Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

nukuttamisesta omaan sänkyyn kun ennen nukahtanut syliin

eli meillä poju huomenna 6 kk. ja on tottunut siihen että sykkyyn nukahtaa ja yleensä pitää seisaltaan olla ja heilua. tänään sitten nyt yöpuulle päätin laittaa omaan sänkyyn. siellä heilu ja pyöri ja kuunteli soittorasiaa semmoset 30 min, ite olin kokoajan vieressä omalla sängyllä makuullaan, mutta sitten alko lohuton huuto. koitin tassutella ja vaikka mitä sinne sänkyyn mutta ei rauhottunut. otin syliin ja istuin sängyn laidalla. ei auttanut, piti nousta seisomaan ja hetken aikaa huusi. kun rauhottu samantien nakkasin takasin sänkyyn ja nukahti sinne, tai jo mun syliin huudon lomassa. onko nyt sit niin että jos tahon että oppii nukahtamaan omaan sänkyyn niin se pitää joka kerta nukuttaa sinne? aamupäikyille, päikyille ja iltapäikyille ja yöpuulle ja ja ja  :D ? toki jos vaunulenkille lähetää ni sittenhän nukahtaa vaunuihin.

4.3.2012
mammae11
mammae11

Upeeta, mahtavaa! :) Kyllä se siitä, toivottavasti! :)

8.3.2012
RJ89
RJ89
2 years, 6-month-old toddler

ja tämän illan kertomus.

iltatoimien jälkeen vein pojan omaan sänkyyn, peittelin sanoin hyvät yöt ja pussasin otsalle.

menin meiän sänkyyn pötköttää viereen ja 15 - 20 min ja poju nukku :O

ei kätissy ei kitissy ei inissy :D kyllä nyt on mukava olla.

*jamittaa ja pyppyä pyörittää*

5.3.2012
mammae11
mammae11

ja taas nukutin sänkyyn hiero silmiään ja puoliksi oli jo unessa, sitten alkoi kamala huuto, yritin sänkyyn rauhottaa mutta ei ja ei meinannu rauhottua syliinkään. kun rauhottu laitoin sänkyyn ja het alko huuto uudestaan. joten nukahti nyt syliin. mut iltapäivällä sitten uudestaan yritystä. kyllä se siitä ajan kanssa.

5.3.2012
mammae11
mammae11

No meillä laitan sen aina omaan sänkyyn unille oli mitkä unet tahansa..ja paremmin alko yö unille. Nyt se ei minnekkään muualle nukahdakkaan :). Ja helpotusta on toki tarjonnu välillä se että annan sille aina iltamaidon sinne punkkaan niin nukahtaa siinä samalla :). Sit senkin tossa huomasin että sillon pojalla on vaikee nukahtaa jos menee yliväsyneeks..oon nyt yrittäny seurailla millon on vielä virkee ja vieny kylpyyn ja ollaan lotrattu ja leikitty siellä ja siitä suoraan sänkyyn. Yleensä sammuu kuin saunalyhty :D.

5.3.2012
jeini
jeini

kiitoksia jo vastanneille mutta siis kysymys nyt lähinnä oli että jos tahdon sen iltaisin nukahtavan omaan sänkyyn niin pitääkö päikyillekin nukuttaa omaan sänkyyn vai oppiiko se nukahtaa omaan sänkyyn jos päivisin syliin nukutan ja iltaisin sänkyyn?

mikään mahdottomuus ei ole nukuttaa päivisinkin sänkyyn.

5.3.2012
mammae11
mammae11

Me päätettiin viime neuvolan jälkeen, että ilta vetkuttelut saa loppua. Meillä nukahdettiin aina tissille ja siinä saattoi vierähtää tunti jos toinen. Joten nykyään tosiaan laitan vaan syötän ja laitan sänkyyn, soittorasian päälle meen muualle. Välillä kurkkaan ja sit jos tulee kova poru (tullut 2krt) otan syliin raauhottelen, mutta en puhu, takasin sänkyyn. Ja kyllä se nyt on kk päivät joka ilta nukahtunut välillä meuhkaa 5 min ja toisinaan 30 min. Päivisin nukkuu kans vaunuissa ja joskus omassa sängyssä tai sit meidän pedissä.

4.3.2012
Vekkuli4
Vekkuli4

ja poika siis nukkuu omassa sängyssä. aina on nukkunut. ei koskaan vieressä.

4.3.2012
mammae11
mammae11
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...