Pikkukalastajan herkku - maha sekasin siitä

eli kyseistä tuotetta tarjosin eilen pojalle päivällisellä ja 1½ tunnin päästä alkoi ihan tajuton itku ja huuto, ihan selvästi oli kipeä. huutoa ei kamalan kauaa kestänyt, ehkä noin 20 min, ja illalla sitten tuli kamalan vihreä kakka. onko kenenkään muun vauvalla menny maha sekasin ekaa kertaa kun saa kalaa? meillä ei ikinä ole mistään mennyt maha sekasin. mut näköjään sitten lohesta meni. uskallanko nyt sitten viikon päästä lauantaina taas tarjota?

4.3.2012
mammae11
mammae11

ei oo ihottumaa eikä mitään, sen hetken itki ja sitten kun oli siitä selvinny niin ei ollu moksiskaan vaikka tuli se paha kakka. en sit tiiä itkikö mahaa vai mitä mut hysteerisesti itki ku heräs päikyiltä, voi olla että näki painajaista tai sitten otti mahasta.

ja ruoassa ei ollu mitään mitä ei ois ennen saanu paitsi lohi ja tilli. että jompi kumpi nyt laitto mahan sekasin. eli taidan sitten suosiolla tarjota kalaa vasta kesällä uudestaan.

4.3.2012
mammae11
mammae11

meillä ei pojalle varsinaisesti tullu mitään oireita tuosta mut ei ollu kyllä suosikki ruokaa tuo, tökkäs jo parin lusikan perästä.. 8kk soseissa on sitten jo hyvänmakusia kalaruokia (pojan mielestä)..

aika voimakkaasti reagoi kuiteski teillä pieni ni entä jos oottelet sen kalan kanssa sinne ja kokeilet sillon uudelleen?
noilla pienillä ku on vielä herkän puoleinen maha ni voi olla että kestäs sillon paremmin tai jos ei kestä sillonkaan ni tietää että tutkii allergiat sit tarkemmin, kala-allergiahan taitaa kuitenki olla aika yleinen..
kato kuiteski mitä muuta se sisältää ku lohta ja perunaa jos tulee muissa soseissa vastaan.. sehän voi olla myös joku mausteena käytetty aines myös mikä aiheuttaa yliherkkyyttä.. ihottumaa tai muuta ei kuitenkaan oo ilmenny?

4.3.2012
ninnup
ninnup

Tuo oli ainoa ruoka minkä tyttö oksensi ulos, söi pari lusikallista ja sit tuli ylös. En sit enöä edes antanu sitä jaotettii kala ruokavalioon vastaku sai syödä normaalia ruokaa eli yhden vuoden tienoilla. Ja nykyään kyllä tykkää kalasta ja etenki lohesta.

En tiedä mikä siinä kalastajan herkussa oli, mut en sit uskaltanu toiste edes antaa.

4.3.2012
Mummy83
Mummy83

nostelenpa ku ei nouse etusivulle

4.3.2012
mammae11
mammae11
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...