Kokemuksia th kotiunikoulusta?

Tänään soittelin neuvolaan kun nuo meidän yöt on yhtä helvettiä suoraan sanottuna, enää ei riitä se 10 kertaa herääminen, vaan meinaa olla sielä 15 kertaa per yö nuo heräilyt.. Pahimmillaan menee 2h ennen ku sammuu uudestaan ja sit voidaanki heräillä 20min välein loppuyö. Raskasta? Jjep. No nyt sitten otin ja soitin neuvolaan että mamma on kovin kovin väsynyt eikä enää jaksa, tahdon unikouluttajan kotiin. Ens viikolla kuulemma unikouluttaja soittaa ja sovitaan että koska tulee käymään yms. Nyt kysyisinkin että onko teillä muilla kokemusta tosta kun th tulee kotiin pitämään unikoulua? Miten homma toimii, onko th koko yön (:D) kylässä vai alkuehtoon? Onko kotiunikoulu auttanut uniin? Jos ei tämä(kään) toimi niin viimeinen vaihtoehto on mennä osastounikouluun.. Enkä sitä haluaisi.

8.3.2012
RJ89
RJ89

Nosto Gagalle.

11.10.2012
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Nonniin!

Nyt on th käynyt visiitillä, ei jäänyt yöksi. ;b Ei oo kuulemma kaupungilla resursseja moiseen, kas kummaa. ;D

Mutta th tuli siihen tulokseen, että meidän yöheräilyjen taustalla voi olla niinkin yksinkertainen asia kuin tutti. Vielä ei jätetä tuttia pois, koska se pitäis jättää sit kokonaan pois ja kun ei oo varmaa et johtuuko siitä. Nyt näin aluksi annetaan jätkän peuhata ylimääränen energia sängyssään ja väsyttää ittensä lopullisesti kun on nukkumaanmenon aika. Tassutus siis jätetään kokeeksi pois, jos vetääkin siitä herneet nenäänsä. Ja aamuyölliseen kukkumiseen sama ohjeistus kun illalla nukkumaan mennessä, eli antaa peuhata se väsy takasin. Neuvoi mua ottamaan patjan siihen L huoneen lattialle, et mun on siitä sit aamuyön kukkumisen alkaessa helppo tutittaa tarpeen mukaan ja saan levättyä samalla.

Meillä on myös lääkäriaika maanantaille ja th kehotti ottamaan ton refluksiasian puheeksi, että jos tosiaan johtuukin sairaudesta. Oli melko varma että lääkäri kirjottaa reseptin kokeeksi jostain lääkkeestä, sen verran moni oire kuitenkin menee yks yhteen. Tän jälkeen sit katotaan miten jatketaan. :)

Mutta siis nyt th soittelee meille parin päivän välein et kuinka kulkee ja miten yöt menee. Nyt seuraavana kerran vasta maanantaina kun halusin saada homman kunnolla alkuun ensin. Ja sitte meidän pitää pitää kirjaa noista herran nukkumisista, niinkun nyt oon öisin tähänki asti pitänyt että voin tarkistaa aamulla nukkuneeni edes sen tunnin jossain välissä. :D

Ja ja, olikohan jotain muuta? No ei mulla nyt ainakaan tuu mieleen. :o Kaikinpuolin jäi positiivinen kuva koko hommasta ja vihdoin uskon siihen että saadaan jätkä oppimaan nukkumisen salat! :)

Viimeyön heräämissaldo 9 kertaa, tänä yönä ei vielä kertaakaan ja iskä sai herran helposti nukahtamaan hetken peuhaamisen jälkeen. :) Mä haluaisin vaan mennä nukkumaan ja odottaa aamua! Oon ihan innoissani! :D

