Itäsuomi kutsuu taas kesällä ♥

sinne taas suuntamme, tuo niin ihana ja kanis itäsuomi vein mun sydämen kokonaan ♥ nyt lähdetään pidemmällä kaavalla ja asuntoautolla. siispä, vinkkejä otan vastaa, hyvistä leirintäalueista tms jossa on laajat toiminta mahdollisuudet ajateltuna lapsiperhettä jossa mukulat 1-11v. ehdoton on että sijaitsee veden äärellä :)

4.3.2012
Boco
Boco

Itä-Suomi on ihanaa! Hitto kun joskus sais aikaseks lähtee sinne suuntaan lomalla... Mut aina mä löydän itteni palmun alta!!! Ei huono toki sekään... No josko sitten, ku poikanen on pari-kolme vuotta vanha, ni lähtis sinne päin!

5.3.2012
ansuv
ansuv

Tervetuloa Itä-Suomeen!!(=

4.3.2012
tiinatyttö83
tiinatyttö83

noita kansallismaisemia koluttiin viime kesänä mut niitä voi tosiaan katsella vaikka joka kesä. tehtiin siis sellainen automatkailu että yövyttiin sukuloilla punkaharjun kupeessa ja sit maisemareittejä ajeltiin mennen tullen. pakko mainita se tie jolla on ajettu muinoin rallia, ihan vuoristoradasta kyyti kävi :D kierrellitiin siinä saimaan rantoja ja maisemia. luston pihassa pyörähdettiin ja silloin oli jo kiire ehtiä toiseen yöpaikkaan niin oli puhe jo silloin että tulevana kesänä sitten sinne. tuo punkaharjun ja savonlinnan seutu on muutenkin hyvä kohde kun siinä samalla sit voi käydä sukuloimassa miehen sukulaisilla.

mushu:tulevana kesänä ovat siis 11v, 7v ja 1v

4.3.2012
Boco
Boco

jep ja koloveden kansallispuistossa myöskin ;) Siullekkii linkki sivuille, josta löytyy kaikkee tekemistä ja sen sellasta:

http://www.savonlinna.travel/

Sieltä löytyy lähitienoonkii tarjonnasta :)

4.3.2012
riu
riu

no punkaharjun lomakeskus ilman muuta :) Parin kilometrin säteellä on retretti, metsämuseo lusto, kesämaa sekä kansallismaisemaa. Ihan äärellään on kauppa, ravintoloita ym. palveluita. Jos halluutte pitää auton siellä parkissa niin savonlinnaan pääsee kesällä höyrylaivalla sekä junalla että linja-autolla tosi kätevästi :) Suosittelen! Kaikki nuo kohteetkii on lasten mieleen :) Ja ääslinna tietysti on heinakuussa ehdottomasti vertaansa vailla! :)

4.3.2012
riu
riu

KANISPA HYVINKIN NIIN xD jos vaikka kaunis...

4.3.2012
Boco
Boco
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...