iltaa mammat :)

Onko tosiaan niin ettei ollu vielä iltalörppää vai enkö mie vaan huomannu? :D Mitäs mammojen iltaan kuuluu? Meillä lapset syö just iltapalaa, sitte pisut, pesut ja nukkumaan. Ihanaa, maanantai loppuu! X) Miulla ois luonnollisesti vaikka miten paljon hommia, plus pitäs alottaa lukemaan juridiikan tenttiin. Melkein kiinnostaa :D Jaa, jos lähtis tuon pienimmän laittamaan jo unille :)

5.3.2012
riu
riu

Joo toivotaan, tytön kaikki aikaisemmat oksutaudit on ollu keskellä päivää kaaressa kerran oksentamista manaajan tyyliin ja sit se on loppunu siihen. Nyt tuli taas ylös.

Mut mies tulikotiin joten hän ottaa hoitovuoron, on vapaalla huomenna ja mun tarvii sit vissiin mennä töihin ainakin aamuksi.

5.3.2012
Mummy83
Mummy83

iuh. Mummy toivotaan että se ois nyt siinä, ja ettei sinnuun tarttus. Paranemisia kovasti!

5.3.2012
riu
riu

Oujee oksupoksu tuli kylään. Tyttö on oksentanut kolmesti jo sängyn uuteen uskoon..

5.3.2012
Mummy83
Mummy83

Tiina, juu me muutetaan tän kuun lopussa. :)

Imppu, juu todellaki... Meil on hiekka-astia saunas ettei poika pääse tonkii, mut kissat kumminki pääsee vapaasti kulkee astialle, niin tämätytteliini sitten päätti sinne saunan nurkkiin ja lattiakaivoon pissiä. :D Törkeetä. :D Ja en miekä juu uskaltais autos vapaana pitää ku sitte ei pysyi keskittyminen ajossa, ku joutus vahtaamissä se menee... :( Jos ois apukuski ni sitte vois osan matkaa ainaki toimia :)

Mieki infosin jo kesäheilaa Soramonttuprinsessoista kun oltiin siellä. :) Sanoin et siel on vaippapalstalta äiti. :)

5.3.2012
Sralla
Sralla

hahha xD

empä oisi uskonu jotta miehen uteliaisuus yltää liberoon saakka xDD

5.3.2012
Blanco
Blanco

kops :D

Ipukii se vaan kasvattelee masua :D Uskomatonta että nyt se pieni pyssyy siellä vaikka väkisin :D Miullakii on kotityöt aika vaiheessa, ja voi olla että niin myös jää. Ei nyt oikein irtoo. Lisäksi kuulin että huomenna ois pitäny olla yks tehtävä valmiina, hirveen näppärää kuulla se nyt :D Nooh...

Blanco, mies tallensi teijän ohjelman ku kerroin että siellä on yks libresse :D Se uteliaisuus ei katso sukupuolta :D

5.3.2012
riu
riu

mua tympäsee, koko päivän siivonnu hullunlailla neidin huonetta eikä se valmiiksi tullu. kaikki muut kotityöt tekemättä ja isäntä haaveilee jo nukkumaan. TÄHÄN AIKAAN?!

Se menis niinkö huomennakin koko päivä haaskiin kun pitää oysiin lähteä ihmettelemään mitäs synnytyslääkäri keksii... huomenna tärähtäs niinkö 41+0

5.3.2012
iputin
iputin

meillä kissat kusi jääkaapin alle ja paskansi verhoihin.

sittemmin ei ole killejä ollut eikä jumankekka tulekkaan:D

kyllähän nuo mein koiratkin  sitä tekee. mutta jostain syystä niitten kusi ei kirvele  silmiä ja pipanat on helppo poimia veks.

5.3.2012
Blanco
Blanco

sralla EIKÄ :D kuseeko teilläki lattiakaivoon :D meillä kusee tuo isompi kanssa! voi sen peeeee että ärsyttää!!!!!!!!!!!!!!!! se on kanssa semmonen *minun perse paras perse*-kissa....huoh... omanarvonsa tuntevat rouvat on kyllä pyllystä aina väliin!

5.3.2012
imppuliina
imppuliina

nii rauhottuu meillä muuten tuo toinen silläkin että päästää sen autoon vapaaksi mutta minusta se on arveluttavaa ko ei tiiä millon hyökkää päänahkaan kii ko viihtyy muutenkin tuossa niskassa nukkumassa.. ja just tuo että torttua väännetään kyllä jossain kohtaa matkaa!

