Oliko se siinä?

Noniin. Meillä on nyt ollut tässä jos jonkunlaista kinaa viimesen puoli vuotta, ja varsinkin viimesen 4kk ajan kun mä en vaan jaksa. Oon niin väsynyt tohon jokaöiseen valvomiseen ja tunnin välein tehtävään unikouluun. Tästä johtuen laitan välillä, tai ehkä jopa aika useinkin tosi pahasti ja ilkeesti, mutten tarkota sitä, tietenkään. Nostin tossa äsken kissan pöydälle ja kysyin oleellisia kysymyksiä ukolta. Rakastaako mua? Toisinaan. Mitä sillä tarkoittaa? Sillon kun en oo pahalla päällä tai mulla oo huono päivä. Haluaako jatkaa? Sitä meidän pitää molempien miettiä. Sit se lähti. Selvittämään päätään. Soitin perään että tuu hakeen poikas, en mä pysty sitä nyt hoitamaan että oon ehkä hiukan sokissa ja spakettina. Tässä nyt sit oon tovin ollu yksin kotona ja miettiny. Miettiny ja miettiny. Kuinka oonkaan onnistunu tekemään kaiken päin vi*tua? Kuinka oonkaan onnistunu purkamaan kaiken tän väsymyksestä johtuvan paskan juuri sen miehen niskaan jota rakastan yli kaiken, ja jonka kanssa oon luvannut mennä naimisiin?  Ja miksi, miksi ihmeessä se mies jota mä rakastan yli kaiken ei voi ymmärtää, että mä oon vaan yksinkertasesti ihan vi*un väsyny? Miksi se mies ei voi ymmärtää, että mulla jolla muutenki hormoonit hyrrää muutaman naisen edestä, niin ne hormoonit hyrrää nyt kylällisen naismäärän edestä? Miksei se mies voi vaan antaa joidenkin asioiden olla ja kattoo läpi sormien, olla kuuntelematta mitä mä paasaan? Mä haluan parisuhdeterapiaan, jos se vaikka sais sen ymmärtämään edes osan tästä miksi nykyään olen tälläinen, väsynyt, nalkuttava, huolittelematon itkupilli. En tiedä uskallanko moista edes ehdottaa. Mä oon vaan niin loppu. Täts it.

3.3.2012
RJ89
RJ89
3 years, 11-month-old toddler

No kyllä tässä ainakin jostain raosta risukasaankin se aurinko on tiensä löytänyt. :) Olipas epäselvästi sanottu.. :D Noh, enivei, kyllä tässä ihan tosissaan yritetään puolin jos toisin muuttua, mutta silti ehkä enemmänkin tottua toisen uuteen minään. Ketäänhän ei kuitenkaan voi pakottaa muuttumaan, muutos lähtee jokaisesta itsestään. :)

Usko on vahva että täältä vielä noustaan. :) Jos ei parannusta näy loppukuuhun mennessä kun on neuvola niin otan asiaa vähän sieläkin puheeksi, jos sitten sais ihan sitä ammattiapua.

Ja huomenna soitan neuvolaan noista meidän öistä, että kun tässä Seinäjoella on kuulemma joku tyyliin unispesialisti joka opastaa vanhempia auttamaan lasta saamaan paremman unen tms. niin rimpautan että se täti saman tien meille kiitos. :)

6.3.2012
RJ89
RJ89
3 years, 11-month-old toddler

Juu, oonhan mä sille jo moneen otteeseen kerinny mainittemaan et oon ihan loppu, väsyneempi ku Ruusunen joka nukku ikuista unta yms. yms. Ei tunnu ottavan kuuleviin korviin. 

Ehkä riu oot oikeessa ja tartten jotain kodin ulkopuolella, vaikka jonku harrastuksen. En oo edes osannu ajatella niinkin yksinkertasta asiaa. Enkä oo tajunnu että kaikki harrastukset on jääny tässä vuosien varrella.. Sillon ku oli vielä koulus, niin oli edes se koulu, mut nyt ku on mammalomalla niin ei oo sitäkään vähää.. Siispä uutta harrastusta ettimään! :)

Ja loppuun, kyllä meillä taitaa keskusteluyhteys löytymään. Ukko kun tuli kotiin niin tuli ekana sanomaan että haluaa jatkaa yhteistä taivalta. Ehkä hää nyt ottaa kuuleviin korviinsa mun asiat. :)

3.3.2012
RJ89
RJ89
3 years, 11-month-old toddler

en mie usko että se on nyt siinä :)

Kerro miehelle kuinka väsyny sie oot. Ja siis keneen muuhunkaan sie sen kaiken purkaisit ku mieheen? Samalla tavalla se mies varmasti purkaa kiukustumisensa sun mut sinnuun. Ehkä sie tarviisit jotakii omaa, siis kodin ulkopuolella. Sen avulla jaksaa sitte paljon muutakii, eikä se elämä oo sitte semmosta tasapaksuu puurtamista :) Halauksia sinne ja toivon että teille löytyy jonkumoinen keskusteluyhteys :)

3.3.2012
riu
riu

Mun mielestä sä voisit just tuon sanoa miehelle. Pyytää anteeksi käytöstä ja että yrität sitä hillitä ja että hän vois joskus katsoa läpi sormien.sanoa että sä olet väsynyt ja kaipaat apua. Että kun miehestä tuntuu siltä, että sä oot kauheellatuulella, niin sen pitäis sillon tarttua toimeen ja auttaa niin se tilanne ei käänny pahaksi. Sillon susta tulee onnellisempi ja se vaikuttaa myös siihen teidän parisuhteeseen.

3.3.2012
Mummy83
Mummy83
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...