Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

Ipun synnytys"kertomus"

Ipun luvalla:   Oli lapisevedet holahtaneet valtoimenaan heti  mennessään synnärille, sormelle auki, supparit alkoi heti parin minsan välein. Puolentunnin päästä 4cm auki, kiiruusti saliin ja jo vartin päästä 7cm auki- epiduraali. Ydän äänet laski, oli harkittu jo hätäsektiota...puolentunnin ponnistusten ja imukupin avulla poika syntyi 14.50 napanuora 3 kertaa kaulan ympäri.. synnytyksen kesto n 3,5h-aika kiirus tapaus "ensimmäiseksi" synnytykseksi, strategiset mitat 3385g ja 50 cm.. suloinen pieni pojan vesseli vaikka menikin reilusti ylitte. Täytyy sanoa että viestiä lukiessa illalla konkariakin hengästytti tuo vauhti :) Loppu hyvin, kaikki hyvin.   vielä kerran suuren suuret onnittelut ipulle ja perheelle!!   "pienet varpaat sormen päät kauniin pojan tässä näät ihana on pikkuinen oma pieni kultanen vihdoin murun nähdä saan onnea teille toivotetaan"

8.3.2012
satumamma
satumamma

no tuohan on kuin kopio miun synnytyksestä ;) mulla meni ilman imukuppeja vartti pidempään :D mutta onnea!

9.3.2012
imppuliina
imppuliina

Onnea Ipulle :) ja koko perheelle :)

8.3.2012
maryy
maryy

No on sitten poju tullut vauhdilla ulos kun vihdoin päättänyt tulla. Tuo lienee jo omanlaisensa saavutus että napanuora 3 kertaa kaulan ympäri. huh! Onneksi kaikki siellä hyvin.

8.3.2012
misukka
misukka
3 years, 8-month-old toddler

huuh..olipa vauhtia ja vaarallisia tilanteita :). Mutta loppu hyvin kaikki hyvin. Oikein paljon onnea Ipulle ja koko perheelle :)

8.3.2012
jeini
jeini
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...