G: Osaatko neuloa villasukat? Ja jos osaat niin millon viimeksi olet neulonut? :)

Siinähän se kysymys kaikessa yksinkertaisuudessaan. Tuli mieleen ku varpaita palentaa :D Joten miten on, osaako mammat neuloa?

7.3.2012
riu
riu

Tossa pari viikkoa sitten tein viimeisimmät. kaverin muksulle pukinkonttiin. ♡ luonnistuu myös niin lapaset, sormikkaat kun villapukukin. Mun intohimo, kun vaan aikaa olis ja kädet kestäisi niin tekisin koko ajan jotain. :)

16.12.2013
Santtuvaan
Santtuvaan

Oon mie joskus vuonna nakki ja makkara neulonut sukat joten eiköhän tuo ainakin ohjeen kera luonnistuisi edelleen. Suattais mennä ohjeettakin...

16.12.2013
misukka
misukka

Mä en osaa tehdä kantapäätä..muuten kyllä onnistuisin, mut sitä en vain tajua. Palmikoita teen ja erilaiset neuleet onnistuu. Viimeksi tein vauvalle pipon, nyt puikoilla vauvalle peitto.

13.12.2013
carata
carata

Onnistuu! Tälle joululle oon tehnyt kolmet sukat ja neljännet on vielä vaiheessa.

13.12.2013
Jopster
Jopster

Etsitkö neulontaohjeita vauvanvaatteisiin? Haluatko virkata vauvanpeiton?

Liity ryhmääni Facebookissa: Oikein, nurin, väärin

Ryhmässäni ratkotaan yhdessä neulojien ja virkkaajien kohtaamia ongelmia.

Etkö pääse alkuun villasukan kanssa?
Oletko jo tehnyt useamman villasukan, mutta haluat erilaisen kantapään tai kärjen?
Onko sinulla ihanaa lankaa, muttet tiedä mitä tehdä siitä?
Etsitkö jotain tiettyä ohjetta, muttet löydä?
Etkö ymmärrä neuleohjeiden lyhenteitä?
Käytätkö paksumpaa lankaa etkä tiedä miten muokata ohjetta?
Haluatko vain neuloa jotain, muttet tiedä mistä aloittaa?

13.12.2013
Korento
Korento

osaan jos ohje on vieressä :D vaikka siinäkin tulee vaikeuksia. pari vuotta sitten tein tulevalle vauvalle villasukat huonolla menestyksellä. niistä tuli liian pienet :D

9.3.2012
mustikka88
mustikka88

Juu osaan :) Kahdet taitaa olla puikoillakin täl hetkel.. Yllättävän vähän tälle vuodelle sukkia viel tullut tehtyä - joskin syynä on et niitten sijaan tein kolme villapaitaa :D 

mut parit kymmenet vuodenaikan todennäkösest ainakin teen ja sit niit yritän kaupitella ja lahjaks ehkä jolleki antaa.. Normivillasukkia en oo tehny aikoihin ja nyt on kokeilu mieles sellaset puikoilla :D tykkään tehä haastavampia pitsikuviollisia.. miesten sukkia en oo eläissäni tainnu tehä mut tälle vuodel suunnittelin et joskos tekis sellasetki :D

9.3.2012
tuikukka
tuikukka

Osaan. En muista neuloinko koulussa ikinä sukkia. Jos en koulussa neulonu, ni en oo neulonu ku vauvakokosena viime syksynä.

8.3.2012
huopis
huopis

Osaan :) viimeks tein ennen joulua syseille ja sen miehelle uudet sukat. Tyttö saa joka vuosi uudet, samoin systeri ja mä teen itelle sit ku saan inspiksen jostain väristä tai uudesta mallista :) mies ei käytä villasukkia, oon sille yhdet joskus tehny mut ei oo ollut käytössä kertaakaan.

7.3.2012
Mummy83
Mummy83

osaisin varmaan jos kokeilisin. viimeks ylä-asteella neuloin, sukat sillonki.. maanantaina alotin neulontaharrastuksen taas hetkeks.. nyt on kuopukselle tossut neulottuna ja esikon toinen tossu on jo valmis kans. :)

7.3.2012
Santtuvaan
Santtuvaan

Oon mie joskus villasukan neulonut. olisko yläasteella eli semmonen 15 vuotta sitten

7.3.2012
misukka
misukka
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...