miulta loppuu kohta kärsivällisyys ja kotikonstit

kun tuo meijän 1v 4kk poika kiipee KOKO AJAN! Perhana X) Siis eritoten keittiössä on kiva kiipeillä, se kulettaa keittiöjakkaraa ja syöttötuolia pitkin poikin, nykyään raahaa myös pirttikaluston penkkiä. Ja se mokoma jaksaa nostaa jakkarat takaisin pystyyn jos mie niitä olevinaan hidaasteeksi kaadan kumolleen. Keittiössä on ovi, joka on kiinni, jos en oo tekemässä ruokaa tms. että saisin ees hetken olla nostelematta poikaa alas. Mutta yritäpä tehä vaikka ruokaa! Siis koko ajan kiipee "auttamaan" tai töllöömään tai penkomaan kaappeja jajajajaja... Argh! Oikeesti meinaa tuska iskeä sen kanssa X)  Ainahan lapset kiipeilee, mutta meillä on nyt menossa se pahin vaihe ja äitin pinna meinaa paukkua X)

2.3.2012
riu
riu

Jepjep. Tutulta kuulostaa! Meillä kans pahin kiipeilyvaihe meneillään. Sohvalle kiivetään, ja sit heittäydytään suorana selälleen, kun on niin ihanaa heittäytyä pehmeelle alustalle. Harmi vaan, ettei aina kato, onko sitä sohvaa tosiaan tarpeeks siinä takana.. Välillä on meinannu heittäytyä suoraan ohi sohvalta lattialle. Eli ihan vieressä pitää olla koko ajan. Mut on sitä ihana seurata, kun toinen on niin tohkeissaan kiipeemistaidostaan. Ja ikää siis 1v3kk. Hurjaa tässä vaan on se, että "pikkukakkosen" laksettuun aikaan ei oo enää edes neljää viikkoa. Mitenkähän mä sitten syöksyn ottamaan tota heittäytyvää taaperoa vastaan, kun on vauva sylissä syömässä??? :D :D :D Heh, no kai sitä sit konstit keksitään. Ja ehkä toi kiipeilyvimma ehtii jo HIUKAN rauhottua siihen mennessä. :)

3.3.2012
mamskis
mamskis

Oi niin tuttua!!!!! Meillä alko toi kiipeily jostain 9kk ikäsestä ja loppua ei näy...pitkään meillä oli keittiön tuolit kaadettuna maassa, mut enää ei auta sekään kun jaksaa tosiaan nostaa ne pystyyn. Ja pahin on just toi keittiön pöytä!! Sohvalle saa kiipeilläkin kuin tahtoo mut pöydälle ei!! Nyt meillä on käytössä salainen ase nimeltä TEIPPI! :D Poika inhoo sitä niin sitä vähän pöydän reunaan tai riittää kun rullan nostaa pöydälle esiin niin johan tepsii :D teippiä on laitettu myös johinkin kaapin vetimiin, telkkatasoon, astianpesukoneen nappulohin jne jne...mites se menikään: uhkailu,lahjonta ja kiristys :DDDD

3.3.2012
Lintu4
Lintu4

miies sito tuon keskimmäisen kesällä lipputankoon kiinni, että samalla linjalla vissiin jatkettava :D Miun käy kyllä misukkaa vähän katteeks :D

Jii, tää sama juttu kaikkien lasten kanssa ja aina yhtä hermoille käyvää :D

2.3.2012
riu
riu

Mie en varmaan oikeasti osaa edes kuvitella tuota teiän tilannetta. Meillä kun toi esikko ei koskaan kiivennyt mihinkään, ihan oikeasti. Ja tää kakkonen nyt viihtyy edelleen lattian tasalla. Mikä lie valuvika ko ei nouse ylös.

Jaksuja ja lisähermoja koetan lähettää. Laita valjaisiin ja värkkää kisko kulkemaan kaapiston alareunaan ja valjailla siihen kii. Oisko ideaa?

2.3.2012
misukka
misukka

joo nea, mie sitte rakastan tuo levyjen levittämista myös :D "onneksi" on nyt uusia töllöilyn aiheita niin saa levyt sun muut olla enimmäkseen rauhassa :D

2.3.2012
riu
riu

Eiiii! Siis vielä kaksi vuotta pistäisi jaksaa. Meillä poika tuntuu ihan tahallaan piilottelevan tavaroita. Juuri tänä aamuna isänsä pisti toppasaappansa jalkaan ja mitäs sieltä löytyykään kuin puoliksi syötyjä xylitol pastilleja. Poika on onnistunut niitä sinne salaan tiputtelemaan suustaan aina ruuan jälkeen.

2.3.2012
alexsandra
alexsandra
2 years, 5-month-old toddler

eihän se jatku, noin pahana siis X) Kyllähän meijän 8 v tyttökin välillä keikkuu vaikka sohvien käsi- ja selkänojilla, mutta ei se oo noin jatkuvaa :D

Niin ja toinen iälle tyypillinen ilo ja äitin hermoo syövä on se samperin tavaroitten levittäminen ja kanniskelu. Aina on hanskat, kengät yms häveissä, puhumattakaan lelut levällään jne. Siis ihan mahtavaa kuinka se tavara jää just siihen missä keksii jotakii muuta kivaa tilalle :D Tää täystuhovaihe kestää suunnilleen sinne 3-4 ikävuoteen asti... X)

2.3.2012
riu
riu

Tiedän niin mistä puhut. Meidän 1,7v tekee ihan samaa jo kolmatta kuukautta putkeen. Helpotusta ei näy edellenkään vaikka eihän tämä vaihe voi ikuisesti jatkua, eihän?

2.3.2012
alexsandra
alexsandra
2 years, 5-month-old toddler
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...