Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

voihan auto sentään!

ollaan hankkimassa toista autoa koska tarvitaan sitä ihan oikeasti. ja budjetti ois 2000-2700e. ettei tarvis joka vuos hankkia sitä 400e autoa. niin ärsytys miettiä näitä laina asioita. että ottaisko sitä varten lisäksi uuden lainan, vai yhdistäiskö sen vanhan remppalainan kanssa... tää ois niin helppo homma jos molemmat ois töissä niin ei ois mitään, sen kun vaan hakis pankista rahaa. mutta kun vaan toinen töissä ja kaikki asuntolainat sun muut tässä. just ollaan päästy tähän hyvään makuun ettei tarvi sitkutella miehen tilistä toiseen, niin pitääkö siihen taas alkaa. mitenkä muut olette hankkineet toisen auton tai ekan auton perheen rinnalla? vai sitkutteletteko vaan niillä 400e kotteroilla?

7.3.2012
mustikka88
mustikka88

No mun pitäis kohtsillään ruveta tosissaan miettii uudempaa autoo, nyt jo pari vuotta menty ikään ku tuurilla ja jatkoajalla eteenpäin. En jaksa uskoa et menee tänä vuonna enää katsastuksesta läpi. Rupee oleen sit jo korjauskustannukset niin isot, et auton arvokaan ole ko murto-osa. Ja nyt on kivasti noita autosta ku autosta 2000 euroa vaihdossa ku ostat 5000e maksavan auton.

Meillä mennään ihan rehellisesti pankin juttusille pyytää sit 4-5 kiloeuroo et saa vähän uudemman eikä tartte sit jännätä jollain tonnin-kahden pommilla meneekö sekään seuraavasta katastuksesta läpi.

Jos teillä on jo laina asuntolainan lisänä ja mahdollisuus sitä kasvattaa pienellä summalla ni minä tekisin ehdottomasti niin. Täytyykin ehkä kysellä pankilta et voisko ne hitusen venyttää meiän korkokaton vuoksi otettua kulutusluottoa, et sais uudemman biilin. meinasin ettei meillä ole mitään venytettävää lainaa et uus pitäs ottaa, mut ehkäpä meillä onkin... Haa. Tää meni just vakavaan harkintaan...

7.3.2012
misukka
misukka
3 years, 7-month-old toddler

Me vaihettiin just mulle isompi auto. Saatiin vaihdossa mun vanhasta autosta puolet uuden auton hinnasta vähän maksettiin käteisellä ja loput 2000€ maksettiin visalla.. Kyseltiin pankeista et mikä ois järkevin vaihtoehto kun ei haluttu enää ottaa lainaa mihin tarvii takaaja kun meillä on molemmilla jo omat asuntolainatkin, niin päädyttiin sitten visaan. :) Siinä oli seuraavaks pienimmät korot ton lainan jälkeen mihin ois tavinnu takaajan ja kuukauserät niin pienet ettei hirveesti vaikuta talouteen, joku 80€kk (oon siis vanhempain vapaalla eli vaan mies käy töissä ja mulla menee oikeestaan kaikki vanhempainpvä rahat asuntolainaan ja yhtiövastikkeeseen ennen kun ukko saa oman kämppänsa myytyä...) :)

Silloin kun ostin ekan oman auton otin rahotuksen autoliikkeestä kun oli 0% korolla, et kannattaa sit kun se auto löytyy niin katella ja kysellä mikä ois fiksuin vaihtoehto teille.. :)

7.3.2012
hansuliini
hansuliini

Mun auto makso 30€ ja on ollu meillä nyt pari vuotta. :) Totta kai siihen on jokunen osa tarvinu ostaa, mut kaikissa autoissa on kuluvat osat, niin mie sen aattelen. :) Ja myö tosiaan ajellaan tolla sellasia 400km matkoja. :D Vakuutus halpa, osat halpoja, korjaaminen helppoa.

7.3.2012
Sralla
Sralla
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...