21.3.2012
RJ89
RJ89

Siis mä oon Jonnale miettiny tota refluksi asiaa jo siitä asti ku L synty. Siitä sitä aloin miettiä aikoinaan kun puklas ihan kaaressa joskus lähes kaiken maidon pihalle. Ja tuntien päästä syönnistä. Kun otin asian puheeks, laitettiin kiireellisenä allergiapolille, ei mitään. Ikinä en oo refluksin mahdollisuutta ottanu puheeksi, en oikeen tiedä miksi.. Pitäs vissiin? Mä en edes tienny että siihen kuuluu myös tätä huutopuolta.. Täytyypäs lähteä tutkimaan tätä asiaa. :)

12.3.2012
RJ89
RJ89

Meille on moni sanonu että anna sen vaan huutaa yöllä sen tutin perään, mut musta ei oo siihen. :o Mä en käsitä mikä valmistusvirhe mussa on, mutta mä en pysty huudattamaan muksua vaikka tarkotus oliskin hyvä. :E

Ehkä siitä johtuukin että tilanne on tämä nykyään...

12.3.2012
RJ89
RJ89

meillä on pidetty vuoden sisäänvarmaan kuusi unikoulua kotona ihan omin nokkineen.  eli nukahtamiseen saakka palvelu pelaa osittain. yöllä ei enää tutitusta tai maitoa taimitään. huutakoon sitten kunnes taas tajuaa ruveta nukkumaan. aamulla (viikonloppusin) kun herää, niin saa mammapullon jotta saisin lisäaikaa unten mailla ees hetken viel;)

tepsii parissa kolmessa yössä. vaikutus kestää kuukaudesta viiteen. sitten tapahtuu taas jotain  ja yöt muuttuu hälinäksi jka uusi unikoulu alkaa. huoh..

11.3.2012
Blanco
Blanco

Marru, ihan samalla lailla menee täälä. Jätkä rimpuilee niin maan perkeleesti aina kun on nukkumaan menon aika, vaikka sitä silminnähden väsyttää. L ei haukottele ollenkaan, eli sit ku alkaa vimmattu silmien hinkkaus ja kitinä niin sit tietää että hetki on käsillä. :D Ja samaten, useimmiten menee 30min ennen ku sammuu, eka herätys melkein minuutilleen tunti nukahtamisesta.

Ja juu, meillä kokeiltiin kans tassuttelut ja monet muut niksit, mutta mikään ei auta. Nyt kun sairaalassa saatiin kunnon ohjeet tassutteluun, niin meni vaan hullummaksi koko homma. Siks mä sinne neuvolaan sit soitinkin, vaikka olin päättänyt jaksaa kuun loppuun kun olis neuvola.

Toivottavasti ei olis hirveen pitkää jonoa unikouluttajalle, mä haluan jo käsin kosketella sitä valoa tunnelin päässä. :) Ja tänne toki tuun kertomaan mitä tapahtui. :)

11.3.2012
RJ89
RJ89

Tiituli, joo. Näin ne väittää että on moista palvelua saatavilla. :) Neuvolantäti sano että ehtona tälle kotiunikoululle on ettei ole mahdollisuutta johtua allergiasta, ja kun me sieltä allergiapolilta nimenomaan saatiin tieto tästä niin eipä johdu allergiasta ei. :o 
Ja tuumattiin neuvolantätin kans että tää johtaa juurensa varmaan ekoihin rokotteisiin, on siitä asti heräilly näin paljon. Sillon alkujaan varmaan johtu rokotteista ja sit jäi vaan levy päälle.. :/

Ja zombie tämä äiti nimenomaan on ja on tässä parisuhde myös koitoksella kun mä oon koko ajan ku perseeseen ammuttu karhu ja ukko tekee pitkää päivää fyysistä työtä niin onpa tuoki aika väsynyt. :E

mushu, ei sitä koskaan tiedä, saattaahan se tullakki. ;b

11.3.2012
RJ89
RJ89

Nostanpas etusivulle josko joku osaisi kertoa jotain näin lauantai-illan ratoksi. :)

10.3.2012
RJ89
RJ89
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...