Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

makeutusaine vs sokeri

Eli ajattelin leipoa suklaakakun ja siinä ohjeessa oli et pitäis se sokeri ja muna vatkata vaahdoksi. Voisko tuon sokerin tilalle laittaa makeutusainetta? Kuohkeutuuko se samalla tavalla kuin sokeri?

2.3.2012
niina_4
niina_4

Juu en mäkään lähtis makeutusainetta laitteleen sokerin sijasta leivonnaisiin. Usein rakenne jää vääränlaiseks ja makuki on kamala. ja ne makeutusaineet on oikeesti hirveetä myrkkyä. Jopa diapeetikot saa nykypäivänä syödä sokeria maltilla just vaikka leivoksissa. :)

3.3.2012
sipuliini
sipuliini
3 years, 11-month-old toddler

ihan hyvin voi käyttää..oon käyttänytkin mutakakkuun..mut kannattaa kunnolla ensin käännellä sinne munien joukkoon se makeutusainejauhe. Nimimerkillä: hyvin pölähti pitkin seiniä :D

2.3.2012
jeini
jeini
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...