Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

Huomentaaaaa

mitä mammojen aamuun?

4.3.2012
ninnup
ninnup

Voi taivaltaja :/ Jopas uutisen pasautit. En ihan tämmöstä odottanu ekaksi täältä lukevani. Nyt meni ihan sanattomaksi kyl.

Voimia! Ihan hirvittävästi. Ukkoko se ilmotti et hän ei enää jaksa? Voi itkun pitkula. Ja sie oot jaksanu vaikka ja mitä, sen miehenki puolesta.

4.3.2012
misukka
misukka
3 years, 6-month-old toddler

oho, metallin minihän on kunnon yöunet huitassu :D

4.3.2012
ninnup
ninnup

Voi Taivaltajalle tosi paljon voimia ja lämpimiä halauksia! :'( ♥ Mutta sie oot vahva ihminen, niin sie kyllä pärjäät ihan varmasti! Toivottavasti löytyy paljon auttavia käsiä ympäriltä. ♥

4.3.2012
Monster
Monster

taivaltajalle ♥

4.3.2012
ninnup
ninnup

Voi taivaltaja 3 nko se pidemmän keskustelun ja funtsailuntos, niinku ttä mitään ei oo todellakaan enää tehtävissä vai onko joku pienimahdollisuus että saisitte asiat sovittua? Mut ainakin sä tiedät että pärjäät, kun tähänki asti selvinnyt vaikka mistä! 3
Mä lähen kohta viemään tyttöä synttäreille ja itse ajattelin vetästä lenkin sillä välin. Mitään muita suunnitelmia ei sunnuntaille ole.

4.3.2012
Mummy83
Mummy83

Huomenta

Ihana aamu! Aurinko ei paista kun lunta sataa mutta kun suht hyvin ehin nukkumaan.

Hmmmh, ehken kaipaisi noita rikkonaisia öitä mut nyt alkaa mies lämmetä ajatukseen vauvasta xD Mä niin monta vuotta ootin et olen ihan yllättynyt :-O Tiiä nyt kun vihdoinkin saa nukkua jos vain menee ajoissa unille :D

Poika kertoi hienosti tulevaisuuden suunnitelmista että kun hän on iso setä niin hän asuu omassa kodissa tädin kanssa. Mutta hetken päästä sanoi ettei halua kasvaa isoksi sedäksi kun silloin hällei enää ole äitiä ♥ Aaaaa, sanoin et äiti on AINA olemassa, silloinkin kun poika on jo iso setä :)

4.3.2012
Trilliina
Trilliina
Toiveena raskaus

mun äiti toi eilen kananmunia meille ja vielä on yks litra laktoositonta maitoo että vois tehdä sittenki sen makaroonilaatikon.. 

oivoi, mitähän tolle rahalle tekis.. kaikki tumppas käteistä että ostaa jotain pojalle ku ei osanneet ostaa.. nämäkin rahanantajat sitten kuitenki "jotain pientä" toivat paketissa ja lisäks antovat sit rahaa..  mun äiti kuulemma laittaa tilille.. mulla on yks oma tili nimetty pojalle minkä lohkasen aikanaan sitten pojalle itelleen kyllä, oon säästäny sinne lahjarahoja pojalle muhimaan. sinne aattelin esim. äitiltä tulevat rahat siirtää mutta ku nuo käteiset pitää ootella et on tilillä sen verran rahaa et voi omista siirtää ja ottaa itelleen sitten käteisenä takasi, puuuh! 
vai käveliskö suoraan kauppaan ja ostas cypex pallas istuimen noilla ku sitä harmiteltiin ettei tajuttu pyytää noilta miehen sukulaisilta kimppalahjaks ku sanovat että saa olla isompaa ja kallistakin..

4.3.2012
ninnup
ninnup

täällä kanssa todella päin prinkkalaa nukuttu yö.. meillä on nyt poju keksinyt että öisin voi syödä useammin kuin kerran ja että on kiva hyöriä ja pyöriä. ite on unessa mutta minä en nuku.

onneks ehkä ens viikolla saadaan pojan huoneen remontti valmiiksi niin siirrän sen kyllä omaan huoneeseen. ja viime yönä kyllä ei syöny kun kerran. mutta silti pyöri ja hyöri senkin edestä.

4.3.2012
mammae11
mammae11

Voi perhana, tää on nyt hämmentävää. xD

Hylätääs tuo mun aamuketju ja kirjotellaan tänne. :D Nyt mua siis ahdistaa tässä tuo turvasiru-palvelu, kun ei suostu toimiin ja en saa meidän koiran tietoja sinne rekisteröityä. Perkele! Heittää samanlailla erroria, niinkuin tää libbekin aina! xD

No ehkä luovun toivosta ja lähden koristeleen täytekakkua ja voileipäkakkua... Ei tosin jaksais! :D

4.3.2012
Monster
Monster

Mjaah..tätä ei näkynykkään etusivulla..vain tuo toinen.. mut kopsataas tähänkin :D. Tää tais olla kaikki 3min ennen vaikka ei tuossa sillon ollutkaan :)

 

Hei, maistuu kahvi..ensimmäinen kuppi meni jo :). Näyttäs että tulee taas kiva päivä :). Ja nyt tänään saan vihdoinkin tehtyy sitä poronkäristystä.jee :D. Tänään varmaan viiän vanhan asunnon avaimet takas ja samalla vuokraisäntä tarkastaa asunnon. Jaa-a eipä kai sitä muuta.. muttaman taulun jos taas tänään sais laitettuu niin hyvä ois.. tää alkaa jo näyttää hyvältä ihan hyvältä vaikka siellä sun täällä joku laatikko vielä on, mutta tuo kolo tuolla olohuoneessa..sohva puuttuu..vielä 5 viikkoo että se ilmestyy siihen..

4.3.2012
jeini
jeini

Hihii, just manasin, ettei oo koskaan aamukahviketjua, niin nytpä niitä on kaks. xD

Eli just aloittelin toisen kupin kahvia ja tänään ois tytön synttäreiden toinen osa, eli eilen juhlittiin yhdellä porukalla ja tänään sit uudet vierat kuvioon. :) Niin ja pääsen nuuhkuttaan mun kaverin kolmeviikkoista vauvaa! ♥ Parhautta, ei auta ehkä mun vauvakuumetta, mutta se tuoksu on niin ahhh! ♥

4.3.2012
Monster
Monster

musta tuntuu että en oo nukkunu yhtään.. enkä varmaan paljon nukkunukkaan ku muistan jokaisen kyljen kääntämisen.. mukula jäi vielä tonne isänsä kanssa mutta levoton oli koko yön, pyöri ja potki kauheesti, alkuyöstä kitis unen läpi.. ei onneks huutokonsertiks menny tällä kertaa mutta samapa tuo vaikka ois menny ku eihän tuota saanu nukuttua silti.. 

poika tienas jo pelkkää käteistä eilen enemmän ku minä puolen kuun tulot liitolta.. kivoja lelu ja vaatelahjoja oli kyllä.. 2 neljän munan kakkua tehtiin ja molemmista on 1/4 jäljellä, tänään tulee vielä se yks kummi puolisoineen ja sen sisko ni varmaan menee ne loput ni ei jää pyörimään.. 

mitenkähän sais ittensä oikeen hereille

4.3.2012
ninnup
ninnup
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...