Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

Aamuja :)

Huomenia mammat :). Mitäs tähän päivään? :)

6.3.2012
jeini
jeini

Noi muuttolaatikot on varmaan ihan käteviä isommil perheil. :) Meil nyt ei niin kauheest oo tavaraa, et saan ihan hyvin tosta siwasta ne pahvilaatikot. Enkä kyllä tietäiskään et tuoko ne niitä tänne korpeen, tai et saako ne palauttaa eri kaupunkii. Mut pahvilaatikoil oon ainaki aikasemmat 12 itsenäistä muuttoa pärjänny. :D Ja jotenki haluun et saan jokasen pahvilaatikon tiivisee pakettii. Ei pääse poika purkaa, eikä haittaa jos automatkal menee nurin. :)

6.3.2012
Sralla
Sralla

Kyllä se vanhan kämpän siivous oli yhtä helvettiä=/Meinas lähtee järki ja taju,mutta onnex tämä asunto oli ihan uusi niin ei tarvinnu täällä enää kenenkään paskoja hinkata=)

Me otettiin nuo muuttolaatikot,eikä olu edes kallis kun oli vielä joku tarjous että -50%

s-kortilla=)En mitään pahvilaatikoita lähteny raahaamaan,mahtuu autoonkin kerralla paljon kun kaikki samanlaisia.

Mutta voimia kaikille muuttajille..kyllä mulla ainakin meinas lähtee mielenterveys ja kariutua parisuhde siinä hommassa=D

6.3.2012
huiskutin
huiskutin

Oi Huiskuttimel on jo muutto ohi! Olen vähän kateellinen. :) Mie vasta alan miettii pahvilaatikoiden kuskailua kaupasta,ja sittota järetöntä siivouslistaa jonkakaupungilta sain. Jääkaappiki pitäs siirtää paikoiltaa ja irrottaa sen takaosasta juttuja jotka pitää pestä. Ja lattiakaivot pitäs tonkia.Hyi yök. Kerran oli NIIN ällöö muuttaa kämppää jossa oli lattikaivo tongittu, se haisi puoli vuotta. :/

Haha, Alf, joo kyl mie mieluummin haukottelua kuuntelen ku pissimistä. :D Heilan luona on sellain naapurin setä jolla on se oireyhtymä jossa päästelee niitä möläytyksiä tietyin väliajoin. Ni poika alko aina matkii koiran haukkumista ku kuuli sen. :D

6.3.2012
Sralla
Sralla

Huomenta

Odotan että muuttolaatikot noudettas tuosta nurkasta pyörimästä,niin sais loputkin kamat

paikalleen.Tänään jos virittäs taulut seinälle ja yksi hylly pitäs koota ja asentaa seinään.

Paljon on vielä tavaraa kaupassa,mutta ostetaan kun rikastutaan ja ehditään perehtyä mitä tarvitaan=)

Tänään taidan ehtiä nukkua pitkästä aikaan päikkärit,tulee kyllä tarpeeseen ja jumpalle karkaan

jossain vaiheessa.

Ihana auringon paiste on ja ulkonakin voisin kuopuksen kanssa nyt aamusta piipahtaa,jos vaan hakisivat nuo laatikot..

6.3.2012
huiskutin
huiskutin

Huomenta! :)

Paljon onnea jms! :) Ja beibilletsempit ajoon, sekä Ipulle lääkäriin. :)

Poika on ihan selkeesti unohtanu kotijuttuja... Äsken alko pelkää ku alakerran setä haukottelee. :D Vaik ne samat äänet kuuluu joka aamu meille, liesituulettimenkautta. :D

Tänää olen hyvä kotiäiti. Siivoon, pesen pyykkiä, leivon ja kestitsen vieraita. :)

6.3.2012
Sralla
Sralla

ittehän käytän imetysliivejä vieläkin vaikken imetä, kun on niin mukavat :D. Mulla ois muuten myynnissä imetystoppi jos jotakuta kiinnostaa..kokoa M..ite oon kyl enemmän L kokoa mut kyl se meni ihan hienosti päälle..ja oli tosi kiva..mut ei sitä viitti enää pitää :D

6.3.2012
jeini
jeini

Ipu:pitää käydä lukasemassa..

