8.3.2012
immortal
immortal

erehdyin päivästä tuossa se oli tullu eilen mutta tulee sunnuntaina klo 18.00 avalta tuo 45 minuuttia missä on koulukiusatun päiväkirja joka kertoo tuosta tytöstä.

8.3.2012
immortal
immortal

Ja nykyään se alkaa jo päiväkodista.. Minun tytärtäni kiusattiin jo siellä, yksi tyttö määräsi kuka leikkii kenenkin kanssa. Silloin ei tädit puuttuneet vaikka yritimme asian siellä jo hoitaa.. Nyt esikoulussa on tapeltu tytön oikeuksien puolesta, kun opettaja vaan "puolustaa" (näin sanoi itse!!!) muitakin.. Tytöllä oli pitänyt olla todistaja kun poika oli häntä lyönyt.

Opettaja sanoi että tyttö nauttii vain siitä kun me joudumme ottamaan häneen yhteyttä! Sairasta ajattelua!

Nyt asiaan on puuttunut rehtori ja muita kasvatuksen ammattilaisia ja asia etenee, enää ei tytöllä kouluun lähtö itketä vaan hymyissä suin lähtee.=)

Äidillä meinaa tässäkin tulla itku kun on niin onnellinen=`)

8.3.2012
MansikkaMarja
MansikkaMarja

muakin joskus kiusattu ala-asteesta ammattikouluun saakka ja tiiän että ei ole kivaa. mutta ei fyysisesti koskaa onneks. mutta voin vain kuvitella vanhempia miltä niistä tuntuu.

tänään tulee mtv3:lta 45min ohjelmassa tuosta elisasta ohjelma

8.3.2012
immortal
immortal
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...