Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

Aurinkolasit vauvalle?

Niin kuinka moni on hommannut vauvalle aurinkolasit? Onko mitään järkee, huutaa varmaan naama punaisena jos selaiset laittais? Häikäisee ikävästi tuo kevät aurinko niin tuli mieleen tämmönen :) Lastentarvike liikkeessä olis 19 € vauvalle arskalasit, kannattaako ostaa, kellään kokemusta? Itsellä ei kyllä ollu vauvana vaan ihan hatulla silmät suojattu..

7.3.2012
mössykäs
mössykäs

Ei oo tullu mieleenkää, että pitäis hankkia.. mutta ilmeisesti olisivat aika tärkeät. Vaunuihin meillä ei juuri pääse paistaan aurinko, mut just autoillessa esim.. Eli jo ihan tommoselle  3kk ikäselle myös kantsii?

7.3.2012
pelargoni1
pelargoni1

nuo julbot lienee meidänki lasit

7.3.2012
ninnup
ninnup

meillä ei laps juuri taistele vastaan.. kesällä oli semmoset pelkät sankalasit ja sit ku oppi ottamaan lasit pois ite ni ei juuri käytetty mitään ja nyt saatiin synttärilahjaks semmoset lenksulliset missä tulee se nauha pään taakse.. ekaa kertaa oli tänään päässä eikä virkkana mittään.. 

on se vaan kirkas tuo aurinko ja lapsella herkät silmät ni hyvä ne on olla.. ihan vauvana piettiin riepua kantokopassa aurinkosuojana mut nyt ku pitää saada jo katella enemmänki ni kannattaa olla

7.3.2012
ninnup
ninnup

Kehotan tosiaan hommaamaan lapselle ne aurinkolasit jos niitä ei vielä ole. Lapsen silmät ovat aikuisen silmiä vielä herkemmät auringonvalolle.

7.3.2012
alexsandra
alexsandra
newborn baby

Mä oon miettiny tätä ihan samaa asiaa joka jumalan kerta kun mennään autolla jonnekkin! Aurinko kun paistaa aina herran silmiin, eikä kyllä harsosta oo juuri mitään hyötyä. Eikä varsinkaan siitä auton ikkunaan laitettavasta "aurinkosuojasta", pyh ja pah.

Mutta nyt mäkin sitten rohkaistun aurinkolasikaupoille! 8)

7.3.2012
RJ89
RJ89
2 years, 6-month-old toddler

Meillä on kummallakin, jopa samat lasit. Aikanaan ostin Julbot esikolle eikä kummankaan kanssa ole tarvinnut arskoista taistella.

Hyvin on mennyt viesti perille et miksi lasit on päässä kun lasit laitetaan päähän sisällä just ennen oven avausta ja mennään ulos ni ei häikäsekään niin pahasti ku aiemmin ilman laseja.

7.3.2012
misukka
misukka
3 years, 7-month-old toddler

Pienestä pitäen pitänyt ilman mitään suurempia draamoja. Nyt 1,8v ja juuri ostettiin lastentarvikkeesta Kid Banzit kun edelliset Baby Banzit alkoivat jo vähän painaa.

7.3.2012
alexsandra
alexsandra
newborn baby

Meillä on kans ollu käytössä ihan vauvasta saakka lastentarvikeliikkeestä ostetut aurinkolasit, ja hienosti on antanu niitä pitää. Edelleen pitää niitä mielellään, nyt ikää 1v3kk. Ja nuo on ollu ainakin tosi kätevät, kun niissä on se remmi pään ympäri. Toki osaa kiskoa ne pois halutessaan, mutta ehkä kerran kaksi on sen tehnyt. Tuntuu, että on vaan tyytyväinen, kun lasit on päässä eikä häikäse. Mutta kyllä monet äidit puistossa kesälläkin ihmettelivät, että sieltä tulee se puiston ainoa lapsi, joka suostuu pitämään aurinkolaseja. :D Eli ihan kaikki lapset eivät ilmeisesti ole yhtä yhteistyökykyisiä aurinkolaisen suhteen. :D

7.3.2012
mamskis
mamskis

Meillä oli vauvana sellaset joissa on remmi pään takana, ja varmasti muuten ois menny, mut ku ripset oli niin järkky pitkät, ettei saanu silmiä auki, niin jäi käyttämättä. Käytettii sillon sitte vaan harsoa vaunujen/kaukalon suojana sekä lipallisia hattuja. Niitä kun on nykyää ihanpipojaki. Viime kesänä ostettii ihan tavalliset lasten aurinko lasit ja niitä käyttää tosi jelleenä. Viime kesänä oltiin siis 1,5v. Ja nyt keväälläki on niitä käytetty ja tykkää kyllä. Koska mullaki on aina aurinkolasit niin haluu olla samis. :D

7.3.2012
Sralla
Sralla

No meillä ei oo suostunu aikasemmin pitään mut nyt 1,5v haluaa ne päähän. Julbot kanssa käytössä mut ei sitä kuminauhaa ja hyvin pysyy ilman sitäkin

7.3.2012
Lintu4
Lintu4

meilläkin on käytetty ihan vauvasta pitäen noita jumbon laseja, ja ne on kätevät kun saa remmin pään takaa, ja tottuu pitämään niitä aika helposti vauvana.

7.3.2012
mustikka88
mustikka88
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...