 

mä oon käyttäny imetysliivejä alusta asti-on tissit niin kippeet olleet et on ollu pakko,ainoot jokka oikeesti tukee kunnolla raskausaikanakin..

 

kantsii kokeilla omien liivien päälle iha sovituskopissa, et varmasti on hyvät.

6.3.2012
satumamma
satumamma

ai niin, alotanpa päivän tissikeskustelun... hah :D

Mietin tossa että jokohan ois aika ostaa imetysliivit niinkö tässä vaiheessa raskautta JO. Kun kerta ouluun olen lähdössä niin kattelin että h&m:llä olis liivejä, mut onkohan ne millasia? Ja kuinkahan koko luokka menee et onko ne paikkaansa pitäviä?

6.3.2012
iputin
iputin

miehet osaa yllättää :)

Kai satumamma luit vastauksen toisaalta? Kyl mä iltapäivällä heti laitan sulle viestiä kun ollaan oltu synnytyslääkärin kans sarvet vastakkain :D

6.3.2012
iputin
iputin

huhhuijaa!! sai eilen fb uransa useimmat kommentoinnit ja julkaisut:149kpl :O uskomaton fiilis,että ihmiset vielä jaksaa muistaa *sydän*

 

vitsit!! vaunut on liperistä tulleet kuopion kautta jo Tampereelle, pian pian saan ihunat aarteet kotiin *sydän sydän*

 

ja jos se pakkauskin tulis tällä viikolla..voi IHANUUTTA!!

 

ja tiiättekö,isikarhu, joka ei iikinä ennen ole tällaista tempausta tehny (enkä yleensä tykkääkään..) toi naantalin aurinkoisesta ison kakun illalla. tiesi etten nyt ala kakkua väsäämään.. iha itku tuli vanhalle silmään..

6.3.2012
satumamma
satumamma

Huomenta!!

Meillä nukuttu yö todella huonosti, tyty ulvonut (en sit yhtään tajua mitä) koko yön. Rela-tipat ainakin jätin jo pois ku eivät tuntuneet sitteenkään sopivan ja d-vitatkin ainnoin aamulla niin tuskin se yötä valvottais ku päivä meni upeasti...  Väsy sentäs ei ole vielä iskenyt mut taitaa olla pakko mahduttaa unoset johonki kohtaan päivää. Neuvolassa pitäs iltapäivällä poiketa, kun napatynkä irtos vasta ku tyty 3vk ja sinne oli sit kehittyny sieni alle ja sitä pitäs nyt toistamiseen mennä laapistamaan. Muutoin taitaa tänään olla energiatasoisesti suht hiljainen päivä voisin kuvitella.

6.3.2012
Massukkainen
Massukkainen

Beibille tsemppiä matkaan.. virittele aurinkolasit kirkkaiksi, ainakin täällä oulun suunnalla alkaa arska komiasti paistamaan jo heti näin aamusta, pakkasta vielä -18.

Itsekin pitäis tässä lähtee ouluun päivän päälle. Olis se äitipolikäynti oysissa. Jotenkin mulla joku ääni sanoo takaraivossa että pitää ottaa varulta sairaalakassi mukaan autoon. Ja lasagne tehdä valmiiksi nyt aamulla ennen lähtöä. Käyhän se toi sairaalakassin kuskaus ainakin harjottelusta jos ei muuta. Eilen oli ensimmäinen hajotakko aamuihin päivä tämän yliaikaisuuden kans. Mut jospa tästä päivästä tulis parempi :)

6.3.2012
iputin
iputin

beibi :). Pitää tulla joskus kesällä kun lähdetään moottopyörällä pohjoseen :). Tarkotus ois päästä käymään ihan pohjois-norjassa :). Katotaan pääsekö tänä kesänä vai sitten seuraavana. Viimekesänä en enää uskaltautunu kyytiin kun viimesen kerran rv 28 ja sekin käytiin vaan Joensuusta-kuopioon ja takas, niin puudutti se kyyry asento ja veti suonta.. ei päästy ihan Norjaan asti :D.

