Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

iltaa jo :)

Mies kävi piruilemassa että äiti se tekkee bitti-muussia, ku surffaab netiissä samalla ku teen ruokaa :D Miulla on kaalipata tuloillaan niin se osaa valmistua ihan ilman vahtimistakin... X) Myö muksut käytiin kottiin, pieni joutu jo sisälle meijän kaa, isommat jäi hetkeks pihalle. Tytöllä onkii tiiossa oikee onnenpäivä, tuli nimittäin legoja sisältävä buzzador-paketti tännää :) Mahtavaa, nyt on hyvä kiristyskeino niin puhdistuu tuo huone :D Mitäs mammojen iltaan kuuluu? Joko alkaa pakastamaan? :)

7.3.2012
riu
riu

Aijjoo, ja just muistin et munhan on vielä yks suklaajuustokakkuki väännettävä. :D Sen jälkee suihkuuki vielä joten pitkä ilta vielä tiedossa. :D

7.3.2012
Sralla
Sralla

Voi ei Mummy, pikaista paranemista tyllerölle!

Ja J, kyllä sie saat purnata. :) Mulla kävi kuule tosse perheharjottelu viikonloppuna niin päin et tajusin kui helpolla mie olen päässy... Kun olen SAANUT olla pojan kanssa aina kaksin. Siis mie olin aivan rättipuhki väsyny kun meit oli kaks aikuista ja lasta. Kun ne lapset vihdoin nukku nii sanoin heilalle vaan etten nyt jaksa edes sua, koska mulla ei kertakaikkiaan ole enää mitää annettavaa. Pistin musat soimaa napeista ja menin maalaa seinää. Sen puol tuntisen oman ajan jälkee jaksoin jopa pikasee halata. :) Että nää on näitä mitä kukaki kokee raskaaks ja mihkä on tottunu. KUKAAN ei voi sanoo toiselle että "et sinä saa tuota pitää raskaana". Ja kaikilla on oikeus puhua sillon ku joku asia tuntuu raskaalta. Mulla on nyt tää kevät, ja tiedän et sitä ei ymmärrä kukaan muu ku joka käy samaa läpi. Mut tuntus se kyllä pahalta ku joku kieltäis multa että "Et sinä saa tuntea noin, etkä varsinka valittaa siitä".

Mut juu, mie kävin kokoukses eikä saatu edes uutta hallitusta kasaa joten tadaa, olen edelleenki vastuussa joka hiton pöytäkirjan väsäämisestä ja nettisivujen ylläpidosta. En ees osannu ajatella et näin vois käydä... :D Apina nukahti joten mie voin alkaa syödä iltaruokaa, jes. :)

7.3.2012
Sralla
Sralla

iltaa.. 

voi jesta tätä nälän määrää.. ihan koko ajan joutuu syömään ja silti on nälkä.. MÄ EN JAKSA! 

poika kävi rokotukset ottamassa.. otettiin kaikki 3 kerralla, kiukkunen oli mutta kotiin ku päästiin ni oli jo ilonen poika, särkylääkettä on vaan pitäny antaa ku tuntus tekevän kipeetä.. oikeessa jalassa meni reiteen ja pakaraan ni ei uskaltanu astua sillä jalalla äskö.. nyt nukkuu tuolla panadolin voimalla tirsoja, täytyy yöks antaa buranaa ettei häirihtis yöunia tuo jomotus ku päiväunille ei saanu nukahettua ennen ku lääke vaikutti :/ muuten oikein reipas.. 

mies lähti hakemaan ranuja kaupasta että saadaan nopeesti evästä ku kuolen taas nälkään.. enhän ole syöny tänään ku vasta 5 ateriaa, huoh!

7.3.2012
ninnup
ninnup

Iltoja

Me käytiin vauvan kanssa taas uimassa. Tuo alkaa olla kohta sellanen vesipeto ettei tosikaan. ja tottakai pikkunen on kaikkien ihastelun kohde. Ihanan näköstä ku tuo pieni kelluu altaassa rentona ja pian alkaa hytkyä kun potkii vettä jaloillaan ♥

Esikko riehuu, jee... Myö taijetaan vaavin kans mennä iltapuurolle.

