Jotain uusia ideoita perusarkiruokaan

Tarvis vähän vaihtelua lapsen 1,5v ruokiin. Nyt on usein kanakastiketta, jauhelihakastiketta, mureketta, lihapullia, kebakoita, hernekeittoo, jauheliha-spagettivuokaa, nakkikastiketta, kanamakaronilaatikkoo, kinkkukastiketta pastalle, keittoja, ohan tossakin jo aika paljon, mut tuntuu silti et päivästä toiseen on samaa aina, oisko mitään hyviä ehdotuksia?

7.3.2012
Lintu4
Lintu4

Tonnikalalasagne testattu, hyvää tuli ja oli menestys! :) Seuraavaks sit joku muu kokeiluun. Kiitos vaan kaikille vinkeistä!

10.3.2012
Lintu4
Lintu4

me laitetaan melkein aina makarooni laatikkoon keittojuurespussi. se on ihan hyvä. joo uunilohta. meiän tyttö rakastaa kalaa, syö aina tupla annoksen ruokaa jos on kalaa :D mä en voi henkilökoht. sietää noita pakaste herneitä/maisseja, kyllä ne jossain tonnikalasalaatissa menee vielä. ja kermaperunat on myös herkkua meiän 1v7kuisella.

9.3.2012
mustikka88
mustikka88

Mä kerran nakkasin jauheliha-ja makkarakastikkeen,makaronilaatikon sekaan herne-maissi-paprikasekotuksen..Tolla saa jo ihan eri makusta siitä ruuasta. Ja lapsille uppos,,nykyään esikoinen varmistaa oikein,että onhan siin makaronilaatikossa sitä...

Kalaruoan kans muusin sekaan tilliä..Porkkanaa oon kans joskus laittanu.

 

Mites ois röstiperunat?

8.3.2012
vaahtokarkki06
vaahtokarkki06

Sit kun noihin kaikkiin löytäis viel hyvät ohjeet jostain, kun mähän tarviin tarkan ohjeen että saan ees jotenkin onnistuun ruuat :) Kalaa voi toki lisätä ja aina välillä tarjoillaankin mut ei vaan mee alas, ei oo menny 6kk ikäsestä alkaenkaan. Ja kaikki lihat pitää olla hyvin hyvin pientä että menee alas, kanakin ihan pieneks pilkottu ja jos jauhelihassa on vähänkin suurempia kökköjä niin heti syljetään pois...

8.3.2012
Lintu4
Lintu4

Lisukkeisiin kastikkeiden kanssa saa vaihtelua, siis noiden kana-ja jauhelihakastikkeen kanssa, ohrasuurimot, kauraryynit, kolmen viljan helmi((valm. Torino, Prismasta alkaa löytyä; uusi).

7.3.2012
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Perunalaatikko niin et slaissaa perunoita, latoo niitä ja jauhelihaa vuorotellen uunivuokaan ja kermaa lopuks päälle. Makukermoilla saa makua jos tykkää :) meen tytsy tykkää tuosta.

7.3.2012
Mummy83
Mummy83

Kalaruokia vois lisätä,jos ei oo allergioita.Esim.kalakeitto,uunilohi ja muussi.

Ja kasvisruokia,pinaattikeitto,kasvissosekeitto..kasvispihvit=)

7.3.2012
huiskutin
huiskutin
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen
Ladataan...