Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

päikkäreistä ja yöunista..

meidän poika 4kk. mietin et riittääkö 2 päikkärit.. toiset eli viimeset päikkärit on pitkiä unia jotain 2-3 tuntia.. ekat on sit lyhyemmät roimasti..  poika rupeaa yöunille jo 6-7 aikaan illalla.. eilen nukku kolmet unet, mut yöllä sitten heräsi, ja höpötteli vaan valvoi junkun tunnin... jos nukkuu kahet unet päivällä, herää vain kerran yöllä vain syömään... olen vähän tietämätön.. viimeviikolla kolmannet unet oli vartin mittasia, ja ne jäi sit pois... apua..

8.3.2012
maryy
maryy

jospa ne kahet päikyt olisi ihan ok.. tai jos ei riitä niin pitää yrittää jotenkin venyttää iltaa, ja nukuttaa viel yhdille unille lisää..:) iltasin vaan jos nukkuu kahet päikyt, niin on sit toosi kiukkunen ja pahalla päällä.. mut jos taas nukkuu kolmannet päikyt. niin heräilee useasti yöllä..:/

8.3.2012
maryy
maryy

niin, meillä mennään tosi aikasin nukkumaan..:/ mut herää aamulla 6-7 aikaan riippuu vähän aina :)) nyt nukku tämä toiset päikkärit niin 2 ja puol tuntia...:)

8.3.2012
maryy
maryy

Meillä on nukuttu päivässä 4 tuntia, korkeintaan 5 tuntia ihan alusta lähtien. Jaksotus on vaan muuttunut. 7kk iässä tippui kolmannet tunnin tirsat pois ja toiset tuntiset samalla venähti kahteen tuntiin. Nyt siis nukutaan 2x 2 tuntia päikkyjä + yöunet 20-6.30 ja ikää 11kk

8.3.2012
misukka
misukka
3 years, 6-month-old toddler

meiläkin poju nukku sillon 3kk ikäsenä monet unet. nyt ne on vähentyneet runsaasti.. saakohan poika tarpeeksi unta.. kohta alkaa olla vikojen päikkyjen aika..

8.3.2012
maryy
maryy
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...