Akne

Murrosiästä alkaen oon kärsiny aknesta, e-pillereiden alottamisen jälkeen iho parani huomattavasti. Raskauden aikana ja synnytyksen jälkeen on iho ollut ihan ok kunnossa. Ei kyllä niinkään hyvässä, kun pillereiden aikaan. Nyt tuntuu, että alkaa taas puskemaan kunnolla aknea. Ei niitä pillereitäkään viitti alkaa syödä, kun toiveissa pikkukakkonen :) Iho ei kyllä ole tarvinnut lääkärikäyntejä, ei ole niin pahaksi mennyt. Apteekissa on jotain rasvoja ja pesuaineita olemassa. Onko kellään kokemuksia niistä? Pesen kyllä aamuin illoin kasvot ihan perus erisanilla, ei tunnu enään auttavan. Hjelppiä :)

7.3.2012
Felize
Felize

itsellä ei ole aknea ollut mutta sivusta seurannut useammankin taistelua sitä vastaan ja monesti auttaa monimuotoinen hoito, eli pelkkä pesu aamuin illoin ei riitä kun talia erittyy ja hormoonit jyllää.  ja erityisesti hygienia, kasvoihin ei saa kosketella likaisilla käsillä. monimuotoiseen päivittäiseen hoitoon kuuluu pesu, kuorinta ja voide. (kuorinta joka toinen päivä) mut tärkein tuossa on toi kosteusvoide. moni aknea kärsivä luulee että kun on valmiiksi rasvainen iho, ei sitä enempää laiteta mut se just tekee sen että kun ei ulkopuolelta sitä koskeutta tule niin iho alkaa tuottamaan sitä tuplaten. ja sit jos ei tuota kuorintaa harrasta niin ihohuokoset tukkeutuu vanhan ihon alle jolloin syntyy kipeitä pakaumia kun tali ei pääse poistumaan iholta normaalisti.

8.3.2012
Boco
Boco

Kävin apteekista ostamassa Acon:n youngface ihonhoitosarjan,katsotaan josko se auttaisi. ja niin ihonpuhdistukseenkin varattu aika :)

8.3.2012
Felize
Felize

Mulla on kans ollu aina pienimuotosta aknenpoikasta, samalla lailla pillerit hoiti ihon kuntoon, odottaessa ja synnytyksen jälkeen alkanut pikkuhiljaa palata entiseen kuntoonsa.

Kun lopetin imettämisen niin lähdin mukaan tohon karppaustouhuun. Kas, näppylät on kadonneet. En sano et pitäis alkaa karppaajaksi, vaan ihan kokeeksi vois koittaa jättää ne suurimmat pois, eli vehnä ja peruna.

Mutta jos ei halua tähän hommaan oo, niin tokihan noita ihonhoitotököttejä löytyy hyviäkin. :) Eli samaa mitä Jonnale, kosmetologille mars ja sitä kautta homma rullaamaan. :)

7.3.2012
RJ89
RJ89
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...