Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

ripsien kestovärjäyksestä/pi​gmentoinnista

onko kukaan tehnyt kotikonstein kyseistä hommaa? eli ootteko värjänny ite ripsiänne? tuleeko niistä hienot vai kannattaako suosiolla mennä värjäämään kauneushoitolaan? oon nyt kuukauden käyttänyt tuota ripsiä pidentävää seerumia ja se on tehonnut joten tahtoisin myös tummentaa noita mun ripsiä ni näkyis paremmin. Jyväskyläläiset jos luette ja ootte jossain käyny niin missä ootte käyny ja onko ollu kannattavaa ja paljon semmonen lysti maksaa?

5.3.2012
mammae11
mammae11

kampaamossa maksaa joku 26e ainaki täälä hml:ssa. mut sokkarilta saa niitä samoja aineita mitä on kampaamossa. värit on harmaa, musta ja ruskee ja hapete ja sit kantsii ostaa ne laput kans silmie alle. :) mut joo, kaveri kannatta olla apuna, ku niitä aineita ei sais mennä silmii, tai no, kyllä sen tuntee ku tulee hirvee kirvely.. xD

17.3.2012
Yuna
Yuna

no mulla on toi prolash+ vai mikä nyt olikaan citydealissa tarjouksessa. 79 oikeasti ni 20 maksoin siitä ku tilattiin siskon kaa yhessä. ja voin sanoa että on pidentynyt ja on hieman ehkä jopa tuuhentuneet. mutta varsinaisen tehonhan näkee vasta 15 viikon paikkeilla, tai niin ainakin tuolla netissä nuo kuvat on 16 viikon käytön jälkeen.

varmasti tuuhenee, ite oon keskittyny vaan tohon pitenemiseen :D

ja kyllä suosittelen. kaverikin käyttää ja sillä on kans tullut todella positiivinen kokemus.

5.3.2012
mammae11
mammae11

onko toi seerumi hyvä? siis pidentävä.. antaako se yhtään tuuheutta? 

mulla on ennemminki tuuheus ongelma ku pituus mut jos sais molemmat ni voisin koittaa :D

5.3.2012
ninnup
ninnup

oon värjänny kotona.. kaveri kannattaa olla siin mukana tai isäntä jos suostuu.. meillä on isäntäkin joutunu siihen hommaan :D helppoo on ku heinänteko jos vaan on kaveri siinä..

toi noi kaupan hapetteet oon kuullu aiheuttavan herkemmille oireita, mulla itellä oli ammattilaishapete ja normi sokkarin väri, se perus ruskee käy ripsille (joku luonnonruskee vai mikä lie, käytännössä musta) mut mä oon ite vaalee ni kulmien värjäykseen ostin sit ihan vaaleenruskeen ja laitoin ehkä 60-40 suhteella sekasi.. 

laput silmien alle ja joko sillä spaattelilla mikä muistaakseni tulee mukana tai jos on joutava vanha meikki sivellin ni sillä levittää ripsille yläpuolelta, ihan saa reippasti laittaa ja tyvestä saakka.. sit vaikuttaa olikohan 5 min vai 5-10 min ja enimpiä kannattaa ottaa siinä jo vaikka kaverin pois ja silmät kiinni mielellään sinne "pesupaikalle", mä oon herkkäihosena ja silmäsenä pessy ihan kasvojen puhdistusaineella sen värin jäljiltä ennen ku avaan silmät et siinki on kätevä ku kaveri vähän opastaa minne suuntaan pitäs lähtee sitä pesupaikkaa ettii :D 

jotkuhan pyyhkäsee vaan jollain kosteella pumpulilla ja se siitä mut mun täytyy ihan pestä kasvot ja silmäluomet siin samalla, väri ei siitä mihkään lähde mut ei ainakaan jää ylinmääräsiä kökköjä siihen mitkä vois ärsyttää ihoa ja silmiä.. 

pitäski kysyä voisko kaveri käydä ostaa sitä hapetetta sieltä tukusta vielä joku kerta ni vois värjätä.. täällä maksaa parhaillaan 60e kulmat ja ripset ja tossa kertahinnaks jää pari euroo ni kehtaan nähdä sen vaivan että ite teen ;)

5.3.2012
ninnup
ninnup

no ripsienvärjäystä en ite tekis kun silmien pitää olla kiinni koko se aika :D  se paikka missä ite oon käynyt niin maksaa 7,5e ni ei oo paha, olen ottanut yleensä siihen sitte samaan myös kulmien muotoilun ja värjäyksen. niin kaikki on yht. n.23e :D

5.3.2012
mustikka88
mustikka88
3 years, 11-month-old toddler
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...