Aamukahvia tarjolla, kelpaako kellekään?

Koskaan ei nykyään oo aamulörpää enää, vaikka kuinka myöhään kirjautus sisään.. :/ Täällä ei tänään tiedossa  muuta kun tytön synttäreiden toinen osa ja mie pääsen nuuhkiin minun kaverin kolmeviikkoista vauvaa, ku tulevat juhliin! ♥ Voi tulla vauvasta riitaa, kun on nuuhkijoita ehkä enempikin kuin minä... ;)

4.3.2012
Monster
Monster

Alkaa onneks muitakin heräileen, mutta mua nyt hämmentää ku on kaksi aamuketjua. :D

Yritän kauheesti kirjautua tonne turvasiru-palveluun, kun laitettiin tolle koiranpennulle siru ja pitäis käydä rekisteröimässä ne tiedot, mutta heittää herjaa ja erroria. :( Ehkä myöhemmin onnistuu... :/

4.3.2012
Monster
Monster

Hei, maistuu kahvi..ensimmäinen kuppi meni jo :). Näyttäs että tulee taas kiva päivä :). Ja nyt tänään saan vihdoinkin tehtyy sitä poronkäristystä.jee :D. Tänään varmaan viiän vanhan asunnon avaimet takas ja samalla vuokraisäntä tarkastaa asunnon. Jaa-a eipä kai sitä muuta.. muttaman taulun jos taas tänään sais laitettuu niin hyvä ois.. tää alkaa jo näyttää hyvältä ihan hyvältä vaikka siellä sun täällä joku laatikko vielä on, mutta tuo kolo tuolla olohuoneessa..sohva puuttuu..vielä 5 viikkoo että se ilmestyy siihen..

4.3.2012
jeini
jeini

myö hätähousut vissiin ainoot hereillä XD 

täytyyki hakee lisää kahvia ni ei nukahda uudelleen :D

4.3.2012
ninnup
ninnup
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...