Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

Mistä apua päänsärkyyn?

Mulla alkoi lauantai illalla ärsyttävä päänsärky joka jatkuu edelleen... Ei mulla mitään migreeniä ole mut normaalistikin kunsärkee pää niin edes burana 600 ei aina auttanut. Muistelin et raskaana ollessa vain panadolin tms. käyttö sallittua- Onko näin vai mitä uskallan ottaa? Mulla kun ei panadolista ole mitään apua. Viime yö meni valvoessa. Neuvolaankin on soittoaika vasta puoliltapäivin. Siskot auttakaa :)

5.3.2012
MiMMiSiSKO
MiMMiSiSKO

Itselläni alkoi tuo päänsärky ensimmäisen kolmanneksen lopulla ja siinä vaiheessa ku sitä oli kestäny viikon soiton neuvolaan josta antoivat luvan ottaa 2x500mg ja 400 buranan yhtä aikaa. Sitä otin kolme kertaa päivään noin viikon ajan ja sit alkoi helpottamaan. Lopullisesti päänsärky loppu vasta siinä vaiheessa ku työt loppu.

7.3.2012
jauhopeukalo
jauhopeukalo

panadolia saa käsittääkseni ottaa hätätapauksessa jopa sen maksimin 3g/päivä.. paras on jos pärjää ilman mitään mutta voit ottaa panadolia..
sitä kannattaa ottaa se 2x500mg kerralla koska tuo 1g vastaa 400 buranaa (tämän on sanonu yks lääkäri, kätilö ja pari farmaseuttia tässä vuosien saatossa) sen verta miedompaa.. lastenkin nestemmäisessä panadolissa kerta-annos on huomattavasti isompi ku buranassa ni sekin jo kertoo et on miedompaa.. (mein pojalla esim panadol 7ml ja burana 2,5ml)

yritä saada niskat rennoks, siellä voi huomaamattaki olla joku jumi joka tekee.. lämmin kauratyyny esim hartia-niska-alueelle ja venyttelyä..
jos on tosi sietämätön ni käy lääkärillä koska on vahvempiakin lääkkeitä joita voi syödä, esim. panacodia saa lääkärin ohjeen mukaan syödä..

5.3.2012
ninnup
ninnup
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...