6.3.2012
jeini
jeini

Mummy..mie sain aina pienenä vatsataudissa jäätelöä, mandariineja(tai muita samannäköisiä pieniä oransseja hedelmiä,niitä kun on miljoona erillaista) ja jaffaa..jaffa on aina yrjötautisten eväs.. mut jos antaa jaffaa niin kannattaa antaa jädeä..ei oo niin ikävä oksentaa :). Jätskihän tulee silleen pihalle ettei korvenna sisukaluja ja raasta kurkkua..ihan tosi juttu :). Mutta sit jaffaa ei pelkästään..se kivasti kuplii muuten nenässä :D. Mut noi mandariini,satsuma,klementtiini tms.. pysy aika hyvin sisällä ja oli raikasta :)

6.3.2012
jeini
jeini

Huomenta vain :)

Ois kyl ihana päästä laskettelee..mut eihän näillä leveysasteilla ole mitään kunnon paikkoja..

Eilen kävin siellä hammaslääkärissä ja otettiin kuupasta kuva ja siellähän se viisuri törrötti.. kysy että otetaanko pois,helppo homma ja otettiin :). Siitä puudutuspiikkiä en tuntenu ollenkaan ja en sen puoleen sitäkään kun hammasnypättiin :). Nyt vähän jomottaa, mut ibuxiinia nassuun ja helposti voi elää asian kanssa :). Mut lohduttavaa oli että enää 2 jäljellä..mulla ei oo kehittyny kun 3 viisuria yhteensä :). Mut jos tulee jotain ongelmia hampaiden kanssa niin tonne meen ehdottomasti jatkossakin. Oli vaan niin hyvä..kyseltiin koko ajan että sattuuko,tuntuuko, kerrottiin kaikki vaiheet selvällä suomella niin että tyhmempikin ymmärtää jne..tosi hyvä fiilis jäi..menee hammaslääkäriin mielellään :D.

Meillä poika nukkuu vieläkin..meni illalla kasilta nukkumaan..äsken heräs syömään ja jatkaa unia..ihanaa :). Ei siis heränny yöllä kertaakaan :). Se on varmaan toi spaghetti jaukkari kastike, mikä antaa unet :D. Veti sitä ihan höpönä :).  Sit yritin antaa eilen pojalle perunaa vaihteeks..se ei oo kertaakaan ollu mikään riemuvoitto..mut eilen kun sai vähän perunaa suuhun, alko hirvee puistatus ja suu auki ynis ja yökki..ja lopulta oksenti sen perunan..annettiin uudestaan ja sama juttu.. Hirveet puistatukset sai siitä potusta..eipähän tarvii enää semmosenaan antaa :). Se menee vaan jos siihen on muussattu sekaan paljonpaljonpaljon muuta, niin ettei se maistu sieltä juuri yhtään. :). Mut oli kyl koomisen näkönen kun tommonen pikku mies, nyrpistää naamansa ja kakostelee ja yökkii ja ynisee jotakin hyin tapaista :D.

6.3.2012
jeini
jeini

Huomenta. Tyttö raasu oksensi koko yön, mies hoiti ja nyt mä jäin kyllä kotiin hoitaan ku itselläki vähän kiikun kaakun olo, vatsa jyllää mut ei vielä oo tullu ulos.

Mitä mä voin antaa tuolle ku pyytää vettä koko ajan eli kova jano mut vaikka ihan suullisen ottaa niin tulee huono olo ja vaikka pidetään väliä niissä hörpyissä ni sit ku ottanu tarpeeks monta ni ylös tulee.. :(

Meil on tosi harvoin ollu vatsatautia eikä ikinä näin ettei yhtikäs mikään pysy sisällä.

6.3.2012
Mummy83
Mummy83

huomenta.. 

mä en oo koskaan uskaltanu mäkeen saakka :D 

mut hei, mun pieni muru nukku KOKO YÖN OMASSA SÄNGYSSÄ \o/
pyysin miestä nostamaan ku mulla on nuo niskat ja hartiaseutu ihan tosi kipeet, vanhat rasitusvammat nostelee päätään ja toi potkii selkään ni 20 vaille 7 alko vasta ölinä kuulumaan sieltä ♥ 

tänään ois vielä hoidokki päivä, huomenna on sen puolesta vapaa ku on meillä neuvolla ja tulee rokotteet.. on yleensä piikkien jäljiltä kiukkunen ja väsyny illalla.. 

täytyy rueta laittaa vaipat ja vaatteet jms ja sit lisää kahvia :)

6.3.2012
ninnup
ninnup
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...