Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

Jännittää synnytys!

  Hei! Nyt kun tässä vedellään viimmeisiä ja synnytys lähenee, niin olen aikas jännittynyt tulevasta, välillä jopa hiukan pelokas. Ensimmäinen kerta enkä osaa kuvitellakkaan mitä se on. Jotenkin olen ihan hysteerinenkin välillä. Kävimme tustustumassa synnytyssaliin ja kätilö kertoi synnytysvaiheista ja kivunlievityksestä se kyllä auttoi ja olen myös keskustellut asiasta neuvolassa. Mutta silti jotenkin vaan stressaan? nyt kun olen ollu flunssassa enkä oikeasti ole pystyny nauttimaan loppuraskaudestani niin jotenkin olen vielä ihan masentunutkin. Pienikin tunne, niin oon jo ihan paniikissa että nyt se syntyy.. vaikka ei todellakaan ole ollu mitään supistuksia. Jos voisitte helpottaa mun oloa joillakin sanoilla? epätoivonen :)

8.3.2012
eppus
eppus

ainahan se vähän jännittää,vaikka olisi ollut kuinkamonta kertaa synnyttämässä :) joka kerta on kuitenkin täysin erilainen, eikä ikinä voi etukäteen tietää miten se tulee sujumaan..

 

hyvä että on auttanut juttelu, kannattaa tosiaan asennoitua niin että tilanteen mukaan mennään-onneksi siellä on kuitnekin ammattilaiset neuvomassa ja auttamassa sinua koko synnytksen ajan.

 

ei muuta kuin tsemppiä tulevaan! :)

8.3.2012
satumamma
satumamma
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...