Kummipari eroaa

Huoh. Saatiin tuossa päivä pari sitten kuulla että meidän toinen kummipari eroaa. Ja vielä kun valittiin sellanen pariskunta, jotka on kestäneet tuulet ja tuiskut, ylä ja alamäet, eli varmasti pysyy yhdessä. Ja nyt näin. Mua itteä mietityttää tässä eniten se, että kuinka kummisetä pysyy poijjan elämässä. Kummitäti on siis ukon sisko, eli ei oo katoamas mihinkään, kulumallakaan. :D Mut sit toi setämies. Hän kun on niin mahtava kaveri ja huipputyyppi, että haluaisin ehdottomasti että mun mussukka sais hänestä myös sitä miehen mallia, oman isän lisäksi. Mitenkä teillä muilla on käynyt jos kummipari onkin eronnut? Onko yhteys pysynyt kumpaankin osapuoleen? Helpon tästä onneksi tekee se, että he eroavat sovussa, eli voivat olla saman katon alla erilaisissa kissanristiäisissä, Luojalle kiitos. Tai ainakin vielä..

3.3.2012
RJ89
RJ89
3 years, 4-month-old toddler

yrjö puhuu asiaa. :) Asiasta poiketen, mua niin raivostuttaa kun vasta nykyään mun vanhemmat voi siinä ja siinä olla saman katon alla yhtä aikaa, ovat kuitenkin eronneet jo 20v. sitten että luulis ettei tartte enää kaunoja kannella. Mutta ei. Oli ihan hirveetä mm. suunnitella kihlajaisia pari vuotta sitten kun piti sumplia että kumpi tulee ensin ja kumpi jälkeen. Aikuistukaa ! :D

Mutta ehkä nämä meidän kummit on erilaisia. :)

3.3.2012
RJ89
RJ89
3 years, 4-month-old toddler

no täällä kans likan sylikummit eroaa.. likan kummitäti on mun sisko, joten tulee olemaan kyllä tässä aina, mutta mies onkin sit eri juttu.. toivon että hänkin haluaa vielä toimia kummina ja kyllä me häntä (eilen juuri mein neiti täytti 2v) kutsutaan synttäreillekkin ja hän tulee!

kun vain kutsutaan kylään ja pidetään itsekin yhteyttä, niin kyllä ne välit pysyy :)

3.3.2012
surkelo
surkelo

Ugh. Täytyy nyt vaan toivoa että pitäisi yhteyttä. :) Tossa viikolla kyllä sano isännälle kun he soitteli että pitää kyllä yhteyttä ja haluaa olla L:n elämässä mukana. Mut oon vaan niin kuullut tollasta sanahelinää liikaa, niin en oikeen jaksa uskoa. Omat kokemukset kummeista on niin syvältä, et se tässä vaikuttaa kaikista eniten. Mut toivotaan et olis erimaata esim. oman kummisedän kans. :)

3.3.2012
RJ89
RJ89
3 years, 4-month-old toddler

Meil esikoisen ja kakkosen kummeissa muutama eronneita ja heistä toinen osapuoli(mies) ei pidä mitään yhteyttä.Kakkosella sitten yks pari näist eronneista ja mies heistä pitää yhteyttä.En kerro sen enempää,ku että riitaa ei oo miten menee näinpäin,aivan varmasti tilanne ois toinen jos se ois mahollista,kun piti yhteyttä aijemminki..

Kakkosella on yks kummi,joka aivan varmasti pitäis yhteyttä vaikka kävis niin että eroais tai tapahtuis jotain muuta..Ja tiedän tän siksi varmaksi,koska on samalla mun kummi..(on muuten ainut mun kummeista,joka ottaa ja soittaa ja kysyy mitä kuuluu,kuinka jaksellaan)

3.3.2012
vaahtokarkki06
vaahtokarkki06

nii ja sekin että juhlissa ei olla yhtäaikaa.. miehen ja miehen uuden puolison puolesta voisivat olla mutta nainen lienee katkera vaikka uusi mies onkin ollu kait pidempäänki ku miehellä.. surullista tuollainen

3.3.2012
ninnup
ninnup

no mun miehellä on niin että ku kummipariskunta eros ni sit ei juuri kumpikaan paljon yhteyksiä pitäny.. nainen oli hänen tätinsä et se jotain, mies ei mitään.. kälyllä muistivat erikseen mutta eivät olleet esim rippijuhlissa, muistaakseni ei tulleet kumpikaan tai sit oli rouva.. 

mun kummipari kun eros ni ne pysy kyllä sen setämiehen kuolemaan saakka sillain väleissä että täti piti yhteyttä molempien puolesta ja tuli yhtäaikaa kylään esim jos mentiin setämiehen luo käymään (se kun oli virallisesti sukua, täti ei) mut se homma silleen toimi vaikka surkuhan se oli.. setämies ei yksin mitään yhteyttä pitänyt et nimi oli kortissa ihan sen tädin ansiosta.. jos täti olisi kuollut niin ei setä muistaisi edes olevansa mun kummi.. 

tiedän kyllä sen yhden tapauksen jossa mies on nimenomaan se joka on läheisempi ja käsittääkseni nainen pitää myös yhteyttä yhtälailla mutta juhlissa ja muualla mies on ennemmin paikalla, yhtäaikaa ei sen sijaan olla..

meillä ei myöskään ole pariskuntia kummeina, ihan noista syistä mitä tässä lähellä on käynyt,  mutta ollaan luotettu siihen että saadaan pitää näitä kummien puolisoita myös "kummeina" siinä samalla.. molempien puolisot on myös hyviä kavereita meille mutta näihin varsinaisiin kummeihin on erilainen side siks heidät valittiin..

3.3.2012
ninnup
ninnup

no tuon takia meillä ei oo pariskuntia kummeina :D

Mutta siis miehellä on sen eksän kaa yhteinen kummilapsi ja kyllä mies muistaa tyttöö vielä, vaikka se ei niitten vanhempien kaveri silleen alunperin ollukkaa. Jotta eiköhän teillä homma toimi :)

3.3.2012
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...