7.3.2012
misukka
misukka
3 years, 8-month-old toddler

Mä oon ihan laiskalla tuulella, ku toista päivää sisällä. Tai no, eilen käytiin lääkärrillä iltapäivällä, tyttö oli siihen mennessä oksentanut aamusta jo kolme kertaa ja näyttis olevan rauhottunu jo, oli juonu osmosalia sen puollitraa ja mustikkasoppaa pari lasillista. Lääkäritäti totes vaan että siinä saaki olla tarkkana mihin sen oksentaa. Ja tyttö oli innoissaan ku lääkäri määräsi lääkkeeksi sipsejä. No. poikettii ärrälle hakee niitä ku ajattelin etten viitti tyttöä isoon kauppaan viedä ja siinä jonos hän sit totes et nyt tulee ja oksensi kolme kertaa ennen ku päästiin ulos sieltä ja sit pihalla vielä, tuli kunnolla kaikki ylös :/

No, illalla rauhottus ja nostis se päivällä 39 asteen kuumeenki, mut tänään on ollut taas virtaa täynnä, ei kuumetta eikä oksennusta ja hyvä ruokahalu. Mä vedin kans vähän maitohappobakteerijuomaa niin vatsa tasottus eilen, ei onneks iskeny kunnolla päälle.7.3.2012
Mummy83
Mummy83

ja Jii, yhtäläinen oikeus sulla on kun muillakin... senkin höpsö *sytän sytän*

7.3.2012
satumamma
satumamma

ipulla on poika murunen sylissä!! johan tätä on ootettukin!!!

7.3.2012
satumamma
satumamma

JIi!! pura muru pois vaan!! kaikilla on joskus siihen kova tarve *sytän*

7.3.2012
satumamma
satumamma

elähän janecco tiiä, tässä on tätä vettä kuitenkii ihan omiks tarpeiks. Miulle yks täti sano että hän muutti helsingistä tänne kun siellä kävi aina viima, mutta täällähän se onkii pahemmin. Mena ja tiiä ku en oo ikinä helsingissä asunu :D Mutta totta on se että viima tekee kelin hirveen paljon kylmemmäks :)

Jii, varsin ketuttaa. Mie ihan jo samaistun sinnuun :D Meilläkii on miehellä paaaljon iltvuoroja, joten käytännössä muksut nukkuu jo siinä vaiheessa ku se tullee kottiin. Ja tietenkii kaikki kertaamisreissut, nytten keväällä ois vissiin viikon mittanen tarjolla viikonlopun yli kestävien lisäks. Siinä kohtaa ku mies tullee kottiin oot jo ite niin kiukkunen väsymyksestä että ei meill ainakaan kovin helliä jälleennäkemisiä oo tiiossa :D

7.3.2012
riu
riu

sinä oot sitten jii ihuna!! oman ketutuksenkin keskellä muistat toisiakin.. 3

 

toivottavasti tosiaan taivaltaja pääset iha rauhassa kahville ja turisemaan ilman lapsia.. jaksaa taas kummasti kun hetken saa vaan itelleen :)

 

vähän kyllä jo vanhaa jännittää miten jaksaa kaikki yöheräilyt, kun ei nytkään saa nukkua.tai jos sais nukkua niin ei saa nukuttua..

toista se oli muutama vuosi sitten..

 

noh eipä se auta ku jaksaa:) itepä halusin tän (ja ehkä vielä seuraavankin) tietäen hyvin et miestä en ilkee kiusata yösyöttövuoroilla(ja tissejä oliskin aika vaikee sen käyttöön antaa :D)

7.3.2012
satumamma
satumamma

toivotaan että taivaltajalla mummo ois kiireettömällä tuulella :) Oot nimittäin hetken hengähdyksen ansainnu!

Janecco, täällä on tyyntä, mutta hyvin huomaa kun aurinko alkaa laskemaan on jo aika tavalla kylmempi. Hrrr... Miun mielestä voitas hypätä koko kevään ohi suoraan kesään :D

Satumamma, kerro ipulle terveisiä! Oih, siis vauvauutisia tiiossa... Ihanaa ♥

7.3.2012
riu
riu

oottelen etelleen viestiä iputtimelta..näin kauan menny-ei siis ainakaan oo kotio joutunu :) luulis pienen miehenalun kohta jo olevan sylissä.. kunha kaikki vaan on hyvin!

7.3.2012
satumamma
satumamma
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...