5.3.2012
imppuliina
imppuliina

Haha, joo meillekki suositeltii feliwayta sillonku nartukkainen kuseksi ympäriinsä, mut en mie sitte jotenki uskonu koko touhuun. Kun se nyt vaan oli sen luonne. :D "Kusen lattiakaivoon koska vihaan sua" :D Ei ole tosiaa porukoilla tuota tehny kun pääsi minust eroon. :D

5.3.2012
Sralla
Sralla

Ah, ihanaa. :D Tuo on nuorempaan kulkenu autol enempi, ja se oli kyl muuten ihan kiltti, mut  väänsi aina ihan törkeen hajuset tortut heti ku käännyttii pihatieltä isolle tielle. :D Toinen oli sellain et ulvo koko matkan... Mut kattoonyt sitte miten menee. :) Yritän ainaki. :D Meiän nartukkainenhan sopeutu vallan mainiosti porukoille isoo laumaan. :) Ei oo enää yhtää sellain rääkyjä ku meillä oli. :)

5.3.2012
Sralla
Sralla

ja se oli muuten feliway xD meillä ollut suihke ja seinään laitettava thingie juttu eikä auttanut yhtään... tai noh sen verran että rupes pelkään sitä hajua ko tiesi joutuvasa boksii :D

5.3.2012
imppuliina
imppuliina

Ei sul taivaltaja maitohappobakteereita oo? Eikös ne lapsillekki suosittele niitä antibioottien yhteydes jos maha menee sekasin?

5.3.2012
Mummy83
Mummy83

sralla totuus on tarua ihmeellisempää :D meillä ei auttanu muu ko hakee kissalle rauhottavat :D meillä kissa syö 5mg diapamia ennen reissua ja toinen 2,5mg.. sillä pysyvät kunnossa. toinen mikä meillä on että tein kuljetuskopin muovisesta lelulaatikosta johon porasin reikiä KANTEEN koska kissa repi kyntensä irti normi boksissa. ja noh faliway auttaa joskus.... ei kaikilla :) onnea matkaan :D

5.3.2012
imppuliina
imppuliina

Heh, sieltä tulee tv5lta pikku britannia. Mä en oo brittihuumorin ylin ystävä, mut jotenki tää sarja on niin huippu :)

5.3.2012
Mummy83
Mummy83

sralla, kiitoksia kovin:D

meillä tosissaan paukutettiin shamppanjapullo ja nuorimmainen sai ylimääräisen mammapullon xDD

hurjaa meininkiä siis heh. nyt kun saisi tuon yhen unten maille niin saisi iltarauhoittelut  alotettua:)

5.3.2012
Blanco
Blanco

zau! isomman lapsen laitoin just nukkuun.. toivottavasti nukahtas pian!:) vaavi koisii matkiksis sisällä..heräilee vähän väliä,plaah! pyykkikoneen valmistumista venailen tässä. vähän ois itelläkin väsy tässä...hohhoo..

5.3.2012
suvikki1
suvikki1
2 years, 8-month-old toddler

Voi Imppu, me ollaan nyt ihan samiksia. :D Hei oliks niin et teillä kissat kulkee välil pitkii matkoi autolla? Onks mitää vinkkei mitä tahtosit jakaa? :) Mie tulin siihen tuloksee et mun on pakko pitää toinen kissa, sitä en pysty pois antaa, ku se on vaan niin mun kissa... Niin nyt se sitte muuttaa meidän mukana, ja kun tullaa sukuloimaa ni pakko kuskaa se aina mukana, ku ei uudes kaupungis ole kissanhoitajia. :/

5.3.2012
Sralla
Sralla

Ja uskon kyl Riu ettei sitä paljon jouda libresselöimää, ku on koulussa. :D Ai että. Mie en ymmärrä miten kukaa jaksaa keväisin missää kouluis tai töissä käydä ku ite on näin väsy jo pelkäst kotona olemisest. :D

5.3.2012
Sralla
Sralla

heiii

meillä nukkuu 1/2 ja näillä näppylöillä 2/2. huomasin juuri että libero on muistanut esikoista vaihtamalla kuvakkeen keltaiseksi :( miulla ei oo enää kuin yksi vauva!!!!!!!!!!!! yhyy!!!!!!!!!! on se miun vauva eikä mikään leikki-ikäinen! sitten kahtomaan poliisit, prinsessat ja pasila nauhalta ja samalla neuloskelua :) ihan jees poks....

5.3.2012
imppuliina
imppuliina

Toisaalta, aika harvoin itekkä vissiin teen alotuksia, et ihan omaaki syytä hiljeneminen. :DMie vaan tulen jokasee alotuksee löpisee. :D

5.3.2012
Sralla
Sralla

Myö ollaan mummy aina oltu niin samassa yhteydessä :D Ai niin siellä ois tännää leffoja... en kyllä atija jaksaa kahtoo :)

Sralla, se on kuule miullakii rankka loman jälkeinen päivä niin ei oo paljoo jaksanu ees libressessä notkuu X) Nää sivut oikeesti hiljenee huiman paljon, vissiin vähän uutuudenjäykkää tää käyttäminen :)

5.3.2012
riu
riu

Great minds think alike :P

Mua rupes ny väsyttään niin etten jaksa toistaa itseäni, puntaroin katsoisko Big Daddyn, Hurjapäät vai lukisko kirjaa..

5.3.2012
Mummy83
Mummy83

Ehtoota Riu! :) Mie olen tän päivää ihmetelly kui tää palsta on näi hiljanen... Mulla on tää päivä menny aikalail ohi. Otin ne koomapäikkärit ja sen jälkee meni vattaki ihan sekasi, joten kotosalla oltiin vaan. Mut hei kattottii Soramonttuprinsessat ja aivan ihania olette perhe Blanco. :)

5.3.2012
Sralla
Sralla
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...